skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolinspectie

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Onze rioolinspectie ontdekt het probleem

Als u last van een verstopping in uw riolering heeft, kunt u met behulp van onze bovengrondse rioolinspectie ontdekken wat er aan de hand is. Uiteraard pakken wij het geconstateerde probleem direct aan. Snel, effectief en betaalbaar. Wij kunnen zowel uw verstopping verhelpen als eventuele schade in uw riool repareren. Bent u benieuwd naar onze diensten? Schakel ons in via 010-7600101 en wij komen langs voor een grondige rioolinspectie.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Een rioolinspectie ontdekt de oorzaak van het probleem

Problemen aangaande riolering zijn vaak lastig te achterhalen. Immers, een verstopping of lekkage zit diep weggestopt in smalle rioolbuizen onder een vloer of achter een muur. U voelt er uiteraard niets voor dat uw gehele woning opengebroken wordt om zo het probleem te kunnen achterhalen. Gelukkig is dat via Rioolservice Zuid-Holland ook helemaal niet nodig. Wij passen geavanceerde technieken toe om te achterhalen wat er aan de hand is, waar het probleem zich bevindt en welke techniek we het beste kunnen gebruiken. En dat allemaal zonder breek-, graaf- of hakwerk!

Meer informatie over onze rioolinspectie

Onze specialisten voeren twee soorten inspecties uit. Enerzijds is er de rookdetectie. Hiermee kan gekeken worden of er ergens een lekkage zit in uw riool. Een riolering is normaal volledig afgesloten. Spuiten we er rookvloeistof in en ontdekken wij dat deze ergens ontsnapt? Dan is het duidelijk dat er sprake is van een lek. Anderzijds passen we een camera-inspectie toe. Hiervoor gebruiken we een speciaal cameraatje met sensor. Deze camera toont op haarscherpe beelden waar hij zich precies bevindt en wat hij daar aantreft. Zo kunnen we direct achterhalen of een reiniging voldoende is of dat er het een en ander gerepareerd moet worden.

Wat we kunnen ontdekken tijdens een rioolinspectie

Bij een camera-inspectie kunnen onder andere de volgende problemen aan het licht komen:

 • Breuken
 • Lekkages
 • Scheuren
 • Wortelgroei
 • Verzakkingen

Met onze moderne apparatuur, opgeleide vakmensen en ruime ervaring kunnen wij bovenstaande problemen snel achterhalen en oplossen!

Schakel nu onze rioolinspectie in

Laat ons het probleem in uw riolering ontdekken en aanpakken door een uitvoerige rioolinspectie. Wij zijn in te schakelen via 010-7600101 . U kunt uw verzoek ook mailen naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of achterlaten op ons online contactformulier. Met behulp van onze rioolinspectie bent u in no time van de verstopping of schade af! Klik hiervoor meer informatie voor Rioolinspectie in Rotterdam

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte