skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

WC verstopt

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw wc verstopt?

Loopt uw wc niet meer vloeiend door? Dan kan het zijn dat er een verstopping in uw riolering zit. De specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland kunnen uw riool uitvoerig inspecteren, reinigen en zonodig repareren. Als uw toilet verstopt is, dan komen wij in no time bij u langs om deze snel, vakkundig en betaalbaar te ontstoppen. Onze volledig opgeleide vakmensen gebruiken hiervoor modern materieel. Bel naar 010-7600101 als uw wc verstopt is.

Wat zorgt voor de verstopping van uw wc?

Een verstopt toilet wordt vaak veroorzaakt omdat er spullen in worden geworpen die er niet in thuishoren. Zo hebben veel mensen niet door dat vochtige toiletdoekjes niet in het toilet geworpen mogen worden. Deze doekjes zijn vaak niet afbreekbaar, dus blijven ze hangen in het riool en hopen zich steeds verder op. Hetzelfde geldt voor dameshygiëne. Tampons, inlegkruisjes en maandverbanden die in het toilet terechtkomen, deze creëren in een erg korte tijd een grote verstopping. Dit zorgt voor verstopt vuil en een vieze rioolstank. Schakel ons in zo’n geval in voor een grondige reiniging.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wat een verstopt toilet zoal aan kan richten

Soms zorgt een hardnekkige verstopping in een wc niet alleen voor rioolstank en optrekkend water, maar ook voor schade. Denk aan een verzakking, scheur, breuk of lekkage. In zulke gevallen is alleen het reinigen van uw riolering niet voldoende. Gelukkig kunnen onze vakmensen rioleringen ook direct repareren. Hiervoor hebben wij ten alle tijden ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons. Onze specialisten die hiermee werken, zijn volledig opgeleid en ruim ervaren. Bovendien spijkeren zij hun kennis over ontwikkelingen en technieken in het vak voortdurend bij. Wij zijn ook in te schakelen voor spoedklussen.

Zo ontdekken wij hoe uw toilet verstopt is

Voordat wij uw verstopte wc reinigen of repareren, willen we eerst tot in detail weten wat de verstopping precies veroorzaakt. Daarom passen wij eerst een camera-inspectie toe. Hiervoor gebruiken wij een speciale, kleine camera met sensor. De camera toont ons, bovengronds, haarscherpe beelden van de situatie in uw riolering. Zo kunnen we overzichtelijk zien wat het probleem is en waar het zich bevindt. En dat allemaal zonder te hoeven graven of te breken! Na de inspectie gaan wij direct voor u aan de slag. U begrijpt, wij zijn uw professionele partner voor rioolreiniging.

Schakel ons in als uw wc verstopt is

Neem contact op met Rioolservice Zuid-Holland als u wenst dat uw verstopte wc snel weer optimaal werkt. Bel naar 010-7600101, mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat uw wc niet langer verstopt is!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte