skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Doucheput verstopt

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw doucheput verstopt?

Zit er iets verstopt in uw doucheput? Heeft u last van rioolstank? Komt er water terug omhoog uit het putje? In dat geval bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Schakel ons vandaag nog in om uw leidingen te inspecteren, reinigen en zonodig te repareren. Onze aanpak is snel, vakkundig en betaalbaar. Wilt u direct verlost worden van de viezigheid in uw douche? Bel naar 010-7600101 als uw doucheput verstopt is.

Doucheput verstopt

Wat is er vast komen zitten in uw doucheput?

Een doucheputje kan plotseling verstopt raken. In tegenstelling tot bij een verstopping in een toilet of afvoer, is de oorzaak ervan niet eens heel duidelijk. In een toilet worden nog wel eens vochtige doekjes of tampons geworpen. Ook worden er wel eens grove etensresten weggespoeld in een gootsteen. Allemaal dingen die zonder twijfel een verstopping kunnen veroorzaken. Bij een verstopte doucheput zijn het vaak wat meer onschuldige oorzaken. Denk aan haren en zeepresten. Toch kunnen deze gewone spullen een heuse verstopping veroorzaken. Hierdoor gaat uw badkamer stinken en stroomt het water niet meer makkelijk weg. Laat ons verstopt vuil uit het putje halen. Wij doen dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook voor spoedklussen zijn wij dus prima in te schakelen!

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Wacht niet te lang als uw doucheputje verstopt is

Een verstopte doucheput kan veel meer problemen leveren naast stank en viezigheid. We hebben het dan over ernstige schade aan uw riolering. Denk aan scheuren, breuken, verzakkingen en lekkages. Gelukkig voor u dat wij ook reparaties verzorgen. Als wij iets moeten repareren, dan doen wij dit met modern materieel en de meest ingenieuze middelen. Onze specialisten zijn verder volledig opgeleid, houden nieuwe ontwikkelingen en technieken in het vak nauwlettend in de gaten en hebben al jarenlang ervaring. Interesse in deze professionaliteit? Maak een afspraak.

Weten wat er verstopt zit?

Het kan van groot belang zijn te weten wat nu eigenlijk de oorzaak is van de verstopping in uw doucheput. Mocht het bijvoorbeeld iets hardnekkigs zijn, dan is een andere werkwijze nodig, dan wanneer het vooral haren en schilfers zijn. Om te controleren wat de oorzaak is, gebruiken wij een kleine camera met sensor voor een camera-inspectie. Bovengronds, dus zonder te hoeven breken of graven, kunnen we middels haarscherpe beelden ontdekken wat de reden van de verstopping is en waar deze zit. Zo kunnen we ook de juiste werkwijze selecteren voor de reiniging. Interesse in onze diensten? Bel ons direct!

Schakel ons direct in als uw gootsteen verstopt is

Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u een verstopping merkt in uw doucheput. Wij zijn te bereiken via 010-7600101patrick@rioolservicezuidholland.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wacht niet te lang nu uw doucheput verstopt is!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte