• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice

Rioolservice nodig?
Schakel ons in!

BEL NU 010-7600101

Waarom wij?

  • Snelle service
  • Voordelige tarieven
  • 5 jaar garantie

Professioneel

Correct en professioneel uitgevoerd met zijn speciale riool ontstopping apparatuur.
Kan hem van harte aanbevelen!

Jan

Goed meegedacht

Super service tegen een prima prijs. Er wordt goed meegedacht en netjes gewerkt

Patrick bedankt!

Deborah

Top vakman

Top vakman, snel en netjes werk voor tarief zonder geurtjes ­čÖé

Rolf

Goede service en hulp

Hartelijk dank voor de goede service en goede hulp. Ik ben zeer tevreden over de service.

Sita

Super service

Heel tevreden over de geleverde service. Ons probleem met een afgebroken riool is keurig opgelost en we zijn blij met het eindresultaat. Er werd goed meegedacht in het hele proces en de communicatie was uitstekend.

Monique

Rioolservice nodig?

Schakel de specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in als u last heeft van een verstopte riolering. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een rioolinspectie, -reiniging en -reparatie. Omdat wij ten alle tijden ons moderne materieel bij ons hebben, kunnen wij het probleem in uw riool vaak direct al verhelpen. En daarvoor hoeven wij meestal niet eens te graven of te breken! Lees verder om meer te ontdekken over onze rioolservice of bel direct naar 010-7600101.

Wanneer is onze rioolservice nodig?

Een riool, wc, doucheputje, afvoer of gootsteen kan om verschillende redenen verstopt raken. In veel gevallen zijn er spullen beland in de riolering die daar eigenlijk niet thuishoren. Denk aan vochtige doekjes en dameshygi├źne die in het toilet geworpen worden. Of stevige etensresten die weg worden gespoeld in de gootsteen. Ook onbewuste gevallen, zoals haren of zeepresten in een doucheputje, kunnen ophopen tot een ware verstopping. In zulke gevallen biedt onze rioolreiniging de oplossing. Maar ook als er sprake is van een breuk, verzakking, scheur of lekkage bent u bij ons aan het juiste adres.

Rioolservice nodig?

Bel ons nu:

Bij onze rioolservice hoort ook een rioolinspectie

Alvorens we een riool gaan reinigen of repareren, voeren we eerst een grondige, bovengrondse rioolinspectie uit. Zo kunnen we, zonder te hoeven graven of breken, lokaliseren wat het probleem precies is en waar het zich bevindt. Voor deze rioolinspectie gebruiken wij twee verschillende methoden: rookdetectie en een camera-inspectie. Met rookdetectie valt eenvoudig een lek te constateren. Met de camera-inspectie kan een verstopping, verzakking of andere schade ontdekt worden. De camera toont haarscherp beeld, zodat onze specialisten direct kunnen zien wat hen te doen staat.

Als uw riool gerepareerd moet worden

Tijdens onze rioolinspectie kan ontdekt worden of uw riool eventueel gerepareerd moet worden. Mocht dit nodig zijn, dan hoeft u geen ander bedrijf in rioolservice in te schakelen. Ook hoeft er geen nieuwe afspraak met onze specialisten gemaakt te worden. Omdat wij namelijk ten alle tijden ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons hebben, kunnen wij een lekkage, breuk, verzakking of scheur direct aanpakken. Onze specialisten zijn bovendien zeer ervaren in het vak en allemaal volledig opgeleid. Ook spijkeren zij voortdurend hun kennis bij in het geval van nieuwe ontwikkelingen of technieken. Kortom, schakel ons in als uw riool verstopt is!

Schakel Rioolservice Zuid-Holland in

Heeft u behoefte aan snelle, betaalbare en kwalitatieve rioolservice? Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook voor spoedklussen. Bel naar 010-7600101, mail uw verzoek naar patrick@rioolservicezuidholland.nl
of laat een bericht op ons online contactformulier achter. Rioolservice Zuid-Holland komt graag uw riool ontstoppen!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland
010-7600101