skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool verstopt

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw riool verstopt?

Heeft u last van een verstopping in uw riool? Ruikt u voortdurend een vieze rioolstank? Spoelt uw toilet, afvoer, gootsteen of doucheputje niet goed meer door? Schakel de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland dan in om uw riolering te inspecteren, reinigen en zo nodig te repareren. Een riolering die verstopt is, ontstoppen wij snel, vakkundig en betaalbaar. Kies voor deze professionele aanpak en bel 010-7600101 als uw riool verstopt is.

Wat realiseert de verstopping van uw riool?

Een riolering die verstopt is, bevat meestal spullen die er niet in thuishoren. Zo hebben veel mensen niet door dat producten als vochtige toiletdoekjes, tampons en inlegkruisjes niet in het toilet geworpen mogen worden. Net als dat veel mensen niet doorhebben dat het wegspoelen van grove stukken etensresten in de gootsteen geen slim plan is. Deze producten kunnen namelijk blijven steken in de riolering en een ware verstopping veroorzaken. Zelfs ogenschijnlijke onschuldige spullen zoals haar en zeepresten kunnen ervoor zorgen dat uw doucheputje dusdanig verstopt raakt. Met rioolstank en verstopt vuil als gevolg. Laat ons vandaag nog die verstopping ontstoppen.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wat een verstopt riool zoal kan aanrichten

Een hardnekkige verstopping veroorzaakt soms veel meer schade dan ‘alleen’ rioolstank en een verstopping. We hebben het dan over een verzakking, scheur, breuk of lekkage. Schakel ons meteen in, dan komen wij langs voor een uitvoerige reparatie. Hiervoor gebruiken wij modern materieel en de juiste middelen. Onze vakmensen weten precies wat te doen. Zij zijn volledig opgeleid en zeer ruim ervaren. Bovendien houden zij alle ontwikkelingen en nieuwe technieken in het vak op de voet bij. Zij zijn snel in te schakelen en daarmee ook geschikt voor spoedklussen.

Riool verstopt

Kijken wat er precies verstopt zit

Als u wilt dat wij uw riool ontstoppen, onderzoeken wij eerst wat precies het probleem is. Zo kunnen we achterhalen of er sprake is van een verstopping en/of bijvoorbeeld schade. Middels een camera-inspectie, met een camera met speciale sensor, ontvangen we haarscherp beeld. Hierop is duidelijk te zien wat het probleem is en wat de locatie ervan is. Graven of breken is hiervoor niet nodig. Met een rookdetectie kunnen we achterhalen of er een lekkage in uw riolering zit. Laat ons langskomen voor een inspectie, reiniging en/of reparatie.

Uw professionele partner als uw riool verstopt is

Benader Rioolservice Zuid-Holland als u uw riool wilt laten ontstoppen. Bel naar 010-7600101, stuur een mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul ons online contactformulier in. Dan zorgen wij er snel en vakkundig voor dat uw riool niet langer verstopt is!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte