skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolinspectie Rotterdam

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolinspectie in Rotterdam tegen verstopping

Heeft u last van verstopping in de riolering? Met behulp van de bovengrondse rioolinspectie van Rioolservice Zuid Holland zult u ontdekken wat er precies aan de hand is. Zodra u het probleem constateert, staan wij voor u klaar. We pakken het probleem direct aan. We zijn effectief, snel én betaalbaar. Heeft u naast een verstopping in de riolering ook last van schade in het riool? Ook die kunnen wij repareren! Bent u benieuwd naar de diensten die wij verrichten? Schakel ons in voor een grondige rioolinspectie in Rotterdam.

Rioolinspectie Rotterdam

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

De oorzaak van het probleem ontdekken

Het is vaak lastig om te achterhalen wat precies het probleem is wanneer u een verstopte riolering heeft. Een verstopping of lekkage zit immers diep weggestopt. Het ontstaat in smalle rioolbuizen die u onder uw vloer heeft liggen of achter uw muur. U wilt natuurlijk niet dat uw gehele woning in Rotterdam wordt opengebroken om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Gelukkig is dat dankzij onze rioolinspectie helemaal niet nodig. We kunnen aan de hand van geavanceerde technieken achterhalen wat er precies aan de hand is met uw riolering. We onderzoeken waar het probleem zich bevindt in de riolering en welke technieken we het beste kunnen toepassen om het probleem op te lossen. Dit doen wij allemaal zonder graaf-, breek- of hakwerk.

Camera inspectie Rotterdam

De tweede rioolinspectie die wij bij u uit kunnen voeren in Rotterdam is de camera inspectie. Tijdens de camera inspectie wordt er een speciaal cameraatje met sensor in de riolering geplaatst. Deze camera kan haarscherp op beeld aantonen waar de camera zich bevindt en wat daar aangetroffen wordt. Door middel van deze camera inspectie kunnen we direct achterhalen welke vorm van reparatie nodig is. Is alleen reiniging voldoende of moet er meer gerepareerd worden? Onze camera zegt het! Het is altijd verstandig om een camera inspectie uit te laten voeren. Hierdoor weet u meteen wat de conditie van uw riolering is en waar u aan toe bent. Wat we namelijk boven de grond niet kunnen zien, toont onze rioolcamera wel. Dankzij zuivere beelden van het inwendige deel van de riolering kunnen we perfect zien welke rioolproblemen zich in het riool voordoen. Een losse verbinding of breuk in de riolering zal duidelijk te zien zijn op de camera.

Wat te ontdekken tijdens een camera inspectie?

Wij beschikken over moderne apparatuur, een ruime ervaring en opgeleide vakmensen. Hiermee kunnen wij problemen in uw riolering snel achterhalen en oplossen. Wilt u dat wij een rioolinspectie bij u in Rotterdam uitvoeren? Tijdens een camera inspectie kunnen wij de volgende problemen aan het licht brengen:

 • Verzakkingen
 • Lekkages
 • Wortelgroei
 • Breuken
 • Scheuren

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Rookdetectie als eerste rioolinspectie

Onze specialisten kunnen twee soorten rioolinspecties bij u uitvoeren in Rotterdam. Allereerst is er de rookdetectie. Dankzij de rookdetectie kunnen we zien of er ergens in uw riool een lekkage zit.

Normaal gesproken is een riolering volledig afgesloten. Wanneer wij er rookvloeistof inspuiten zou dit dus niet mogen ontsnappen. Ontsnapt de rookvloeistof toch ergens? Dan weten we zeker dat er sprake is van lekkage.

Geen onaangename verrassingen bij een nieuwe woning

Bij veel huiseigenaren heeft rioolonderhoud niet de eerste prioriteit. Daarom adviseren wij om altijd eerst een camera inspectie van het riool te laten uitvoeren voordat u een nieuwe woning koopt. U wilt namelijk niet na aankoop van de woning voor onaangename verrassingen komen te staan, zoals een verstopping van de riolering of zelfs een kapot riool. Laat ons een rioolinspectie uitvoeren in Rotterdam en u weet binnen een mum van tijd in welke staat de riolering is!

Rioolservice Afvoer

De werkwijze van Rioolservice Zuid Holland

Heeft u te maken met een verstopping in uw riolering? U wilt natuurlijk met spoed van deze verstopping af. Of het nu gaat om een verstopte wc, doucheput, gootsteen of afvoer. Rioolservice Zuid Holland staat altijd direct voor u klaar! U belt, wij komen langs. Als ontstoppingsbedrijf konden wij al meerdere verstopte riolen effectief verhelpen. Ook kapotte riolen kunnen wij repareren. Dankzij onze rioolinspectie in Rotterdam kunnen we snel het probleem vaststellen en vervolgens actie ondernemen. Wilt u ook geholpen worden door vakkundige rioolspecialisten? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Advies op maat
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Vakkundige rioolspecialisten

Is uw riolering verstopt?

Heeft u het idee dat uw riolering in Rotterdam verstopt is? Dit herkent u aan een voortdurend vieze rioolstank. Ook kan het zijn dat uw gootsteen, doucheputje, afvoer of toilet niet meer goed doorspoelt. Wanneer u hier last van heeft, kunt u het beste onze rioolspecialisten inschakelen. Met onze rioolinspectie kunnen wij uw riool controleren en deze, indien noodzakelijk, repareren. Zorg ervoor dat u niet te lang wacht met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf, want een hardnekkige verstopping kan meer schade aanrichten dan enkel een rioolstank. Er kan verzakking of lekkage ontstaan of zelfs breuken of scheuren.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Een verstopt toilet verhelpen

Wanneer uw wc niet meer vloeiend doorloopt, kan het zijn dat er sprake is van een verstopping in de riolering. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat er spullen in de wc geworpen worden die er niet in thuishoren, bijvoorbeeld vochtige toiletdoekjes. Deze doekjes zijn niet afbreekbaar. Ze blijven in het riool hangen en hopen zich op. Uiteindelijk kan er een verstopping ontstaan. Wilt u weten of uw toilet in Rotterdam verstopt is? Laat ons een rioolinspectie uitvoeren. Wij zijn uw professionele partner in rioolreiniging!

Doucheput laten ontstoppen

Heeft u last van rioolstank tijdens het douchen? Komt er uit het putje water terug omhoog? Doe een rioolinspectie! Een doucheputje verstopt vaak plotseling. De oorzaak is niet altijd duidelijk. Vaak zijn haren of zeepresten de boosdoener. Laat ons met een camera inspectie onderzoeken waar de verstopping vandaan komt, zodat wij deze effectief en efficiënt kunnen verhelpen. Neem contact met ons op en onze vakmensen komen zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam.

Rioolinspectie Rotterdam

Rioolinspectie in Rotterdam voor gootsteen of afvoer

Ook uw gootsteen of afvoer kan verstopt raken. U zit er natuurlijk niet op te wachten dat er water terugkomt uit uw gootsteen of dat het water helemaal niet meer wegloopt. Meestal is de oorzaak hiervan eenvoudig aan te duiden. Verstopping in de afvoer of gootsteen komt vaak door spullen die er niet in thuishoren, bijvoorbeeld grove etensresten. Deze viezigheid hoopt zich op en kan niet meer wegstromen. Hierdoor ontstaat er een ontstopping. Gelukkig staan wij 7 dagen per week voor u klaar om een rioolinspectie in Rotterdam uit te voeren. Schakel ons vandaag nog in om vakkundig en snel het verstopte vuil uit uw riolering te halen!

Bel ons voor rioolinspectie in Rotterdam

Wilt u ook achter het probleem in uw riolering komen? Laat ons het probleem ontdekken en aanpakken dankzij onze uitvoerige rioolinspectie in Rotterdam. U kunt ons telefonisch bereiken. Bel naar 010-7600101 en wij staan direct voor u klaar! U kunt ons ook mailen via patrick@rioolservicezuidholland.nl of ons contactformulier op de website invullen. We helpen u binnen een mum van tijd van uw verstopping af!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte