• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolstank

Last van rioolstank?
Schakel ons in!

BEL NU 010-7600101

Waarom wij?

  • Snelle service
  • Voordelige tarieven
  • 5 jaar garantie

Professioneel

Correct en professioneel uitgevoerd met zijn speciale riool ontstopping apparatuur.
Kan hem van harte aanbevelen!

Jan

Goed meegedacht

Super service tegen een prima prijs. Er wordt goed meegedacht en netjes gewerkt

Patrick bedankt!

Deborah

Top vakman

Top vakman, snel en netjes werk voor tarief zonder geurtjes ­čÖé

Rolf

Goede service en hulp

Hartelijk dank voor de goede service en goede hulp. Ik ben zeer tevreden over de service.

Sita

Super service

Heel tevreden over de geleverde service. Ons probleem met een afgebroken riool is keurig opgelost en we zijn blij met het eindresultaat. Er werd goed meegedacht in het hele proces en de communicatie was uitstekend.

Monique

Last van rioolstank?

Heeft u last van rioolstank in uw woning of bedrijfspand? Schakel Rioolservice Zuid-Holland in om u hier van af te helpen. Wij bieden diensten aan in rioolinspectie, rioolreiniging en rioolreparatie. Zo kunnen wij eerst zorgvuldig achterhalen waar de stank vandaan komt. Vervolgens gaan wij snel, effici├źnt en netjes te werk. Met een schoon en fris pand als resultaat. Schakel ons direct in via 010-7600101┬áals u genoeg heeft van die rioolstank!

Wat kan de oorzaak zijn van rioolstank?

De oorzaak van een vieze geur uit een riool is vaak een verstopping. Zo kan uw toilet verstopt raken, doordat er spullen in terecht zijn gekomen die er eigenlijk niet in thuishoren. Denk aan vochtige toiletdoekjes en dameshygi├źne. Maar ook uw gootsteen en afvoer kunnen een vieze geur verspreiden. Wat we dan vaak aantreffen zijn grove stukken, rottende etensresten. Wij worden ook vaak ingeschakeld om een verstopping in een doucheputje te verhelpen. In dat geval hebben haren en zeepresten zich opgehoopt tot een verstopping. In al deze en andere gevallen bieden wij de oplossing.

Last van rioolstank?

Bel ons nu:

Rioolstank traceren middels een rioolinspectie

Om te kunnen bepalen hoe we uw riool moeten reinigen, of misschien zelfs moeten repareren, voeren we eerst een grondige rioolinspectie uit. Hierdoor kunnen we achterhalen wat het probleem precies is. Ook ontdekken we op deze manier eenvoudig, zonder te hoeven graven of breken, wat de locatie van de verstopping of de schade is. Zo kunnen we middels een rookdetectie zeer precies lokaliseren of ergens een lekkage zit. Met een camera-inspectie kunnen we breuken, scheuren en verzakkingen ontdekken. Bovengronds kunnen we dan haarscherpe beelden bekijken, waardoor we precies weten wat ons te doen staat.

Als reinigen niet voldoende is

Is de vieze geur afkomstig van opgehoopte viezigheid? Dan is een rioolreiniging voldoende. Maar is er ook sprake van schade? Dan zullen we uw riool moeten repareren. Gelukkig kan dit direct, omdat wij te allen tijde ons modern materieel bij ons hebben. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid en houden nieuwe ontwikkelingen en technieken nauwlettend in de gaten. Ook zijn zij allemaal zeer ervaren in het vak. Wilt u dus af van die vieze rioolstank? Schakel dan onze vakmensen in.

Laat ons u verlossen van die rioolstank

Heeft u genoeg van die vieze, penetrante rioolstank? Schakel Rioolservice Zuid-Holland in. Wij staan, ook voor spoedklussen, 24/7 voor u klaar. Bel naar 010-7600101, mail uw verzoek naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul ons online contactformulier in. Dan bent u spoedig verlost van die nare rioolstank!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland
010-7600101