skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Gootsteen verstopt

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw gootsteen verstopt?

Zit er een verstopping in uw gootsteen? Heeft u last van een vieze rioolstank? Komt er water terug naar boven uit de afvoer? Schakel dan de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland in. Wij komen vandaag nog bij u langs voor het inspecteren, reinigen en zonodig repareren van alles dat verstopt is. Onze werkwijze is snel, vakkundig en betaalbaar. Behoefte aan zo’n professionele aanpak? Neem contact met ons op via 010-76001011 als uw gootsteen verstopt is.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wat zit er vast in uw gootsteen?

Een afvoer die verstopt is, bevat vaak spullen die er eigenlijk niet in thuishoren. Zo spoelen heel veel mensen achteloos grove stukken etensresten weg door de afvoer. Of denk aan haren, huidschilfers of nagels. Al deze viezigheid hecht zich vast aan de sifon of het riool. Hier hoopt het op en veroorzaakt daardoor een ware verstopping. Water kan niet meer wegstromen, er ontstaat een vieze rioollucht en water kan terug omhoog komen. Laat onze vakmensen uw afvoer ontstoppen. Dit doen wij 7 dagen per week. Wij volbrengen ook spoedklussen! Schakel ons direct in om verstopt vuil weg te halen.

Afvoer verstopt: wat gebeurt er dan met de gootsteen?

Een verstopte afvoer kan naast stank en viezigheid nog veel meer problemen met zich meebrengen. We doelen dan op ernstige schade, zoals scheuren, breuken, verzakkingen en lekkages. Gelukkig bent u ook voor reparaties bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen schade vaak zelfs al verhelpen, zonder te hoeven graven of breken. Wij werken met modern materieel en de beste middelen. Onze specialisten, die volledig zijn opgeleid en jaren ervaring in het vak hebben, weten precies wat te doen. Dat komt onder andere omdat zij nieuwe ontwikkelingen en technieken in het vak nauwkeurig bijhouden.

Ontdekken wat er verstopt zit

Het kan groot inzicht geven als duidelijk is wat nou eigenlijk de verstopping in uw gootsteen heeft veroorzaakt. Om dit mogelijk te maken voeren wij een camera-inspectie uit met een kleine camera die voorzien is van een sensor. Deze toont haarscherpe beelden van wat er zich precies afspeelt in uw afvoer en riolering. Ook is de locatie van het probleem op die manier zeer duidelijk voor ons. Naar aanleiding van de inspectie selecteren we de juiste middelen en werkwijze voor de reiniging. Heeft u ook behoefte aan deze complete aanpak? Schakel ons in!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Schakel ons direct in als uw gootsteen verstopt is

Bij Rioolservice Zuid-Holland bent u aan het juiste adres als u uw gootsteen wilt laten reinigen. Bel 010-7600101, mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Zodra u ons belt, is uw gootsteen niet lang verstopt meer!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte