skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Afvoer verstopt

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw afvoer verstopt?

Heeft u last van een verstopte afvoer? Hangt er een vieze rioolstank in uw pand? Of ziet u water terugkomen uit de gootsteen? Dan is het tijd de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland in te schakelen. Wij zijn expert in het inspecteren, reinigen en zonodig repareren van zaken die verstopt zijn. Wij werken snel, vakkundig en betaalbaar. Kies ook voor onze professionele werkwijze en bel naar 010-7600101 als uw afvoer verstopt is.

Hoe is de verstopping in uw afvoer gekomen?

Een gootsteen die verstopt is, is meestal voorzien van spullen die er niet in thuishoren. Zo spoelen heel veel mensen nietsvermoedend grove stukken etensresten weg door de gootsteen. Deze kunnen zich vasthechten aan de sifon of het riool. Alle viezigheid hoopt zich daar op, waardoor water en andere viezigheid niet meer weg kan stromen. Er vormt daardoor een heuse verstopping. Gelukkig zijn onze vakmensen er om deze te ontstoppen. Omdat wij 7 dagen per week werken, kunt u ons ook inschakelen voor spoedklussen. Laat ons vandaag nog vakkundig en snel verstopt vuil weghalen.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Gootsteen verstopt: wat zijn de gevolgen voor de afvoer?

Wellicht lijkt het nog niet zo ernstig, die verstopte gootsteen. Maar schijn bedriegt. Als het grove vuil terecht is gekomen in uw riolering kan het daar ernstige schade aanbrengen. Denk aan scheuren, breuken, verzakkingen en lekkages. Wij kunnen eventuele schade eenvoudig, soms zelfs zonder te hoeven breken of graven, verhelpen. Hiervoor gebruiken wij modern materieel en de beste middelen. Onze specialisten weten exact wat te doen. Zij zijn allen volledig opgeleid en hebben al jaren ervaring in het vak. Ook houden zij alle nieuwe ontwikkelingen en technieken in het vak nauwkeurig bij.

Riool camera inspectie

Omdat verstoppingen zich ophopen in kleine buizen, zoals een afvoer en een riool, is het soms lastig te achterhalen wat nu precies het probleem is. Daarom voeren wij vaak voordat we iets reinigen of repareren eerst een camera-inspectie uit. Wij gebruiken hiervoor een kleine camera met sensor. Zo is precies te traceren wat het probleem is en waar het zich bevindt. Hierdoor kunnen we precies de juiste werkwijze en middelen selecteren. Bent u ook benieuwd naar de haarscherpe beelden van de verstopping? Schakel ons in!

Bel ons direct als uw afvoer verstopt is

Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u uw afvoer wilt laten reinigen. Bel naar 010-7600101, stuur een e-mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Voorkom grotere problemen door ons uw afvoer die verstopt is direct te ontstoppen!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte