skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Strijen

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Wij ontstoppen elk riool dat verstopt is in Strijen

Ervaart u rioolstank in Strijen omdat uw wc verstopt is? Schakel dan nu de specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in. Dankzij onze snelle riool reiniging is een riolering nooit lang verstopt. Wij beginnen altijd met een rioolinspectie. Zo is eenvoudig te ontdekken welke rioolservice we moeten gebruiken. Kortom, is uw wc, gootsteen, afvoer of doucheput verstopt? Bel naar 078-2048028
en kies voor onze riool reiniging in Strijen!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Waardoor een wc verstopt kan raken

De specialisten van ons ontstoppingsbedrijf willen graag weten waardoor uw riolering of afvoer verstopt is geraakt. Meestal is er iets beland in het riool in Strijen wat daar niet thuishoort. Uw gootsteen raakt bijvoorbeeld verstopt door etensresten. Uw doucheput door zeepresten en haren. En uw wc door vochtige doekjes en dameshygiëne. Er kan natuurlijk ook sprake zijn van een breuk, scheur of lekkage. Wij willen graag weten wat de reden is van de rioolstank, om de juiste werkwijze te selecteren. Hiervoor gebruiken wij onze rioolinspectie.

Informatie over onze rioolinspectie en riool reiniging

Omdat wij altijd eerst een grondige rioolinspectie uitvoeren, weten wij precies welke rioolservice toe te passen. Zo verloopt het reinigen snel, op de juiste wijze en met schoon en fris resultaat. Voor de rioolinspectie kan onder andere een camera met sensor gebruikt worden. Dan is, bovengronds, op haarscherp beeld te zien wat er aan de hand is en hoeft er niet gegraven of gebroken te worden. Is duidelijk waar de verstopping of de schade zich bevindt? Dan starten onze specialisten direct met het reinigen of repareren van uw riool in Strijen.

Rioolservice Strijen

Onze rioolservice omvat ook reparaties

Een riool reiniging is niet altijd voldoende om een wc, afvoer, gootsteen, doucheput of riool dat verstopt is, volledig in goede orde te krijgen. In zo’n geval is er vaak ook een reparatie nodig. Is het tijdens de rioolinspectie duidelijk dat er bijvoorbeeld een lekkage, scheur, verzakking of breuk zit? Dan starten wij direct met de reparatie. Dit kan omdat wij altijd ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons hebben. Onze specialisten die bij u aan de slag gaan, zijn volledig opgeleid en zeer ervaren in het toepassen van rioolservice. Kortom, is uw riool verstopt in Strijen? Dan bieden wij de oplossing!

Schakel nu Rioolservice Zuid-Holland in vanuit Strijen

Is uw wc, afvoer, gootsteen of riolering verstopt in Strijen? Schakel onze experts in voor een uitvoerige riool reiniging via 078-2048028. Wij staan ook voor spoedklussen, voor u klaar met onze rioolservice. Mail uw verzoek naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul ons online contactformulier in. Rioolservice Zuid Holland is snel bij u in Strijen als uw afvoer verstopt zit of u een ontstoppingsbedrijf nodig heeft.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte