skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Spijkenisse

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Afvoer of wc verstopt in Spijkenisse?

Is uw gootsteen verstopt of is uw wc verstopt en woont u in Spijkenisse? Rioolservice Zuid-Holland staat  voor u klaar. Als uw riool verstopt is, is dat natuurlijk erg vervelend. U kunt zelf aan de slag, maar er bestaat een kans dat u eerder schade aan uw riolering veroorzaakt dan de verstopping kunt oplossen. Om die reden is het vaak verstandiger om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen als uw riolering is verstopt. Rioolservice Zuid-Holland is een professioneel en deskundig bedrijf die u vakkundig van uw probleem afhelpt. Of nu uw wc, afvoer of doucheput verstopt is, wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons ook inschakelen voor rioolinspectie, rioolreiniging en reparatie in Spijkenisse.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Vakkundig en professioneel ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse

Wanneer uw wc of afvoer verstopt is, is het niet nodig om een loodgietersbedrijf in Spijkenisse in te schakelen. Onze rioolservice heeft deskundige medewerkers in dienst om u te helpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het behandelen van elke riolering die verstopt is. Hierbij maken we gebruik van professioneel materiaal. Een loodgieter richt zich meer op andere zaken dan op de werkzaamheden die nodig zijn om vakkundig een verstopping te verhelpen. Ons ontstoppingsbedrijf is deskundig en ervaren in het verhelpen van verstoppingen, verrichten van reparaties, rioolinspectie en rioolreiniging.

Rioolinspectie in Spijkenisse

Wanneer uw gootsteen verstopt is of u heeft elders een verstopping kan het voorkomen dat de oorzaak van de verstopping niet eenvoudig is te verhelpen. Meestal is er dan sprake van een verzakking of breuk in de riolering. Middels een rioolinspectie kunnen we voor u de oorzaak van de verstopping achterhalen zonder meteen het riool open te breken. Dit doen wij door gebruik te maken van een geavanceerde camera die nauwkeurig de binnenkant van uw riool weergeeft.

Waarom is uw afvoer verstopt in Spijkenisse?

Het kan uiteraard verschillende redenen hebben waarom uw riool verstopt is. Veel voorkomende redenen bij oudere woningen zijn smalle leidingen. Een andere reden waarom uw doucheput verstopt kan zijn haakse bochten in de leidingen. Wij hebben speciale apparatuur om een dusdanig probleem spoedig op te kunnen sporen. Dus blijf niet zitten als uw afvoer verstopt is en vraag een rioolinspectie aan; want onze specialisten slaan voor een riool reiniging Spijkenisse niet graag over.

Uitgebreid dienstenpakket van onze rioolservice in Spijkenisse

Zoals we al aangaven kunt u ons niet alleen inschakelen als uw wc, gootsteen, afvoer of doucheput verstopt is. Ons dienstenpakket gaat verder dan problemen met een verstopt riool verhelpen zoals:

 • Inspecteren conditie van riool (rioolinspectie)
 • Reparaties uitvoeren aan uw riool
 • Aanleg van riool
 • Rioolreiniging
 • Onderhoud aan uw riool
 • Aanpak rioolstank

Rioolservice Spijkenisse

Afvoer verstopt in Spijkenisse? Wij zijn bereikbaar

Afvoer verstopt? Wc verstopt? Last van rioolstank? Geen zorgen! Onze rioolservice is 7 dagen in de week bereikbaar! Binnen korte tijd komen wij u te hulp in Spijkenisse als uw riool verstopt is geraakt. U kunt ons bereiken op: 0184-230002. Wij kunnen vervolgens snel handelen. Rioolservice Zuid Holland komt direct naar u toe in Spijkenisse om u te helpen als uw afvoer verstopt zit of uw riool verstopt zit.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte