skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Sliedrecht

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riolering verstopt in Sliedrecht?

Is uw riolering, afvoer, gootsteen, doucheput of wc verstopt in Sliedrecht? Bij Rioolservice Zuid-Holland staan diverse experts voor u in Sliedrecht klaar. U kunt bij ons terecht wanneer uw riool verstopt is, maar daarnaast biedt onze rioolservice nog meer. Wij zijn namelijk niet alleen maar een ontstoppingsbedrijf, maar een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met uw riool te maken heeft. Bel ons dus ook gerust voor een rioolinspectie, aanpak van rioolstank, grondige rioolreiniging of reparatie van uw riool.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Oorzaken waardoor uw riool verstopt raakt in Sliedrecht

Elke keer wanneer u naar de wc gaat, de afwas doet, tanden poetst of onder de douche staat, maakt u intensief gebruik van het riool in Sliedrecht. Naast water komen er dagelijks etensresten, zeepresten, wc-papier, tandpasta, haren en stof in het riool terecht. Dit is wellicht ook de reden waarom uw afvoer, wc, doucheput of gootsteen verstopt raakt. Maar in het slechtste geval is de verstopping veroorzaakt door een breuk of verzakking van het riool. Wat de oorzaak ook is, middels onze geavanceerde rioolinspectie kunnen wij deze snel vinden zonder uw riool meteen open te breken. Wij voeren de rioolinspectie uit middels een camera met sensoren die haarscherp de staat van uw riolering in Sliedrecht vastlegt.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Aanpak problemen van uw riolering in Sliedrecht

Naast ontstoppingsbedrijf, zijn wij ook een gespecialiseerd bedrijf in riolering. Onze experts zijn gediplomeerde vakmannen die u niet alleen kunnen helpen als uw afvoer, wc, gootsteen of doucheput verstopt is, maar ook u ook van dienst zijn om rioolstank aan te pakken, verzakkingen van uw riool te verhelpen of schade te repareren. Is uw riool verstopt omdat deze gewoon te vies is? Maak dan gebruik voor onze grondige rioolreiniging. Hiermee verhelpen we niet alleen de verstopping, maar zorgen we er ook voor dat uw riolering in Sliedrecht weer helemaal vrij is van aanslag.

Rioolservice Sliedrecht

Heeft u spoed omdat uw riool erg verstopt is? Maak gebruik van de service

Het kan op elk moment van de dag of nacht gebeuren dat uw riool in Sliedrecht verstopt raakt. Heeft u hier dusdanig last van of is de rioolstank echt niet meer om uit te houden? Maak dan gebruik van onze  service. We hebben deze speciaal opgezet zodat we u altijd uit de brand kunnen helpen wanneer uw doucheput, afvoer, gootsteen of wc dusdanig verstopt is dat dit u ernstig belemmert in uw dagelijkse bezigheden. Bel dan naar: 0184-230002. Heeft u minder haast of wilt u een afspraak maken voor reparatie of aanleg?

Vul dan ons online contactformulier in of stuur een e-mail naar: patrick@rioolservicezuidholland.nl. Zit uw riool verstopt? Bel dan snel. Rioolservice Zuid Holland komt dan direct naar Sliedrecht als uw riool verstopt is of uw wc verstopt is.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte