skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Schiedam

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Vakkundige rioolservice bij allerhande rioolproblemen

Heeft u een ontstoppingsbedrijf nodig in Schiedam? Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer uw afvoer of gootsteen verstopt is of wanneer u last heeft van hinderlijke rioolstank. Ook zetten wij ons in voor uw rioolreiniging of een rioolinspectie. Onze professionals zorgen gegarandeerd snelle aanpak voor elk rioolprobleem. Omdat wij elk probleem eerst onderzoeken voordat we aan de slag gaan, kunnen we de oorzaak van de verstopping achterhalen. Op die manier kunnen we met onze rioolservice in Schiedam zorgen dat u ons voorlopig niet meer nodig heeft.

Rioolinspectie Schiedam

Heeft u in uw woning geregeld last van verstoppingen? Dan is het verstandig om op korte termijn een uitgebreide rioolinspectie te laten uitvoeren. Zo’n inspectie doen wij met hightech camera’s waarmee we opnames maken in het riool. Dat geeft ons een zeer goed beeld van de conditie van uw riolering. Daarna kunnen we een reparatie uitvoeren als we iets gezien hebben dat reparatie behoeft. En als u dat wil, kunnen we de camerabeelden voor u op een dvd zetten. Dan heeft u bewijsmateriaal als uw verzekering daar om vraagt. Heeft u een nieuw huis gekocht? Ook dan is het aan te bevelen om een rioolinspectie in Schiedam te laten doen. Zo voorkomt u eventuele onaangename verrassingen in de toekomst.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

WC verstopt Schiedam

Een verstopte wc is meestal het gevolg van spullen die erin gegooid worden. Vaak gebeurt dat zonder nadenken. Maar de gevolgen kunnen groot zijn. Zo hebben veel mensen niet door dat vochtige toiletdoekjes niet in het toilet thuishoren. Ze zijn niet afbreekbaar, dus kunnen vast blijven zitten in het riool, waardoor er van alles kan ophopen. Dat geldt ook voor dameshygi├źne producten. Tampons, inlegkruisjes en maandverbanden in de wc kunnen verstoppingen in de afvoer van de wc veroorzaken. Los van dat het water niet meer goed wegloopt, kan dat een nare rioolstank opleveren. En dan hebben we het nog niet gehad over de lekkage die mogelijk kan ontstaan. Wat er ook gebeurt rond uw toilet, wij kunnen met onze professionele rioolservice in Schiedam alles verhelpen en direct repareren. Wij zijn ook beschikbaar in spoedgevallen.

Rioolservice Schiedam

Verstopte riolering

Is uw riolering verstopt in Schiedam? Schakel dan zo snel mogelijk de ontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland in. Als u daar te lang mee wacht, kunnen de problemen groter worden met meer schade tot gevolg, zoals mogelijke verzakkingen, leidingbreuken en lekkages in het riool. Als we bij u langskomen, starten we met een rioolinspectie om de problemen te lokaliseren. Daarna gaan we aan de slag met het ontstoppen en repareren van uw riolering. Meer weten over onze aanpak? Leest het hieronder of bel ons!

Onze werkwijze

Heeft u te maken met een verstopping in uw riolering in Schiedam? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk van de verstopping af. Of het nu gaat om een verstopte wc, doucheput, gootsteen of afvoer. Wij staan in alle gevallen direct voor u klaar! U belt, wij komen langs. Als ontstoppingsbedrijf konden wij al meerdere verstopte riolen effectief verhelpen. Ook kapotte riolen kunnen wij repareren. Dankzij onze rioolservice in Schiedam kunnen we snel het probleem vaststellen en vervolgens gepaste actie ondernemen. Wilt u ook geholpen worden door onze vakkundige rioolspecialisten? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Advies op maat
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Vakkundige rioolspecialisten

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Doucheput verstopt Schiedam

Uw doucheput in Schiedam kan zomaar ineens verstopt zitten. Meestal is de oorzaak van die verstopping niet duidelijk. Wat nu? Bij een verstopte doucheput zijn vaak wat meer onschuldige dingen de oorzaken van de verstopping. Zo kunt u aan zaken denken als haren en zeepresten. Meestal kunt u die verstopping zelf verhelpen. Maar wat als het probleem hardnekkiger is dan dat? Loop het water helemaal niet meer weg en/of gaat uw badkamer stinken naar riool? Bel ons dan snel voor de adequate rioolservice.

Gootsteen verstopt Schiedam

Een afvoer die verstopt is, bevat vaak spullen die er eigenlijk niet in thuishoren. Zo spoelen veel mensen achteloos veel etensresten weg door de afvoer. Die kunnen de gootsteen laten verstoppen. Of denk aan haren, huidschilfers of nagels. Ook die kunnen zich vasthechten aan de sifon of het riool. De afvoer van water kan hierdoor spaak lopen en een flinke verstopping veroorzaken. Omdat het water niet meer wegloopt, kan dit zorgen voor een vieze rioollucht. Ook kan hierdoor het water terug omhoog komen. Laat onze vakmensen dan uw verstopte gootsteen ontstoppen. Dit doen wij 7 dagen per week.

Riool verstopt

Als u gebruik moet maken van onze rioolservice in Schiedam, komt dat nooit goed uit. U heeft een probleem met uw riool en een reparatie kost geld. Maar hoe sneller u ons inschakelt, hoe meer de kosten beperkt blijven. Een rioolverstopping komt dus altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. En soms heeft het een natuurlijke oorzaak, omdat er wortels in het riool groeien. Gelukkig zijn het meestal enkel wat zeepresten en achtergebleven haren in het doucheputje waardoor het water niet meer wegloopt. Vervelender is het als de afvoerverstopping al een tijdje ongemerkt aanwezig is, maar nog wel water doorlaat. Vaak duurt het langer voordat de douchebak of spoelbak leeg gelopen is. Of deze bak maakt een borrelend geluid als het toilet doorgetrokken wordt. Dit duidt op een beginnende grotere verstopping. Schakel dan onze specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in om grotere schade te voorkomen!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Afvoer verstopt Schiedam

Heeft u last van een verstopte afvoer? Hangt er een vieze rioolstank in uw pand? Of ziet u water terugkomen uit de gootsteen? Een afvoer die verstopt zit, is meestal het gevolg van zaken die niet in de afvoer terecht hadden mogen komen. Dat kan en keer gebeuren, maar als dat structureel is, kan dat problemen veroorzaken, zoals een verstopping die weer voor wateroverlast kan zorgen. Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u uw verstopte afvoer in Schiedam wil laten reinigen.

Bel onze rioolservice in Schiedam

Kunnen wij uw rioolproblemen voor u verhelpen? Met onze rioolservice in Schiedam gaan wij op zoek naar de oorzaak van de problemen en wij zullen uw riool, afvoer en alle rioolgerelateerde objecten voor uw repareren. U kunt ons telefonisch bereiken. Bel naar 010-7600101 en wij staan direct voor u klaar! U kunt ons ook mailen via patrick@rioolservicezuidholland.nl of ons contactformulier op de website invullen. We helpen u binnen een mum van tijd van uw verstopping af!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte