• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Rotterdam

Rioolservice nodig in Rotterdam?

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam? Rioolservice Zuid-Holland staat 24 uur per dag voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen wanneer uw afvoer of gootsteen verstopt is of wanneer u last heeft van rioolstank. Maar wij verrichten ook rioolreiniging en rioolinspectie. Ons bedrijf staat voor een professionele en snelle aanpak voor elk rioolprobleem. Omdat wij elk probleem eerst onderzoeken voordat we aan de slag gaan, kunnen we ook de oorzaak van de verstopping achterhalen. Op die manier kunnen we voorkomen dat u binnen een korte tijd weer contact moet opnemen met onze rioolservice.

Rioolservice Rotterdam

Riool ontstoppen in Rotterdam

Het komt bijna in ieder huishouden in Rotterdam wel een keer voor: de wc is verstopt of het doucheputje is verstopt. Maar ook de afvoer kan verstopt raken door bijvoorbeeld eetresten. Als uw riolering verstopt is kan dat diverse oorzaken hebben. Het kan komen dat eetresten, haren of andere producten de verstopping veroorzaken. Maar het kan ook zijn dat het riool verstopt is geraakt door bijvoorbeeld wortels van bomen. Als het om een verstopping gaat die veroorzaakt wordt door etensresten etcetera is dit snel te verhelpen, binnen een mum van tijd hebben we namelijk uw riool doorgespoten. Zo kunt u weer gebruik maken van uw wc/douche of gootsteen.

Rioolservice Rotterdam

Bel ons nu:

Riool inspectie in Rotterdam

Heeft u net een nieuw huis gekocht in Rotterdam of heeft u geregeld te maken met een verstopping? In dat geval is het goed om eens een rioolinspectie te laten uitvoeren. Ons ontstoppingsbedrijf voert deze inspectie uit middels een camera. Deze camera laten we opnames maken in het riool waardoor we een goed beeld krijgen van de conditie van de riolering. We kunnen deze opnames ook op dvd zetten zodat u bewijsmateriaal heeft. Mocht u een nieuw huis in Rotterdam hebben gekocht, dan is het zeer verstandig om direct een rioolinspectie te laten uitvoeren.

Gootsteen of riolering verstopt in Rotterdam? Wij staan 24/7 voor u klaar

Heeft u met spoed hulp nodig omdat uw riool in Rotterdam verstopt is? U kunt altijd bij ons terecht voor rioolreiniging, rioolinspectie of rioolstank. Binnen een mum van tijd helpen we u met een doucheput, wc, afvoer of gootsteen die is verstopt. Heeft u spoed, dan kunt u ons 24/7 bereiken op: 010-7600101. Wilt u liever een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar: patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul het online contactformulier in.

010-7600101