skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Rotterdam

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Vakkundige rioolservice bij allerhande rioolproblemen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam? Rioolservice Zuid-Holland staat 24 uur per dag voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen wanneer uw afvoer of gootsteen verstopt is of wanneer u last heeft van rioolstank. Maar wij verrichten ook rioolreiniging en rioolinspectie. Ons bedrijf staat voor een professionele en snelle aanpak bij elk rioolprobleem. Omdat wij elk probleem eerst onderzoeken voordat we aan de slag gaan, kunnen we ook de oorzaak van de verstopping achterhalen. Op die manier kunnen we voorkomen dat u in Rotterdam binnen een korte tijd weer contact moet opnemen met onze rioolservice.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolinspectie Rotterdam

Heeft u net een nieuw huis gekocht in Rotterdam of heeft u in uw huidige woning geregeld te maken met een verstopping? In beide gevallen is het goed om dan een rioolinspectie te laten uitvoeren. Ons ontstoppingsbedrijf voert deze inspectie uit met behulp van een camera. Met deze camera maken we opnames in het riool, zodat we een zeer goed beeld krijgen van de conditie van de riolering. We kunnen deze opnames ook voor u op een dvd zetten, zodat u bewijsmateriaal heeft als het op verzekeringswerk aankomt. Heeft u dus een nieuw huis gekocht, dan is het zeer verstandig om direct een rioolinspectie in Rotterdam te laten doen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

WC verstopt Rotterdam

Een verstopping van het toilet wordt vaak veroorzaakt doordat er spullen in worden doorgespoeld die er niet in thuishoren. Zo hebben veel mensen niet door dat vochtige toiletdoekjes niet in het toilet geworpen mogen worden. Deze doekjes zijn vaak niet afbreekbaar, dus blijven ze hangen in het riool en hopen zich steeds verder op. Hetzelfde geldt voor dameshygiëne. Tampons, inlegkruisjes en maandverbanden die in het toilet terechtkomen zorgen heel vaak voor verstoppingen in de afvoer van het toilet. En dat geeft gegarandeerd een nare rioolstank. En erger nog: er kan ook een vervelende lekkage ontstaan. Dan is alleen uw wc ontstoppen niet voldoende. Bij grote schade gaat onze rioolservice in Rotterdam verder dan dat. Onze vakmensen kunnen rioleringen ook direct repareren. Wij werken 24/7 en zijn dus ook in te schakelen voor spoedklussen.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Riolering verstopt Rotterdam

Schakel zo snel mogelijk de ontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland in als u riolering verstopt is in Rotterdam. Wacht u te lang met het inschakelen van hulp? Dan kunnen de problemen verergeren en kan de verstopping zelfs leiden tot een verzakking, breuk, lekkage of scheur in het riool. Schakel in zo’n geval zo snel mogelijk onze rioolservice Rotterdam in. We starten met een rioolinspectie om de problemen te lokaliseren en gaan vervolgens aan de slag met het ontstoppen en repareren van het riool. Meer weten over onze aanpak? Bel ons gerust!

Doucheput verstopt Rotterdam

Zit uw doucheput verstopt in Rotterdam? Dat kan zomaar ineens gebeuren. En meestal is de oorzaak van die verstopping niet duidelijk. Ineens loopt het water niet meer weg. En dan? Bij een verstopte doucheput zijn er vaak wat meer onschuldige oorzaken de aanleiding tot de verstopping. Denk bijvoorbeeld aan haren en zeepresten. Meestal kunt u dat probleem zelf verhelpen. Is het probleem hardnekkiger dan dat, is de verstopping ernstig en gaat uw badkamer ook stinken naar rioollucht? Bel ons dan voor de broodnodige rioolservice.

Werkwijze van Rioolservice Zuid Holland

Heeft u te maken met een verstopping in uw riolering in Rotterdam? U wilt natuurlijk met spoed van deze verstopping af. Of het nu gaat om een verstopte wc, doucheput, gootsteen of afvoer. Rioolservice Zuid Holland staat altijd direct voor u klaar! U belt, wij komen langs. Als ontstoppingsbedrijf konden wij al meerdere verstopte riolen effectief verhelpen. Ook kapotte riolen repareren wij. Dankzij onze rioolservice in Rotterdam kunnen we snel het probleem vaststellen en vervolgens actie ondernemen. Wilt u ook geholpen worden door vakkundige rioolspecialisten? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Advies op maat
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Vakkundige rioolspecialisten

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Gootsteen verstopt Rotterdam

Een afvoer die verstopt is, bevat vaak spullen die er eigenlijk niet in thuishoren. Zo spoelen veel mensen achteloos veel etensresten weg door de afvoer. Die kunnen de gootsteen laten verstoppen. Of denk aan haren, huidschilfers of nagels. Ook die kunnen zich vasthechten aan de sifon of het riool. De afvoer van water kan hierdoor spaak lopen en een flinke verstopping veroorzaken. En omdat het water niet meer wegloopt, kan dit zorgen voor een vieze rioollucht. Ook kan hierdoor het water terug omhoog komen. Laat onze vakmensen dan uw verstopte gootsteen ontstoppen. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool verstopt Rotterdam

Als u gebruik moet maken van onze rioolservice in Rotterdam is dat eigenlijk altijd vervelend. Niet dat wij u niet vakkundig helpen, dat doen wij uiteraard graag! Maar u heeft dan vooral enige overlast achter de rug. Bijvoorbeeld doordat uw riool verstopt is in Rotterdam. Een rioolverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak nodig. Soms groeien er wortels in het riool, soms zijn er simpelweg wat zeepresten en haren achtergebleven in het doucheputje en loopt het water niet meer door.

Afvoer verstopt Rotterdam

Heeft u last van een verstopte afvoer? Hangt er een vieze rioolstank in uw pand? Of ziet u water terugkomen uit de gootsteen? Een afvoer die verstopt zit, is meestal het gevolg van zaken die niet in de afvoer terecht hadden mogen komen. Dat kan en keer gebeuren, maar als dat structureel is, kan dat problemen veroorzaken, zoals een verstopping die weer voor wateroverlast kan zorgen. Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u uw verstopte afvoer in Rotterdam wil laten reinigen.

Bel onze rioolservice in Rotterdam

Kunnen wij uw rioolproblemen voor u verhelpen? Met onze rioolservice in Rotterdam gaan wij op zoek naar de oorzaak van de problemen en wij zullen uw riool, afvoer en alle rioolgerelateerde objecten voor u repareren. U kunt ons telefonisch 24/7 bereiken. Bel naar 010-7600101 en wij staan direct voor u klaar! U kunt ons ook mailen via patrick@rioolservicezuidholland.nl of ons contactformulier op de website invullen. We helpen u binnen een mum van tijd van uw verstopping af!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte