skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Ridderkerk

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Direct hulp wanneer uw riolering is verstopt in Ridderkerk

Is uw riool in Ridderkerk verstopt? Wacht niet te lang en schakel onze rioolservice in. Als u te lang wacht, kan het namelijk van kwaad tot erger worden en dat is het laatste wat u wilt wanneer uw riolering is verstopt. Wanneer het om een kleine verstopping gaat, bijvoorbeeld wanneer uw afvoer is verstopt of doucheputje is verstopt, kunnen wij uw probleem binnen een uur verhelpen. Maar ook bij schade of wanneer uw riool steeds vaker verstopt, kunt u ons bellen. Ons ontstoppingsbedrijf verricht ook reparaties, rioolreiniging, rioolinspectie en aanleg.

Vakkundige hulp bij verstoppingen in Ridderkerk

Wanneer uw afvoer verstopt is of uw wc verstopt, is dat ontzettend vervelend. Problemen aan de afvoer of het riool kunnen diverse oorzaken hebben en zich op verschillende plaatsen in het riool bevinden. Elk soort verstopping heeft een specifieke methode nodig om dit te verhelpen. Onze rioolservice heeft vakbekwame medewerkers in dienst die beschikken over de juiste materialen om elke verstopping te verhelpen. Zo kunnen we middels water en hogedruk uw verstopping verwijderen. Maar het kan ook voorkomen dat we freesmachines moeten inzetten. Het belangrijkste is dat u snel contact opneemt als u met een verstopping in Ridderkerk te maken heeft.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolreiniging in Ridderkerk

Lopen uw leidingen niet meer goed door en is daardoor uw wc verstopt of uw gootsteen verstopt? Dit kan iedereen gebeuren. Wanneer u onze rioolservice inschakelt, komen wij u meteen helpen in Ridderkerk. Zeker als het gaat om een gootsteen die is verstopt of een afvoer die verstopt is geraakt, is het verstandig om ook gebruik te maken van onze rioolreiniging. In dit geval verhelpen wij eerst de verstopping om vervolgens de leidingen grondig te reinigen. Met een hogedruk machine halen we alle aanslag weg, zodat het riool er weer voor een langere tijd tegenaan kan.

Rioolinspectie en rioolstank oplossen in Ridderkerk

Heeft u last van rioolstank, is uw doucheputje telkens verstopt of heeft u last van andere terugkerende verstoppingen? In dat geval is het mogelijk dat de riolering in Ridderkerk niet meer in goede staat is. Om het probleem te achterhalen kunnen wij een rioolinspectie voor u verrichten. Middels een camera kunnen wij de leidingen in beeld brengen en zo achterhalen waar het probleem zit.

Beschikbaar vanuit Ridderkerk

Onze diensten zijn 7 dagen in de week beschikbaar. Wij willen u immers altijd bijstaan als uw riool is verstopt. Bel daarom direct bij problemen met een verstopt riool in Ridderkerk naar 078-2048028.

Rioolservice Zuid Holland

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte