skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Putterhoek

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is uw riolering verstopt in Puttershoek? Schakel onze rioolservice in!

Is uw gootsteen, wc, afvoer of doucheput verstopt? Woont u in Puttershoek? Schakel dan rioolservice Zuid-Holland in om u hiervan af te helpen. Onze rioolservice is 24 uur per dag beschikbaar. Wanneer uw riool verstopt is, levert dat vaak veel ongemak en rioolstank op. Uiteraard kunt u zelf proberen de verstopping aan te pakken, maar u kunt er ook voor kiezen om meteen een professional in te schakelen. Het voordeel hiervan is dat u zeker weet dat de verstopping naar behoren wordt opgelost zonder dat uw riolering beschadigt. Tevens zullen onze experts u ook voorzien van een rioolreiniging, zodat alle aanslag grondig wordt verwijderd bij u in Puttershoek. U kunt ons ook inschakelen voor reparaties, rioolinspectie en aanleg van riool.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Professionele en ervaren rioolservice voor u in Puttershoek

Rioolservice Zuid-Holland is niet zomaar een ontstoppingsbedrijf. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent uw riool. Dit betekent dat hun expertise verder gaat dan een loodgieter die zo nu en dan met riolering te maken heeft. Onze medewerkers worden dagelijks op pad gestuurd wanneer er ergens een riool, wc, afvoer, doucheput of gootsteen verstopt is. Onze servicewagens zijn uitgerust met modern en professioneel apparatuur, zodat de meeste problemen met het riool ter plekke opgelost kunnen worden.

Rioolservice Putterhoek

Problemen in Puttershoek efficiënt lokaliseren met rioolinspectie

Soms is vrij duidelijk waardoor uw gootsteen, afvoer, doucheput of wc verstopt is. Maar het komt ook geregeld voor dat de oorzaak van de verstopping niet eenvoudig gevonden kan worden. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een verzakking of breuk in uw riolering in Puttershoek. Ons ontstoppingsbedrijf kan de oorzaak voor u vinden zonder ook maar iets open te breken. Dit noemen wij rioolinspectie. Onze rioolinspectie wordt uitgevoerd met een camera. Deze camera kan uw riolering perfect in kaart brengen, zodat we direct kunnen zien waarom uw wc, gootsteen, doucheput of afvoer verstopt is of waar de rioolstank vandaan komt.

De diensten van onze rioolservice in Puttershoek

Rioolservice Zuid-Holland is dus in te schakelen voor alles wat met uw riool in Puttershoek te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Middels rioolinspectie de conditie van uw riool in kaart brengen
 • Schade en verzakkingen aan uw riool herstellen
 • Aanleg of uitbouw van riolering
 • Rioolreiniging
 • Aanpak rioolstank

Riool verstopt? U kunt ons 24/7 bereiken vanuit Puttershoek

Ondervindt u problemen omdat uw gootsteen, afvoer, doucheput of wc verstopt is? Wacht niet te lang en neem contact met ons op zodat we zo snel mogelijk een professional kunnen sturen. Wij helpen u graag bij het riool ontstoppen in Puttershoek: 078-2048028.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte