skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Nieuwerkerk aan den IJssel

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riolering verstopt in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Is uw afvoer verstopt, of merkt u dat uw gootsteen is verstopt in Nieuwerkerk aan den IJssel? Rioolservice Zuid-Holland kan u snel van uw probleem afhelpen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een rioolinspectie waarbij wij de staat van uw leidingen in kaart te brengen of om een riool reiniging: u kunt rekenen op onze expertise. Ons doel is ervoor zorgen dat uw afvoer en wc niet meer verstopt raken. Maar ook wanneer uw gootsteen of doucheputje is verstopt kunt u bij ons terecht. Na onze werkzaamheden bent u direct verlost van het ongemak dat een verstopping met zich meebrengt en zal de rioolstank verdwijnen uit uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Bel ons ontstoppingsbedrijf als uw wc verstopt is

Het komt erg vaak voor dat de wc of riolering verstopt raakt. Bijvoorbeeld door wc-papier, slechte waterstroom bij het doorspoelen (bijvoorbeeld door veel gebruik te maken van de waterbesparende knop), tampons, maandverband of haren. Sommige mensen spoelen ook wel eens eten door en dat kan ook een oorzaak zijn van het feit dat de wc is verstopt. Daarnaast kan een verzakking of schade aan de riolering ook verstopping veroorzaken. Aangezien er diverse oorzaken zijn, voeren wij rioolinspecties uit. Met een rioolinspectie kunnen we eenvoudig achterhalen waar de oorzaak van uw verstopping in Nieuwerkerk aan den IJssel zich bevindt.

Professionele rioolinspectie en rioolreiniging

Er zijn diverse oorzaken die ervoor zorgen dat uw riool verstopt raakt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Om de oorzaak te ontdekken zonder meteen het riool open te breken kunnen we voor u een rioolinspectie uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van een camera of een rookdetectie. Wanneer we middels de rioolinspectie hebben achterhaald waarom bijvoorbeeld uw doucheput is verstopt, kunnen we overgaan tot reparatie, ontstoppen en rioolreiniging.

Rioolservice Nieuwerkerk aan den IJssel

Schade of een verzakking van uw riool? Schakel onze rioolservice in

Heeft u schade of een verzakking van uw riool in Nieuwerkerk aan den IJssel en is daardoor uw wc, gootsteen of afvoer verstopt? Ook hierbij kunt u terecht bij onze rioolservice. Allereerst zullen onze ervaren en deskundige medewerkers een rioolinspectie uitvoeren zodat ze weten waar het probleem zich bevindt van uw riolering in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vervolgens zullen zij het direct repareren, zodat uw riolering voorlopig niet meer verstopt raakt.

Schakel ons ontstoppingsbedrijf in bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ons ontstoppingsbedrijf komt graag naar u toe in Nieuwerkerk aan den IJssel om u te helpen wanneer uw afvoer, wc, doucheput of gootsteen verstopt is en u te verlossen van rioolstank. Bel ons op: 0180-229012.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte