skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Maassluis

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Heeft u last van een verstopt riool in Maassluis?

Is uw riolering verstopt in Maassluis? Heeft u last van een wc, afvoer, gootsteen of doucheputje die is verstopt en daardoor niet meer goed doorloopt? Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar om u hiervan af te helpen. Wij zijn niet zomaar een ontstoppingsbedrijf, maar ware specialisten in riolering. Om die reden is geen verstopping ons groot. Middels onze grondige rioolreiniging kunnen we alles snel verhelpen. Tevens is een goede rioolreiniging ook erg effectief tegen rioolstank. Bel dus naar 010-7600101 als uw gootsteen, afvoer, doucheput of wc verstopt is in Maassluis.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Waarom uw wc, afvoer, doucheput of gootsteen verstopt kan raken

Onze riolering krijgt dagelijks behoorlijk wat te verduren. Het doortrekken van de wc met inhoud, de afvoer in de keuken waar etensresten en vet in terecht komen en haren en zeepresten die tijdens het douchen de riolering inspoelen. Het is dus niet vreemd dat uw riool, doucheput, wc, afvoer of gootsteen in Maassluis een keer verstopt raakt. Soms zit de verstopping heel lokaal en kan het snel worden aangepakt, maar soms is het niet duidelijk of nu de wc verstopt is of uw afvoer verstopt is. Voor ons ontstoppingsbedrijf is dat geen probleem. Middels een rioolinspectie kunnen we op een eenvoudige, maar zeer efficiënte manier de verstopping lokaliseren. Bij de rioolinspectie bekijken we middels een geavanceerde camera de binnenkant van uw leidingen in Maassluis zodat we meteen op de juiste plek aan de slag kunnen zonder het riool open te breken.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Grondige rioolreiniging en reparaties door onze rioolservice in Maassluis

Onze naam zegt het misschien al: we zijn een ontstoppingsbedrijf dat verder gaat dan het verhelpen van een riool dat is verstopt. We hebben net al onze moderne rioolinspectie benoemd. Daarnaast kunnen we ook rioolreinigingen verrichten. Dit betekent dat we alle aanslag en vuiligheid uit het riool verwijderen, zodat uw riolering niet meer snel verstopt raakt en u geen last meer heeft van rioolstank. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor reparaties, aanleg of onderhoud aan uw riool in Maassluis.

Probleem met uw riool? Neem contact op met onze rioolservice vanuit Maassluis

Elk probleem aan uw riolering kunnen we netjes, zorgvuldig en effectief verhelpen. Neem dus gerust contact met ons op wanneer uw wc, afvoer, doucheput of gootsteen verstopt is in Maassluis. Ons ontstoppingsbedrijf staat voor u klaar. Bel dus ook gerust als u ’s nachts te maken heeft met een wc die is verstopt! Telefoonnummer: 010-7600101.

Rioolservice Afvoer

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte