• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Krimpen aan den IJssel

Is uw riool verstopt in Krimpen aan den IJssel?

Is uw riool, afvoer, doucheput, gootsteen of wc verstopt in Krimpen aan den IJssel? Dit is natuurlijk erg vervelend omdat u geen gebruik meer kunt maken van uw faciliteiten en u last kunt hebben van rioolstank. Als u onze rioolservice belt, proberen we zo spoedig mogelijk bij u in Krimpen aan den IJssel te zijn. Gaat het om een kleine verstopping? Dan kunnen wij het riool meteen voor u doorspuiten. Maar mocht het om een schade of verzakking gaan, dan kunt u ook terecht bij onze rioolservice. In dat geval zullen we een rioolinspectie uitvoeren om de exacte oorzaak van de verstopping bij u in Krimpen aan den IJssel te achterhalen.

Oorzaken van het riool dat is verstopt in Krimpen aan den IJssel

Misschien vraagt u uzelf af hoe het komt dat uw wc, afvoer, doucheput of gootsteen voor de zoveelste keer verstopt is. Een verstopping kan diverse oorzaken hebben. Meestal wordt het veroorzaakt door materialen en troep die door de afvoer of wc gespoeld worden. Denk bijvoorbeeld aan etensresten, (frituur)vet, haren, tampons en maandverband. Mochten dit ervoor gezorgd hebben dat uw riool is verstopt, dan kunnen we dat binnen een mum van tijd verhelpen. Andere oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat uw riolering verstopt raakt zijn verzakkingen of schade aan het riool. Onze medewerkers zijn zeer bevoegd, ervaren en deskundig in het uitvoeren van reparaties, dus u bent bij onze rioolservice altijd in goede handen.

Rioolservice Krimpen aan den IJssel

Bel ons nu:

Uitvoeren rioolinspectie en rioolreiniging om rioolstank aan te pakken

Als uw afvoer, doucheput, wc of gootsteen verstopt is in Krimpen aan den IJssel, kunnen we middels een rioolinspectie uitvinden waar de verstopping zich bevindt en wat deze heeft veroorzaakt. De rioolinspectie voeren wij uit met een geavanceerde camera die nauwkeurig de staat van uw leidingen vastlegt.

Rioolservice Zuid Holland

Hiermee kunnen we ook achterhalen waar eventuele rioolstank vandaan komt. Afhankelijk van de oorzaak gaan onze experts over tot actie: ontstoppen, repareren of rioolreiniging.

Ons ontstoppingsbedrijf is 24/7 bereikbaar vanuit Krimpen aan den IJssel

Wanneer uw riolering verstopt is, moet dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden zodat u niet lang met het ongemak en de rioolstank komt te zitten. Om die reden zijn wij 24/7 bereikbaar voor u in Krimpen aan den IJssel. Schroom dus niet om ons te bellen wanneer uw doucheput, wc, gootsteen of afvoer verstopt is. Of het nu dag of nacht is, wij komen naar u toe in Krimpen aan den IJssel. Neem dan contact op door te bellen naar  0180-229012, of te mailen naar patrick@rioolservicezuidholland.nl.

010-7600101