skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Hardinxveld-Giessendam

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Als uw riolering verstopt is in Hardinxveld-Giessendam

Is uw wc of afvoer verstopt in Hardinxveld-Giessendam? Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland zorgt er met behulp van een grondige riool reiniging voor dat uw riool niet meer verstopt is. Onze aanpak is zeer compleet. Zo beginnen we met een rioolinspectie en eindigen we pas als de rioolstank volledig verdwenen is. Wilt u ons inschakelen voor een riool reiniging omdat uw wc, gootsteen of doucheput verstopt is? Bel 0184-230002 en haal onze rioolservice naar Hardinxveld-Giessendam!

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Ons ontstoppingsbedrijf ontdekt waardoor uw wc verstopt is

Een riolering of afvoer verstopt door verschillende redenen. Zo kan er iets in het riool terechtkomen wat daar eigenlijk niet in thuishoort. Als deze spullen zich ophopen, zoals etensresten, vochtige doekjes, dameshygiëne, zeepresten en haren, dan kan er een ware verstopping, inclusief bijbehorende rioolstank, in Hardinxveld-Giessendam ontstaan. De reden van de verstopping kan ook een lekkage of schade zijn. Om erachter te komen wat de oorzaak precies is, voeren wij altijd eerst een rioolinspectie uit. Hierdoor ontdekken we waardoor uw wc, doucheput of gootsteen verstopt is.

Het uitvoeren van een rioolinspectie voor een riool reiniging

Voordat wij daadwerkelijk met onze rioolservice starten, voeren we eerst een rioolinspectie uit. Wij gebruiken twee verschillende methoden voor onze rioolinspectie. Rookdetectie en camera-inspectie. Via laatstgenoemde ontvangen we haarscherp beeld waardoor duidelijk is wat de oorzaak van de verstopping in Hardinxveld-Giessendam is.

Rioolservice Hardinxveld-Giessendam

De camera is uitgerust met een sensor, zodat de locatie van de verstopping of de schade bovengronds opgespoord kan worden. Hierdoor hoeven wij niet onnodig te breken of te graven.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Repareren behoort ook tot onze rioolservice

Als uw wc, afvoer, gootsteen, doucheput of riool verstopt is vanwege een lekkage of een verzakking, dan is een riool reiniging niet altijd voldoende. Schakel in dat geval Rioolservice Zuid-Holland in voor het repareren van uw riool. Eerst voeren we een rioolinspectie uit, waarna onze vakmensen de kern van het probleem direct kunnen aanpakken. Wij hebben namelijk altijd het nieuwste materiaal en de juiste middelen bij ons. Bovendien zijn al onze vakmensen volledig opgeleid en goed ervaren. Als uw riool in Hardinxveld-Giessendam verstopt is, bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact met onze rioolservice vanuit Hardinxveld-Giessendam

Elke wc die verstopt is in Hardinxveld-Giessendam, kunnen wij ontstoppen. Of er nou een lekkage gedicht moet worden of een riool reiniging uitgevoerd moet worden, wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt Rioolservice Zuid-Holland daardoor ook inschakelen voor spoedklussen. Bel 0184-230002, mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij naar Hardinxveld-Giessendam om uw riolering, wc, afvoer, gootsteen of doucheput die verstopt is, vakkundig te ontstoppen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte