• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Dordrecht

Uw afvoer verstopt in Dordrecht? Bel onze rioolservice

Is uw afvoer, doucheput, gootsteen of wc verstopt? Wacht niet langer en bel onze rioolservice! Ons ontstoppingsbedrijf kan u in Dordrecht binnen een mum van tijd van dienst zijn. Als eerste zullen we uw verstopping verhelpen. Dit doen wij door het riool dat verstopt is door te spuiten, mocht dit niet helpen dan kan het zo zijn dat er schade aan uw riool is. U kunt ons dan de rioolinspectie laten uitvoeren. Door middel van een kleine camera onderzoeken wij de staat van uw riool.

Oorzaken rioolverstopping in Dordrecht

Het gebeurt iedereen weleens dat de gootsteen is verstopt of de wc is verstopt. Dat maakt helemaal niet uit. Een verstopping kan door verschillende factoren veroorzaakt worden. In de meeste gevallen komt het door producten die worden doorgespoeld of in de afvoer terecht komen. Denk bijvoorbeeld aan haren, etensresten, tampons of frituurvet. Als deze dingen ervoor hebben gezorgd dat uw riool verstopt is, kunnen we dat binnen een korte tijd verhelpen. Maar het kan ook voorkomen dat uw gootsteen verstopt is door een verzakking van het riool of een scheur. In dat geval zullen wij de rioolreparatie voor u in Dordrecht uitvoeren.

i

Rioolinspectie en rioolreiniging tegen rioolstank

Heeft u last van erge rioolstank zonder dat uw riolering verstopt is? Of merkt u de rioolstank op en is uw wc verstopt of afvoer verstopt? Wat de situatie ook is, met één telefoontje staan we bij u in Dordrecht op de stoep om de rioolstank te verhelpen. Mocht de oorzaak niet duidelijk zijn dan voeren wij een rioolinspectie uit met een kleine camera om de oorzaak te achterhalen.

Rioolservice Dordrecht

Bel ons nu:

Ontstoppingsbedrijf en rioolservice in Dordrecht

U kunt ons ontstoppingsbedrijf inschakelen als uw afvoer, wc, gootsteen of doucheput is verstopt, maar we kunnen u met meer van dienst zijn. Ook voor de aanleg van riolering hebben wij deskundige medewerkers in dienst. Heeft u een nieuw huis gekocht in Dordrecht? Schakel onze rioolservice dan in voor een rioolinspectie en rioolaanleg zodat u problemen in de toekomst kunt voorkomen.

24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar vanuit Dordrecht

Wilt u onze rioolservice inschakelen in Dordrecht omdat uw riool verstopt is, of wilt u ons benaderen voor rioolinspectie, rioolreiniging of aanpak van rioolstank? Ons rioolservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar omdat elke riolering die verstopt is meteen verholpen moet worden. Wacht dus niet en bel ons meteen als uw wc, afvoer, gootsteen of doucheput verstopt is. Neem dan contact op door te bellen naar 078-2048028, of te mailen naar patrick@rioolservicezuidholland.nl.

010-7600101