• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolservice Berkel en Rodenrijs

Rioolservice nodig in Berkel en Rodenrijs?

Is uw riool verstopt of is uw afvoer verstopt? Rioolservice Zuid-Holland komt u graag helpen in Berkel en Rodenrijs. Als u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt, haalt u niet zomaar iemand in huis, maar een ware vakman. Of het nu gaat om een wc die is verstopt of een gootsteen die is verstopt, wij kunnen elke verstopping verhelpen. Maar ook voor de aanleg, reparatie of rioolinspectie kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers gaan altijd met een volledig uitgeruste servicewagen op weg zodat we uw probleem meteen kunnen verhelpen.

Riolering verstopt? Wij zijn snel bij u in Berkel en Rodenrijs

Is uw riolering verstopt of is uw gootsteen verstopt? Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze dienstverlening is daarom snel, vakkundig en efficiënt. Daarnaast is onze dienstverlening altijd met garantie! Afhankelijk van het feit of uw afvoer, gootsteen, wc of uw doucheput verstopt is, ontstoppen wij mechanisch met een verenmachine, hogedrukspuit of zuiger.

Rioolinspectie met camera in Berkel en Rodenrijs

Zoals u wellicht wel weet, is het riool een behoorlijk groot stelsel van leidingen onder uw huis in Berkel en Rodenrijs. Het kan voorkomen dat uw wc verstopt is, doordat er schade is in het riool. Om te achterhalen waar deze schade of verzakking zich bevindt, kunnen we twee dingen doen: flink wat breekwerk verrichten of middels een camera de rioolinspectie uitvoeren. Uiteraard kiezen wij voor deze laatste optie om u zoveel mogelijk ongemak te besparen. Tevens werkt deze manier van rioolinspectie vele malen beter! Door gebruik te maken van een geavanceerde camera, kunnen we goed het riool in kaart brengen. Zo weten we precies de oorzaak te vinden en kunnen we meteen voor u het riool repareren.

Rioolservice Berkel en Rodenrijs

Bel ons nu:

Aanpak rioolstank in Berkel en Rodenrijs

Heeft u last van rioolstank in uw woning in Berkel en Rodenrijs? Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en u wilt dit natuurlijk meteen verholpen hebben. Ook hiervoor bent u bij ons ontstoppingsbedrijf aan het juiste adres. Met speciale apparatuur kunnen we binnen een mum van tijd de rioolstank herleiden en voor u verhelpen.

Riool verstopt in Berkel en Rodenrijs? U kunt ons 24/7 bereiken

Riool verstopt of afvoer verstopt? Wat uw probleem met het riool ook is, u kunt ons 24/7 bereiken. Bij een verstopping komen we u zo snel mogelijk helpen. Wilt u een rioolreiniging of rioolinspectie, dan kunt u op zeer korte termijn een afspraak plannen met onze rioolservice in Berkel en Rodenrijs. Bel ons op: 010-7600101.

Rioolservice Berkel en Rodenrijs

010-7600101