skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Barendrecht

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool verstopt of afvoer verstopt? Bel ons voor uw riool in Barendrecht

Is uw riool verstopt of uw afvoer, gootsteen, wc of doucheput verstopt? Of heeft u misschien last van rioolstank of wateroverlast? Rioolservice Zuid-Holland staat dag en nacht voor u in Barendrecht klaar. Daarnaast kunt u ook een afspraak plannen voor een reparatie, onderhoudsbeurt of rioolreiniging en rioolinspectie.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Onze diensten wanneer uw riool verstopt is in Barendrecht

Is uw riool verstopt of uw doucheputje verstopt in Barendrecht? Hier kunt u behoorlijk last van hebben, denk aan rioolstank of het feit dat het water niet goed doorloopt. Als u dit merkt, is het belangrijk om direct ons ontstoppingsbedrijf in te schakelen zodat het niet erger wordt. Er zijn diverse oorzaken die ervoor zorgen dat uw riolering verstopt raakt. Denk bijvoorbeeld aan ophoping van troep, vet of stof, aangekoekte etensresten of zeepresten. Afhankelijk van de verstopping hebben we diverse manier om deze te verhelpen, waaronder uw riool doorspuiten. Wanneer het alleen om een verstopping gaat, hebben we u binnen een uur geholpen.

Uw wc verstopt? Bel ons snel!

Bent u woonachtig in Barendrecht en is uw wc verstopt? Wij kunnen u heel snel van dienst zijn, bel 0180-229012. Het is immers altijd erg vervelend als uw wc verstopt is. De oorzaken zijn onder andere gebruik van teveel wc-papier, doorspoelen van etensresten door de wc, zeepresten van de wc-reiniger of slecht doorspoelen na een grote boodschap. Wanneer uw wc verstopt is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk aan te pakken om stankoverlast te voorkomen.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Afvoer verstopt of gootsteen verstopt in Barendrecht?

Dagelijks maakt u gebruik van uw keukenafvoer. Het is daarom des te vervelend als uw afvoer verstopt is. Hetzelfde geldt voor de gootsteen. Als uw gootsteen verstopt is, kan dat veroorzaakt zijn door zeepresten, tandpasta of andere vuiligheid. Als u wilt dat de verstopping snel, efficiënt en langdurig verholpen wordt, kunt u het beste gebruik maken van onze rioolservice.

Rioolservice Afvoer

Rioolreiniging en rioolinspectie in Barendrecht

Niet alleen voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Onze diensten bestaan ook uit professionele rioolreiniging en rioolinspectie. Bij rioolinspectie kunnen we middels een camera de staat van uw leidingen bekijken en zo mogelijk ook de oorzaak van de verstopping vinden zonder dat we het riool moeten openbreken. Vervolgens kan de schade of verzakking efficiënt verholpen worden.

Snel hulp bij verstoppingen in Barendrecht

Of uw doucheputje nu verstopt is of uw gootsteen verstopt is. Of u ondervindt ongemak omdat uw riolering verstopt is geraakt: u kunt dag en nacht rekenen op de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Barendrecht. Wilt u Rioolservice Zuid Holland inschakelen? Neem dan contact op door te bellen naar 0180-229012, of te mailen naar patrick@rioolservicezuidholland.nl.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte