skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Rioolservice Alblasserdam

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Is de riolering verstopt in Alblasserdam?

Is uw wc verstopt in Alblasserdam? Schakel dan ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in. Wij zijn uw partner van A tot Z. Van een preventieve rioolinspectie tot een grondige riool reiniging. Wij zorgen dat uw wc, afvoer, gootsteen of doucheput niet langer verstopt is. Na onze riool reiniging is uw riool niet meer verstopt en bent u meteen verlost van die vreselijke rioolstank. Bel naar 078-2048028 en onze rioolservice snelt naar Alblasserdam!

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Is uw wc verstopt? Ons ontstoppingsbedrijf komt ontstoppen

Een riolering of afvoer verstopt niet zomaar. Vaak ontstaan deze verstoppingen door een ophoping van materiaal dat niet altijd in een riool thuishoort. Denk aan etensresten, vochtige doekjes, dameshygiëne, zeepresten en haren. Een andere oorzaak van de verstopping en de rioolstank in Alblasserdam kan een breuk of verzakking van de riolering zijn. Om goed te kunnen controleren wat de oorzaak precies is, voeren wij eerst een rioolinspectie uit. Zo zien we direct waardoor uw wc, doucheput of gootsteen verstopt is.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Het uitvoeren van een rioolinspectie alvorens een riool reiniging

Door middel van een rioolinspectie komen de oorzaken van de verstopping in Alblasserdam haarscherp in beeld. Hierdoor kunnen we direct bepalen welke rioolservice we het beste uit kunnen voeren. Voor onze rioolinspectie gebruiken wij rookdetectie of een kleine camera.

Rioolservice Loodgieter

De camerakoppen van de camera zijn uitgerust met een sensor, zodat de locatie van het rioolprobleem bovengronds opgespoord kan worden. Dit bespaart een hoop onnodig breek- en graafwerk.

 

Onze rioolservice repareert ook riolen bij lekkages en beschadigingen

Is uw wc, afvoer, gootsteen, doucheput of algehele riool verstopt vanwege bijvoorbeeld een lekkage of een andere beschadiging? Dan voldoet een riool reiniging niet altijd. Gelukkig kunt u Rioolservice Zuid-Holland ook inschakelen voor reparaties. Na de rioolinspectie kunnen onze vakmensen het probleem meestal direct aanpakken. Zij hebben ten allen tijden modern materieel bij zich, waarmee ze snel tot de kern van het probleem kunnen komen. Daarnaast hebben zij de juiste opleidingen gevolgd en jaren ervaring opgebouwd. Schakel ons nu in als uw riool in Alblasserdam verstopt is.

Haal onze rioolservice naar Alblasserdam

Of wij nou een lek moeten dichten in de riolering van Alblasserdam, een riool reiniging moeten uitvoeren of een wc die verstopt is moeten ontstoppen, wij staan 7 dagen in de week voor u klaar. Dit maakt Rioolservice Zuid-Holland tevens de juiste partner voor spoedklussen. Bel naar 078-2048028, mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan zorgen wij er in Alblasserdam voor dat uw riolering, wc, afvoer, gootsteen of doucheput niet langer verstopt is.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte