• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Riool reiniging

Rioolservice nodig?
Schakel ons in!

BEL NU 010-7600101

Waarom wij?

  • Snelle service
  • Voordelige tarieven
  • 5 jaar garantie
{"number_of_column":"1","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"3000","scroll_speed":"600","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

Professioneel

Correct en professioneel uitgevoerd met zijn speciale riool ontstopping apparatuur. Kan hem van harte aanbevelen!

Goed meegedacht

Super service tegen een prima prijs. Er wordt goed meegedacht en netjes gewerkt Patrick bedankt!

Top vakman

Top vakman, snel en netjes werk voor tarief zonder geurtjes 🙂

Goede service en hulp

Hartelijk dank voor de goede service en goede hulp. Ik ben zeer tevreden over de service.

Super service

Heel tevreden over de geleverde service. Ons probleem met een afgebroken riool is keurig opgelost en we zijn blij met het eindresultaat. Er werd goed meegedacht in het hele proces en de communicatie was uitstekend.

Uw partner in riool reiniging

Moet uw riool gereinigd worden? Omdat er een verstopping in plaats vindt? Of is er sprake van een lekkage, verzakking of breuk of scheur? Schakel dan de specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in. Wij zijn uw partner voor een uitvoerige rioolinspectie, een grondige reiniging en een directe reparatie. Wij hebben altijd ons moderne materieel bij ons. Hierdoor kunnen wij een verstopping of probleem vaak meteen al verhelpen. Breken of graven is meestal niet eens nodig! Schakel onze riool reiniging in door te bellen naar 010-7600101.

Wat is er aan de hand met uw riool?

Er zijn verschillende redenen waarom een riool, wc, doucheputje, afvoer of gootsteen verstopt kan raken. Vaak zijn er spullen terecht gekomen in de riolering die daar niet horen. Vochtige doekjes en dameshygiëne bijvoorbeeld. Deze worden vaak klakkeloos in het toilet geworpen, terwijl dat niet de bedoeling is. Of denk aan harde etensresten die weggespoeld worden in de gootsteen. Soms beland er vrijwel onbewust iets in het riool dat kan ophopen. Zoals haren en zeepresten in een doucheputje. Schakel ons bij zulke verstoppingen in voor een grondige reiniging.

Rioolservice nodig?

Bel ons nu:

Zo ontdekken we of een reiniging of reparatie nodig is

Alvorens het reinigen of repareren van uw riolering, voeren wij een bovengrondse rioolinspectie uit. Hierdoor kunnen we achterhalen, zonder te hoeven graven of breken, wat er precies aan de hand is. Ook kan de locatie van het probleem nauwkeurig gevonden worden. Met een rookdetectie vinden we een lekkage, met een camera-inspectie zijn heftige verstoppingen, verzakkingen, scheuren en andere problemen haarscherp zichtbaar te krijgen. Na de inspectie kunnen onze specialisten direct aan de slag.

Als een reiniging niet voldoende is

Soms zit een verstopping al dusdanig lang in een riool dat deze ware schade aan kan brengen. In zo’n geval is alleen het reinigen van uw riolering niet voldoende. Gelukkig kunnen onze vakmensen ook ingezet worden om de schade te repareren. Ten eerste werken wij 24/7. U kunt ons dus ook inschakelen voor spoedklussen. Daarnaast hebben wij altijd ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons. Tot slot zijn al onze vakmensen volledig opgeleid, ruim ervaren en spijkeren zij hun kennis over ontwikkelingen en technieken in het vak voortdurend bij. Kortom, schakel ons in voor een reiniging van uw riolering!

Kies voor onze riool reiniging

Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u wilt dat uw riool snel, betaalbaar en kwalitatief patrick@rioolservicezuidholland.nl
of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan snellen wij naar u toe voor een uitvoerige riool reiniging!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland
010-7600101