skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool reiniging

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Uw partner in riool reiniging

Moet uw riool gereinigd worden? Omdat er een verstopping in plaats vindt? Of is er sprake van een lekkage, verzakking of breuk of scheur? Schakel dan de specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in. Wij zijn uw partner voor een uitvoerige rioolinspectie, een grondige reiniging en een directe reparatie. Wij hebben altijd ons moderne materieel bij ons. Hierdoor kunnen wij een verstopping of probleem vaak meteen al verhelpen. Breken of graven is meestal niet eens nodig! Schakel onze riool reiniging in door te bellen naar 010-7600101.

Wat is er aan de hand met uw riool?

Er zijn verschillende redenen waarom een riool, wc, doucheputje, afvoer of gootsteen verstopt kan raken. Vaak zijn er spullen terecht gekomen in de riolering die daar niet horen. Vochtige doekjes en dameshygiëne bijvoorbeeld. Deze worden vaak klakkeloos in het toilet geworpen, terwijl dat niet de bedoeling is. Of denk aan harde etensresten die weggespoeld worden in de gootsteen. Soms beland er vrijwel onbewust iets in het riool dat kan ophopen. Zoals haren en zeepresten in een doucheputje. Schakel ons bij zulke verstoppingen in voor een grondige reiniging.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Zo ontdekken we of een reiniging of reparatie nodig is

Alvorens het reinigen of repareren van uw riolering, voeren wij een bovengrondse rioolinspectie uit. Hierdoor kunnen we achterhalen, zonder te hoeven graven of breken, wat er precies aan de hand is. Ook kan de locatie van het probleem nauwkeurig gevonden worden. Met een rookdetectie vinden we een lekkage, met een camera-inspectie zijn heftige verstoppingen, verzakkingen, scheuren en andere problemen haarscherp zichtbaar te krijgen. Na de inspectie kunnen onze specialisten direct aan de slag.

Als een reiniging niet voldoende is

Soms zit een verstopping al dusdanig lang in een riool dat deze ware schade aan kan brengen. In zo’n geval is alleen het reinigen van uw riolering niet voldoende. Gelukkig kunnen onze vakmensen ook ingezet worden om de schade te repareren. U kunt ons ook inschakelen voor spoedklussen. Daarnaast hebben wij altijd ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons. Tot slot zijn al onze vakmensen volledig opgeleid, ruim ervaren en spijkeren zij hun kennis over ontwikkelingen en technieken in het vak voortdurend bij. Kortom, schakel ons in voor een reiniging van uw riolering!

Kies voor onze riool reiniging

Schakel Rioolservice Zuid-Holland in als u wilt dat uw riool snel, betaalbaar en kwalitatief patrick@rioolservicezuidholland.nl
of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan snellen wij naar u toe voor een uitvoerige riool reiniging!

Pinnen of contant!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

RioolService Zuid Holland

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte