skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf nodig?

Schakel ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in als uw riool gereinigd of gerepareerd moet worden. Wij snelle graag naar u toe om uw wc, gootsteen, doucheputje of riolering volledig te ontstoppen. Dit doen wij snel en vakkundig. Wij hebben namelijk modern materieel bij ons. Breken of graven is voor onze werkzaamheden vaak niet eens nodig. En bij ons werken alleen volledig opgeleide vakmensen. Schakel ons ontstoppingsbedrijf in via 010-7600101.

Wanneer kunt u ons ontstoppingsbedrijf inschakelen?

Is uw riool, wc, doucheputje, afvoer of gootsteen verstopt? Dan komen wij deze graag uitvoerig reinigen en ontstoppen. Vaak constateren wij dat er spullen in de riolering zijn beland die daar niet thuishoren. Denk aan vochtige doekjes en dameshygiëne in het toilet. Stevige etensresten in de gootsteen.

Maar ook onschuldige haren en zeepresten in een doucheputje kunnen een heuse verstopping veroorzaken. In deze gevallen is het voldoende om onze specialisten uw riool te laten reinigen. Maar soms is een uitvoerige reparatie nodig. Gelukkig bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Ontstoppingsbedrijf

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Onze diensten in reparaties

Ontdekken wij een lekkage, breuk, scheur of verzakking in uw riool? Dan moet deze gerepareerd worden. Voor deze diensten hoeft u geen ander ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wij zijn zeer ervaren in het repareren van rioleringen, hebben ten alle tijden ons moderne materieel en de juiste middelen bij ons en kunnen daardoor direct de lekkage, breuk, verzakking of scheur aanpakken. Onze specialisten weten exact wat te doen. Zij zijn volledig opgeleid en spijkeren voortdurend hun kennis bij over nieuwe ontwikkelingen en technieken.

De werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf

Alvorens onze vakmensen een riolering reinigen of repareren, voeren we een bovengrondse rioolinspectie uit. Zo kunnen we, zonder te hoeven graven of breken, achterhalen wat het probleem precies is. Ook kunnen we de locatie ervan traceren. Hiervoor gebruiken we rookdetectie (in het geval van een lekkage) en een camera-inspectie. De camera, voorzien van een sensor, ontdekt verstoppingen, verzakkingen en andere schade. Via haarscherp beeld zien we wat het probleem is, waar het zich bevindt en daardoor kunnen we direct bepalen welke werkwijze we toepassen. Kortom, wij zijn uw vakkundige partner als uw riool verstopt is!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Schakel ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in

Wenst u ons snelle, betaalbare en kwalitatieve ontstoppingsbedrijf in te schakelen? U kunt ons inschakelen, ook voor spoedklussen. Bel 010-7600101, mail naar patrick@rioolservicezuidholland.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland reinigt of repareert uw riool in no time!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte