skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Zevenkamp

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp? Wanneer uw riool verstopt is, kunt u rekenen op de hulp van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zullen het riool snel ontstoppen. Wanneer uw riool verstopt is, is het belangrijk om het snel op te laten lossen. Anders kunt u last krijgen van een vieze rioollucht en/of rioolvliegjes. Het is zelfs mogelijk dat er een rioolbreuk ontstaat als u het riool niet laat ontstoppen. Om dit soort schade, en de bijkomende kosten, te voorkomen, belt u een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp: Rioolservice Zuid-Holland. Bij spoed zijn we 24/7 te bereiken via 010-7600101. We zijn snel bij u op locatie.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Zevenkamp

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Snel riool ontstoppen

Bent u met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp? Reken op de service van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn snel bij op locatie voor het oplossen van problemen aan de riolering van uw woning of bedrijfspand. Zo helpen we u bijvoorbeeld wanneer uw riool, wc of gootsteen verstopt is. Het is ontzettend belangrijk om dan snel de afvoer te ontstoppen. Wij voeren een grondige rioolinspectie in Rotterdam Zevenkamp uit. Via deze weg lokaliseren we de bron van het probleem. We maken hierbij gebruik van geavanceerde technieken, waardoor er geen breekwerk nodig is. Vervolgens gaat de rioolontstopper doelgericht te werk om het probleem op te lossen en het riool te ontstoppen.

Afvoer of gootsteen laten ontstoppen

Is de afvoer verstopt in Rotterdam Zevenkamp van uw woning of bedrijfspand? Veel mensen gaan in dat geval zelf aan de slag met een chemische ontstopper om de gootsteen te ontstoppen. Dit raden we u echter af. De ontstopper zal de afvoer ontstoppen, maar het effect is vaak een tijdelijke oplossing. Bovendien kunnen de chemicaliën de leidingen beschadigen. Het beste kunt u een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp inschakelen wanneer uw gootsteen of afvoer verstopt is. Wij zullen de afvoer goed ontstoppen en geven bovendien persoonlijke tips om een afvoer die verstopt is in de toekomst te voorkomen. De belangrijkste tip is altijd om geen voedselresten door de gootsteen te spoelen. Die blijven in de leidingen vastzitten en zorgen dat de afvoer verstopt raakt.

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Zevenkampen

Heeft u last van een vieze rioollucht in uw woning of bedrijfspand? Of vliegen bij u vervelende rioolvliegjes in Rotterdam Zevenkamp? Deze twee symptomen komen vaak samen voor, en zijn kenmerkend voor rioolproblemen. Bel dan ook snel een ontstoppingsbedrijf om de rioolvliegjes te bestrijden. Ze zijn namelijk niet alleen vervelend, maar ook onhygiënisch. Rioolvliegjes (ook wel motmuggen genoemd) kunnen bacteriën en schimmels bij zich dragen. Wij kunnen de rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Zevenkamp door de broeihaard en de voedselbodem van de beestjes te verwijderen. Dat is vaak een riool dat verstopt is of een lekkage. We gebruiken de rookinspectie methode. Hierbij zetten we het riool onder druk en vinden we de bron van het probleem. Vervolgens repareren we het riool of ontstoppen we het. Zo is de bron van de rioolvliegjes dus verwijderd, waardoor ze na verloop van tijd vanzelf verdwijnen. Voorkom gezondheidsrisico’s en neem direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp wanneer u last heeft van rioolvliegjes.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Wc ontstoppen? Kies Rioolservice Zuid-Holland

Ook wanneer uw wc verstopt is, schakelt u Rioolservice Zuid-Holland in om de wc te ontstoppen in Rotterdam Zevenkamp. Kenmerken van een wc die verstopt is, zijn onder andere:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een wc verstopt. Toch komen we een oorzaak veruit het meest tegen: er zijn producten door het toilet gespoeld die daar niet voor geschikt zijn. Hierbij kunt u denken aan vochtig toiletpapier en dameshygiëne producten. Die zorgen voor een blokkade in de leidingen, wat de wc verstopt. Onze rioolontstoppers kunnen de wc vakkundig ontstoppen in Rotterdam Zevenkamp. Met een rioolinspectie vinden we de exacte locatie van de blokkade, die we vervolgens doelgericht aanpakken. Zo kunnen we de wc snel ontstoppen. We voorzien u ook van professioneel advies om te voorkomen dat uw wc verstopt raakt.

Rioolontstopper in Rotterdam Zevenkamp

Als u te maken heeft met rioolproblemen, dan schakelt u dus een vakkundige rioolontstopper in Rotterdam Zevenkamp in! Rioolservice Zuid-Holland is de aangewezen specialist voor de klus. Wij zijn snel bij u op locatie als het riool verstopt is. We zorgen ervoor dat we ernstige schade aan het pand voorkomen. U kunt ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp 24/7 inschakelen wanneer het gaat om een spoedgeval. We leveren onder andere de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neem contact op, en we maken direct een afspraak. We voeren eerst een rioolinspectie in Rotterdam Zevenkamp uit. Bij deze rioolinspectie is geen breekwerk nodig. We voeren hem uit om de bron van de rioolproblemen te achterhalen. Vervolgens gebruiken we geavanceerde middelen om het riool doelgericht te ontstoppen. Overige problemen als lekkage, breuken of verzakkingen lossen we ook snel voor u op. Maak direct gebruik van onze service als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp door een afspraak te maken.

Rioolservice Afvoer

Doucheput verstopt

Een doucheput die verstopt is, is ontzettend vervelend. Het komt bij veel mensen wel eens een keer voor. Haren en zeepresten vormen namelijk al snel een blokkade in de afvoer. Dit zorgt dat de doucheput verstopt raakt. Geen nood, want onze specialisten zijn snel bij u om de doucheput te ontstoppen in Rotterdam Zevenkamp. We gebruiken moderne, effectieve materialen en technieken om de doucheput te ontstoppen zonder schade aan de leidingen te veroorzaken. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam Zevenkamp en wilt u het door een specialist laten ontstoppen? Dan neemt u dus contact op met Rioolservice Zuid-Holland.

Contact met ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp

Wanneer uw wc, riool, gootsteen of afvoer verstopt is in Rotterdam Zevenkamp, belt u direct naar ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar via 010-7600101. Ook wanneer u een klus heeft die geen spoed heeft, wanneer u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u ons telefonisch bereiken. Ook kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Rioolservice Zuid-Holland is het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Zevenkamp dat bij u aan het werk gaat.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte