skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam West

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West: 010-7600101

Wanneer u op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West, bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Wij schieten te hulp wanneer uw riool verstopt is. We zullen het riool snel ontstoppen en zorgen dat (verdere) schade aan uw woning of bedrijfspand voorkomen wordt. Blijft het riool lang verstopt, dan kunt u zelfs last krijgen van een rioolbreuk. Heeft u een vieze rioolstank in huis, last van rioolvliegjes of water in de wc, gootsteen of doucheput dat niet wegloopt? Grote kans dat het riool verstopt is. Neem direct contact op met Rioolservice Zuid-Holland. Onze spoedservice is bereikbaar via 010-7600101. Bel direct voor een ontstoppingsdienst in Rotterdam West.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam West

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Riool ontstoppen door Rioolservice Zuid-Holland

Laat met spoed uw riool ontstoppen in Rotterdam West door Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn bereikbaar voor spoedgevallen en komen snel bij u langs wanneer uw riool verstopt is. We bieden onder andere hulp door de wc, afvoer of gootsteen te ontstoppen. Het is belangrijk om dit soort problemen snel op te lossen. Een verstopping die langere tijd blijft zitten, kan namelijk veel waterschade aanrichten. Onze specialist zal eerst een grondige rioolinspectie in Rotterdam West uitvoeren. Hierdoor vinden we de oorsprong van het probleem. We hoeven geen breekwerk uit te voeren voor deze rioolinspectie. Vervolgens kunnen we het riool doelgericht ontstoppen.

Afvoer of gootsteen ontstoppen in Rotterdam West

Is er sprake van een gootsteen of afvoer die verstopt is in Rotterdam West? We raden u zeer af om zelf aan de slag te gaan met een chemische ontstopper. Dit soort middelen zullen de gootsteen ontstoppen, maar in de meeste gevallen is dit slechts een tijdelijke oplossing. Grote kans dat de afvoer weer verstopt raakt. Bovendien kan een chemische ontstopper de leidingen beschadigen. Dit zorgt voor nog meer problemen. Het is veel verstandiger om een professioneel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West in te schakelen. Wij komen graag langs om de afvoer te ontstoppen. We geven u bovendien praktisch advies over hoe u kunt voorkomen dat de gootsteen verstopt raakt. Zo is het bijvoorbeeld altijd belangrijk om geen etensresten door de gootsteen te spoelen. Na verloop van tijd komen die namelijk vast te zitten, wat betekent dat de afvoer verstopt raakt.

Rioollucht en rioolvliegjes bestrijden

Hangt er een rioollucht in uw woning of bedrijfspand? Heeft u last van rioolvliegjes in Rotterdam West? Dit zijn twee symptomen die (vaak samen) voorkomen wanneer er sprake is van rioolproblemen. Het is dan ook belangrijk om snel een ontstoppingsbedrijf te bellen dat de rioolvliegjes kan bestrijden en de rioolproblemen kan oplossen. Rioolvliegjes zijn namelijk niet alleen vervelend; ze zijn ook slecht voor de gezondheid. Ze kunnen namelijk bacteriën en schimmels bij zich dragen. Rioolservice Zuid-Holland kan de rioolvliegjes bestrijden door de broeihaard en de voedingsbodem van de beestjes te verwijderen. Met een rookinspectie zetten we de leidingen onder druk. Zo vinden we de bron van de lekkage of verstopping (de oorzaak van rioolstank en rioolvliegjes). Vervolgens repareren we de leidingen. Voorkom gezondheidsrisico’s en laat rioolvliegjes direct bestrijden en uw riool ontstoppen. Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Ontstoppingsbedrijf voor wc ontstoppen

Wilt u uw wc laten ontstoppen in Rotterdam West? Schakel Rioolservice Zuid-Holland in wanneer uw wc verstopt is. Wij zullen de wc ontstoppen wanneer u bijvoorbeeld last heeft van:

 • Een vervelende rioollucht die in huis hangt
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Water borrelt regelmatig omhoog in de wc-pot

Heeft u een wc die verstopt is? Dat kan verschillende oorzaken hebben. We merken dat het in de meeste gevallen komt doordat er wc-artikelen door het toilet gespoeld zijn die eigenlijk in de prullenbak moeten verdwijnen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vochtig toiletpapier. De leidingen kunnen dit niet aan, en het riool raakt verstopt. Het is daarom belangrijk om, behalve wc-papier, geen producten door het toilet te spoelen. De rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland hebben gelukkig wel de juiste kennis en kunde (en natuurlijk de juiste materialen) om de wc te ontstoppen. Door middel van rioolinspectie vinden we in Rotterdam West snel de bron van de verstopping. Hierdoor kunnen we doelgericht aan de slag gaan. Natuurlijk voorzien we u graag van vrijblijvend advies over hoe u in de toekomst kunt voorkomen dat uw wc verstopt raakt.

Doucheput ontstoppen in Rotterdam West

Is uw doucheput verstopt in Rotterdam West? Van dit probleem hebben veel mensen wel eens last. Een doucheput die verstopt is wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door haar en zeepresten. Die blijven in de afvoer zitten en veroorzaken een blokkade. Rioolservice Zuid-Holland kan de doucheput voor u ontstoppen. Om de doucheput te ontstoppen gebruiken we geavanceerde materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat we de doucheput kunnen ontstoppen zonder dat de leidingen beschadigd raken. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam West? Dan neemt u dus contact op met Rioolservice Zuid-Holland.

Rioolservice Afvoer

Contact opnemen voor rioolontstopper

Heeft u last van rioolproblemen in uw woning of bedrijfspand? Dan belt u snel een professioneel rioolontstopper in Rotterdam West: Rioolservice Zuid-Holland! Om te voorkomen dat de schade van een riool dat verstopt is hoog oploopt, is het belangrijk om het riool snel te ontstoppen. Wij gaan snel aan de slag met spoedgevallen. U neemt direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West voor onder andere:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Ook wanneer u eerst meer informatie wilt ontvangen, of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen aan de slag gaan met een grondige rioolinspectie in Rotterdam West. Met die rioolinspectie vinden we de bron van het probleem. We gebruiken moderne, geavanceerde materialen en technieken voor de rioolinspectie. Daardoor is breekwerk niet nodig. Vinden we een lekkage, breuk of verzakking? Dan zullen we die natuurlijk repareren. Ook geven we u persoonlijk advies over hoe u voorkomt dat het riool verstopt. Maak direct een afspraak voor onze diensten als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West.

Riool verstopt? Bel voor een rioolinspectie

Heeft u thuis in Rotterdam Centrum te maken met een vervelende rioolstank? Rioolvliegjes zijn hier vaak de oorzaak van. Spoelt uw afvoer, gootsteen, doucheputje of toilet niet meer goed door? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopt riool. Grote etensresten, dameshygiene en vochtige wc papier zijn vaak de oorzaak van deze verstopping. Een verstopt riool zorgt voor veel ongemak in uw huishouden of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk onze vakkundige rioolontstoppers inschakelt om een rioolinspectie uit te voeren en het probleem aan te pakken. Wacht u te lang met het inschakelen van hulp? Dan wordt de rioolstank en de verstopping alleen maar erger. Het kan zelfs leiden tot een verzakking, breuk, lekkage of scheur. Het riool dient dan niet alleen ontstopt te worden, maar heeft ook een reparatie nodig. Gelukkig hebben wij de juiste kennis, technieken en materialen in huis om het probleem snel op te sporen en aan te pakken. Bel bij een verstopt riool in Rotterdam Centrum daarom zo snel mogelijk ons ontstoppingsbedrijf om een rioolinspectie uit te voeren.

Bel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West

Is er sprake van een wc, riool, afvoer of gootsteen die verstopt is in Rotterdam West in uw pand? Heeft u last van rioolstank of wilt u rioolvliegjes laten bestrijden? Neem direct contact op met Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn bereikbaar wanneer u een spoedgeval heeft. Bel 010-7600101. Ook wanneer u eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt u ontvangen, kunt u ons bellen. Het is bovendien mogelijk om het contactformulier hier op de site in te vullen. Wij gaan als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam West snel aan de slag.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte