skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Waalhaven

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Waalhaven

Is uw riool verstopt in Rotterdam Waalhaven? Dan is het ontzettend belangrijk om direct actie te ondernemen. Een verstopping in het riool die te lang blijft zitten, kan namelijk een rioolbreuk veroorzaken. En dat gaat flink in de kosten oplopen! U kunt bovendien last krijgen van een stinkende rioollucht in huis, water dat niet goed wegloopt en ook van rioolvliegjes. Rioolservice Zuid-Holland is het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Waalhaven dat te hulp schiet om de leidingen te ontstoppen en te repareren. U kunt ons 24/7 bereiken via 010-7600101. Wij komen snel bij u in Rotterdam Waalhaven langs.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Waalhaven

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Waalhaven snel aanwezig

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Waalhaven, bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Wij schieten te hulp wanneer uw riool, wc, afvoer of gootsteen verstopt is. Omdat u dan natuurlijk zo snel mogelijk geholpen wilt worden, staan onze rioolontstoppers in Rotterdam Waalhaven 24/7 voor u klaar. We voeren een grondige rioolinspectie om de bron van het probleem vast te stellen. Vervolgens zullen de vakkundige rioolspecialisten het probleem oplossen. Wij doen er alles aan om sloopwerk te voorkomen. Dat is sowieso niet nodig voor een rioolinspectie. Direct de hulp inschakelen van het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Waalhaven? Bel dan 010-7600101.

Afvoer of gootsteen ontstoppen door Rioolservice Zuid-Holland

Is de afvoer verstopt van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam Waalhaven? Wij raden u af om zelf uw gootsteen te ontstoppen met een chemisch ontstoppingsmiddel. Dit soort ontstoppingsmiddelen zorgen er natuurlijk wel voor dat de verstopping (vaak tijdelijk) opgelost is, maar ze kunnen de leidingen ook flink beschadigen. In plaats daarvan kunt u beter de hulp van ons ontstoppingsbedrijf inschakelen. Wij zijn snel in Rotterdam Waalhaven ter plaatse voor het ontstoppen van de afvoer. Ook voorzien we u van praktisch advies om een verstopte afvoer in de toekomst te voorkomen. We geven nu alvast een belangrijke tip voor het voorkomen van een verstopte gootsteen: gooi etensresten in de prullenbak en spoel ze niet weg.

Rioolvliegjes en rioolstank verhelpen met rookinspectie

Is er in uw pand in Rotterdam Waalhaven sprake van rioolvliegjes en/of een rioolstank? Helaas zijn dit tekenen van rioolproblemen, en dat betekent dat u snel de hulp in moet schakelen van een ontstoppingsbedrijf. Rioollucht en rioolvliegjes komen vaak samen voor. De rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd, en dragen bacteriën en schimmels met zich mee die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Schakel daarom snel een ontstoppingsbedrijf in wanneer u rioolvliegjes aantreft. Wij komen direct in Rotterdam Waalhaven bij u langs. Met een rookinspectie zetten we het riool onder druk om zo een mogelijke lekkage op te sporen. Vervolgens repareren we het riool om de problemen op te lossen. De broeihaard en de voedingsbodem van de rioolvliegjes wordt verwijderd, waardoor ze snel verdwijnen. Voorkom gezondheidsrisico’s en neem direct contact op wanneer u last heeft van rioolvliegjes en rioolstank in Rotterdam Waalhaven. Ons ontstoppingsbedrijf gaat snel aan het werk.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Wc ontstoppen door ons ontstoppingsbedrijf

Is uw wc verstopt? Laat de wc ontstoppen in Rotterdam Waalhaven door onze specialisten. U herkent een verstopt toilet aan de volgende kenmerken:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Een verstopte wc kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. Zo kunnen wc-artikelen, als vochtig toiletpapier of dameshygiëne producten, niet goed door de leidingen. Hierdoor kunnen ze het riool verstoppen. Belangrijk is dan ook dat u deze niet door de wc spoelt. De rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland hebben de kennis, kunde en natuurlijk de benodigde materialen om het riool te ontstoppen in Rotterdam Waalhaven. Wij voeren een grondige rioolinspectie uit om precies te achterhalen waar de oorzaak van de verstopping zich bevindt. Vervolgens zullen we het riool natuurlijk ontstoppen. We geven u bovendien graag advies om verstopping in het toilet in de toekomst te voorkomen.

Doucheputje verstopt in Rotterdam Waalhaven

Door een combinatie van haren en zeepresten, kan een doucheputje al snel verstopt raken. De blokkade zorgt ervoor dat het riool verstopt raakt. Maar geen nood, want onze rioolontstoppers hebben het in een mum van tijd opgelost. Wanneer we een doucheput ontstoppen, zorgen we er altijd voor dat de leidingen niet beschadigen. We maken gebruik van de meest effectieve materialen en technieken om de doucheput te ontstoppen. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam Waalhaven en wilt u het probleem laten oplossen? Neem dan contact op met ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland.

Rioolservice Afvoer

Rioolservice Rotterdam Waalhaven van hoge kwaliteit

Heeft u te maken met rioolproblemen in Rotterdam Waalhaven? Dan wilt u natuurlijk niet te lang wachten op de hulp van een rioolservice. De schade als gevolg van een verstopt riool kan namelijk flink oplopen. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf te bellen dat u verder kan helpen. Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Onze spoedservice kunt u altijd inschakelen. Neem contact op met rioolontstoppers voor de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf, en we maken direct een afspraak. We voeren eerst een rioolinspectie in Rotterdam Waalhaven uit. Bij de rioolinspectie gaan we op zoek naar de bron van het rioolprobleem. We zetten onze middelen doelgericht in om de verstopping te verhelpen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er geen breekwerk uitgevoerd hoeft te worden. Bij bijkomende problemen als lekkage, breuken of verzakking, zullen onze specialisten dit natuurlijk ook voor u verhelpen. Vervolgens geven we advies op maat zodat u rioolproblemen in Rotterdam Waalhaven in de toekomst kunt voorkomen. Maak gebruik van onze diensten als ontstoppingsbedrijf, en maak direct een afspraak door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Rioolontstoppers in Rotterdam Waalhaven inschakelen

Is uw wc, riool, afvoer of gootsteen verstopt in Rotterdam Waalhaven? Neem contact op met de rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland. Via het contactformulier kunt u ons ontstoppingsbedrijf bereiken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar natuurlijk kunt u ons ook 24/7 bellen via 010-7600101. Rioolservice Zuid-Holland gaat snel voor u aan de slag als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Waalhaven.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte