skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Vreewijk

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Vreewijk

Wilt u in Rotterdam Vreewijk uw wc laten ontstoppen? Dan kunt u altijd terecht bij Rioolservice Zuid-Holland! Ons ontstoppingsbedrijf is bereikbaar voor spoedgevallen zoals het ontstoppen van een wc, afvoer, riool of gootsteen. Ook voeren wij rioolinspecties uit om rioolproblemen te signaleren en reparaties uit te voeren. Na een grondige rioolinspectie geven wij u direct advies op maat om de problemen aan te pakken. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak. Wilt u direct met spoed een afspraak maken voor ontstoppen van uw wc, riool, gootsteen of afvoer in Rotterdam Vreewijk? Bel dan naar Rioolservice Zuid-Holland via 010-7600101.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Vreewijk

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Het bestrijden van rioolvliegjes

Hangt er een typische rioollucht in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam Vreewijk? Dan kan dit wijzen op de aanwezigheid van rioolvliegjes in uw leidingen. Soms ziet u de kleine vliegjes ook zelf door het pand vliegen. De onaangename geur en de aanwezigheid van vliegjes hangen vaak samen met andere rioolproblemen. Schakel een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Vreewijk in om de rioolvliegjes te bestrijden en de rioolproblemen aan te pakken. Het is belangrijk dat u hier niet te lang mee wacht. Rioolvliegjes zijn namelijk niet alleen vervelend, ze zijn ook niet hygiënisch. De vliegen kunnen namelijk bacteriën en schimmels bij zich dragen. Bel Rioolservice Zuid-Holland. Wij zullen de rioolvliegjes bestrijden door de broeihaard en de voedselbodem van de vliegen weg te halen. De broeihaard is vaak een verstopping of lekkage. Hierdoor ontstaat vaak ook de onaangename geur. Onze experts gebruiken een rookinspectie methode om het riool onder druk te zetten. Op deze manier vinden we de bron van het probleem. Vervolgens ontstoppen we het riool of voeren we de nodige reparaties uit. De broeihaard wordt verwijderd en u zult zien dat ook de vliegen verdwijnen. Dus heeft u last van rioolvliegjes en/of een rioollucht in Rotterdam Vreewijk? Bel dan direct een ontstoppingsbedrijf en neem contact op met Rioolservice Zuid-Holland.

Afvoer of gootsteen verstopt? Rioolservice Zuid-Holland!

Is uw afvoer in Rotterdam Vreewijk verstopt? Bel dan direct naar Rioolservice Zuid-Holland voor de hulp van een specialist. Blijf ver weg van chemische producten om te gootsteen mee te ontstoppen. Dit is namelijk erg slecht voor uw leidingen! De ontstopper zal op de korte termijn waarschijnlijk werken, maar dit effect is vaak maar van korte duur. Schakel daarom een professioneel ontstoppingsbedrijf in. Wij kunnen uw gootsteen ontstoppen zonder de leidingen te beschadigen. Daarnaast geven we u advies op maat. Zo kunt u voorkomen dat uw afvoer op de korte termijn weer verstopt raakt.

Afvoer van de douche verstopt

Uw doucheput is verstopt. Dat is een vervelend probleem. Maar het komt bij de meeste mensen wel eens voor. Haren en zeepresten spoelen door het doucheputje en kunnen zorgen voor een blokkade in de afvoer. Hierdoor raakt de doucheput verstopt. Gelukkig zijn de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland snel bij u om uw doucheput in Rotterdam Vreewijk te ontstoppen. Wij werken met moderne materialen en technieken om de doucheput te ontstoppen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we snel de doucheput ontstoppen zonder het leidingwerk van de douche te beschadigen. Dus woont u in Rotterdam Vreewijk en is uw douche verstopt? Bel dan de ontstoppingsdienst van Rioolservice Zuid-Holland.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Vakkundige rioolontstopper

Heeft u rioolproblemen en woont u in Rotterdam Vreewijk? Schakel dan de hulp in van een professionele rioolontstopper. Bij Rioolservice Zuid-Holland hebben we veel ervaring met het vakkundig ontstoppen van wc, douche, gootsteen of afvoer. Wij kunnen de riolering ontstoppen zonder breekwerk en zonder de leidingen te beschadigen. Wij zijn bereikbaar voor spoedgevallen. En we komen zo snel mogelijk bij u op locatie. Als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Vreewijk kunt u ons inschakelen voor:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Onze rioolontstopper komt zo snel mogelijk bij u langs voor een rioolinspectie. We vinden de oorzaak en gebruiken de nieuwste technieken om uw riool te ontstoppen. Ook problemen zoals lekkage, breuken of verzakkingen lossen we voor u op. Het beste ontsto

In Rotterdam Vreewijk wc ontstoppen

Ook voor het ontstoppen van uw wc in Rotterdam Vreewijk kunt u terecht bij Rioolservice Zuid-Holland. Een verstopte wc verhelpen wij snel en vakkundig. U herkent een verstopte wc aan het volgende:

 • Er hangt een onaangename rioollucht in het pand
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • In de pot van de wc borrelt water omhoog

Een verstopte wc kan verschillende oorzaken hebben. In veel gevallen wordt een verstopping veroorzaakt door producten die vastzitten in de leidingen. Dan zijn er dingen door de wc gespoeld die daar niet horen. Denk bijvoorbeeld aan tampons of vochtig toiletpapier. Een rioolontstopper van Rioolservice Zuid-Holland komt zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam Vreewijk. Wij voeren een rioolinspectie uit om te achterhalen waar de blokkade zich bevindt. Vervolgens zullen we uw wc ontstoppen. Bovendien geven we u graag advies om een verstopte wc in de toekomst te voorkomen.

Rioolservice Afvoer

Doucheput ontstoppen

Ook in de badkamer kunt u te maken met verstopping. Heeft u een verstopte doucheput in Rotterdam Centrum? Wij van Rioolservice Zuid-Holland komen graag zo snel mogelijk bij u langs om de doucheput te ontstoppen. Een verstopte doucheput wordt vaak veroorzaakt door haren vermengd met zeepresten. Een onschuldige oorzaak die toch voor veel overlast zorgt. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om een van onze vakmensen langs te laten komen in Rotterdam Centrum.

Bel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Vreewijk

Heeft u last van een verstopte wc, afvoer, riolering of doucheput? Rioolservice Zuid-Holland staat klaar om snel en vakkundig de verstopping te verhelpen. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van onze rioolontstoppers in Rotterdam Vreewijk? Of wilt u direct een afspraak maken voor een rioolinspectie, reparatie of ontstopping in uw woning of bedrijf? Bel ons dan via 010-7600101. Wij zijn telefonisch te bereiken. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op de website in. Wij geven u graag meer informatie over onze scherpe tarieven. Maak een afspraak bij Rioolservice Zuid-Holland. Dan komen we zo snel mogelijk langs om in Rotterdam Vreewijk uw wc, riool, doucheput, gootsteen of afvoer te ontstoppen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte