skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Schiebroek

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek

Wilt u de hulp inschakelen van een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek? Is uw riool verstopt en bent u op zoek naar een professional die het komt ontstoppen? Rioolservice Zuid-Holland helpt u wanneer uw riool verstopt is. Het is belangrijk om het riool snel te ontstoppen, omdat er anders flinke waterschade kan ontstaan. Er kan namelijk een rioolbreuk ontstaan als het riool te lang verstopt is. In huis kunt u ook last krijgen van een vieze rioollucht en/of vervelende rioolvliegjes. Om dit soort schade (en de bijkomende kosten) te voorkomen, belt u het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek: Rioolservice Zuid-Holland. Bij spoedgevallen zijn we bereikbaar via 010-7600101. We zijn snel bij u op locatie.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Schiebroek

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Laat uw riool ontstoppen

Wanneer u (met spoed) een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek wilt inschakelen, kunt u rekenen op de hulp van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn snel bij u op locatie en zullen de problemen aan de riolering van uw woning of bedrijfspand oplossen. Is er bijvoorbeeld sprake van een riool, wc of gootsteen die verstopt is? Dan is het belangrijk om de afvoer snel te ontstoppen. De specialist van Rioolservice Zuid-Holland voert eerst een rioolinspectie in Rotterdam Schiebroek uit. Zo vinden we de bron van het probleem. Omdat we gebruik maken van geavanceerde technieken, hoeven we geen breekwerk uit te voeren. Dan gaat de rioolontstopper doelgericht te werk om het riool te ontstoppen en het probleem op te lossen.

Afvoer of gootsteen verstopt? Hulp van de specialist

Is de afvoer verstopt in Rotterdam Schiebroek? Ga dan niet zelf aan de slag met een chemische ontstopper om de gootsteen te ontstoppen! De ontstopper zal de afvoer namelijk ontstoppen, maar in de meeste gevallen is het effect slechts tijdelijk. Ook kan een chemische ontstopper flinke schade aan de leidingen aanrichten. Het beste kunt u direct een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek inschakelen als uw gootsteen of afvoer verstopt is. Wij zullen de afvoer ontstoppen. Bovendien geven we persoonlijke tips om te voorkomen dat de gootsteen verstopt raakt in de toekomst. Zo is het bijvoorbeeld ontzettend belangrijk om geen voedselresten door de gootsteen te spoelen. Die blijven namelijk in de leidingen vastzitten en zorgen dat de afvoer verstopt raakt.

Rioolvliegjes laten bestrijden in Rotterdam Schiebroek

Hangt er in uw woning of bedrijfspand een vieze rioollucht? Of vliegen er rioolvliegjes in Rotterdam Schiebroek in uw pand? Dit zijn twee symptomen die vaak (tegelijk) voorkomen wanneer er rioolproblemen zijn. Het is belangrijk om snel een ontstoppingsbedrijf in te schakelen om de rioolvliegjes te bestrijden. Ze zijn namelijk niet alleen vervelend, maar ook nog onhygiënisch. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd, en kunnen bacteriën en schimmels bij zich dragen. Wij zullen de rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Schiebroek door de broeihaard en de voedselbodem van de beestjes te verwijderen. Die broeihaard is, in bijna alle gevallen, een verstopping of lekkage. Rioolservice Zuid-Holland gebruik een rookinspectie methode waarbij het riool onder druk gezet wordt. Zo vinden we de bron van het probleem. Vervolgens repareren we het riool of ontstoppen we het. De bron wordt verwijderd en de rioolvliegjes verdwijnen. Voorkom gezondheidsrisico’s en neem direct contact op met het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek wanneer u last heeft van rioolvliegjes.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wc ontstoppen door Rioolservice Zuid-Holland

Wanneer uw wc verstopt is in Rotterdam Schiebroek, kunt u ook rekenen op Rioolservice Zuid-Holland. Wij kunnen uw wc vakkundig ontstoppen. De kenmerken van een wc die verstopt is, zijn onder andere:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Er zijn verschillende redenen waardoor een wc verstopt raakt. Maar we merken toch wel dat een oorzaak het meest voorkomt wanneer een wc verstopt is: er zijn producten door het toilet gespoeld die daar niet horen. Daarbij kunt u onder andere denken aan vochtig toiletpapier en dameshygiëne producten. Bij een blokkade in de leidingen raakt de wc verstopt. Onze rioolontstopper kan de wc zorgvuldig ontstoppen in Rotterdam Schiebroek. We voeren een rioolinspectie uit om de exacte locatie van de blokkade vast te stellen. Die pakken we dan doelgericht aan om de wc te ontstoppen. We voorzien u ten slotte van professioneel advies hoe u kunt voorkomen dat de wc verstopt raakt.

Rioolontstopper in Rotterdam Schiebroek

Wanneer u te maken heeft met rioolproblemen, kiest u dus een vakkundige rioolontstopper in Rotterdam Schiebroek. Rioolservice Zuid-Holland weet precies hoe we het riool kunnen ontstoppen zonder hierbij schade aan te richten. Wij komen snel bij u op locatie als het riool verstopt is, en zorgen dat (verdere) schade voorkomen wordt. Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek is snel bij u aanwezig. U kunt ons bij een spoedgeval bereiken voor onder andere de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neem direct contact op en maak een afspraak. Tijdens de rioolinspectie vinden we in Rotterdam Schiebroek de exacte locatie van de verstopping. Bij deze rioolinspectie is geen breekwerk nodig. Wanneer de locatie gevonden is, gebruiken we geavanceerde apparatuur om het riool te ontstoppen. Andere problemen als lekkage, breuken of verzakkingen lossen we ook op. Neem direct contact op voor onze service als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek.

Rioolservice Afvoer

Doucheput verstopt: een veelvoorkomend probleem

Uw doucheput is verstopt. Dat is ontzettend vervelend! Maar het is een probleem dat bij veel mensen wel eens voorkomt. Haren en zeepresten vormen namelijk al snel een blokkade in de afvoer. Hierdoor raakt de doucheput verstopt. Gelukkig zijn onze specialisten snel bij u om de doucheput te ontstoppen in Rotterdam Schiebroek. Wij hebben moderne, effectieve materialen en technieken om de doucheput te ontstoppen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we de doucheput ontstoppen zonder schade aan de leidingen aan te richten. Wanneer uw doucheput verstopt is, neemt u dus contact op met Rioolservice Zuid-Holland.

Bel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek

Wilt u uw wc, riool, gootsteen of afvoer laten ontstoppen in Rotterdam Schiebroek? Dan neemt u dus contact op met ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland. Wij hebben een spoedservice die bereikbaar is via 010-7600101. Heeft de klus geen spoed, wilt u meer informatie of wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Rioolservice Zuid-Holland is de specialist die als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Schiebroek bij u aan het werk gaat.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte