skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Prins Alexander

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool verstopt? Schakel dan Rioolservice Zuid-Holland in!

Bent u in Rotterdam Prins Alexander op zoek naar een betrouwbaar en professioneel ontstoppingsbedrijf om uw riool, afvoer, gootsteen, wc of doucheput te ontstoppen of repareren? Rioolservice Zuid-Holland lost al deze problemen snel en vakkundig voor u op. Bij rioolproblemen zoals een lekkage, breuk of een verstopping kunt u veel overlast ervaren. Zo krijgt u misschien last van stinkende rioollucht in huis, water dat niet goed wegloopt en rioolvliegjes die ineens rondvliegen door uw huis in Rotterdam Prins Alexander. Gelukkig bent u snel van deze problemen verlost wanneer u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt. Onze professionele specialisten komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw riool te ontstoppen of repareren. Via het contactformulier hier op de site maakt u gemakkelijk een afspraak. Voor meer informatie over onze diensten in Rotterdam Prins Alexander leest u verder op deze pagina.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Prins Alexander

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolproblemen in Rotterdam Prins Alexander? Schakel dan snel ons ontstoppingsbedrijf in!

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk geholpen worden wanneer u in Rotterdam Prins Alexander te maken heeft met een verstopte wc, afvoer of riool. Wanneer u te lang wacht om deze problemen op te lossen, kan de schade namelijk flink oplopen.  Dus ook voor spoedgevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Schakel ons bijvoorbeeld in wanneer u last heeft van:

 • Rioolvliegjes
 • Een verstopte wc
 • Een verstopte douche
 • Een verstopt riool
 • Of wanneer uw afvoer verstopt zit

U hoeft ons ontstoppingsbedrijf simpelweg op te bellen en wij maken direct een afspraak met u. Wanneer wij bij u langskomen in Rotterdam Prins Alexander, dan zullen wij eerst een rioolinspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw rioolprobleem. Hierbij voeren wij geen breekwerk uit, maar zetten wij onze middelen doelgericht in om uw verstopping te verhelpen. Ook eventuele bijkomende problemen zoals een lekkage, breuk of verzakking zullen onze specialisten voor u verhelpen. Vervolgens voorzien wij u van advies op maat, zodat u in de toekomst geen verdere rioolproblemen zult ondervinden. Wilt u in Rotterdam Alexander graag gebruik maken van de diensten van ons ontstoppingsbedrijf? Maak dan snel een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier hier op de site of bel naar: 010-7600101.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Wij gaan voor u aan de slag met rookinspectie!

Rondvliegende rioolvliegjes en een onprettige rioollucht in huis zijn tekenen van rioolproblemen. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd, en worden vaak samen met rioolstank in huis aangetroffen. Rioolvliegjes kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, deze plaagdieren dragen namelijk in sommige gevallen bacteriën en schimmels met zich mee waar u ziek van kunt worden. Daarom is het van groot belang om deze rioolvliegjes zo snel mogelijk te bestrijden. U schakelt dan ons ontstoppingsbedrijf in en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam Prins Alexander om een rookinspectie bij u uit te voeren. Tijdens een rookinspectie zetten wij uw riool onder druk met rook en sporen op deze manier zo snel mogelijk de lekkage op. Vervolgens verwijderen we de verstopping en repareren uw riool. Hiermee zijn de broeihaard en de voedingsbodem van de rioolvliegjes verdwenen, en zullen deze motmuggen vertrekken. Heeft u in uw woning in Rotterdam Prins Alexander last van rioolvliegjes en een vieze rioollucht? Voorkom dan gezondheidsrisico’s en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Ons ontstoppingsbedrijf staat dag en nacht voor u klaar!

Is uw wc verstopt? Zo lost Rioolservice Zuid-Holland dat op

Een verstopte wc is natuurlijk ontzettend vervelend, bovendien komt zo’n probleem altijd op een ongelegen moment. Zo herkent u dat uw wc is verstopt:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Een verstopte wc kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Wanneer u Rioolservice Zuid-Holland inschakelt om uw wc te ontstoppen in Rotterdam Prins Alexander, dan gaan wij eerst aan de slag om deze oorzaak voor u op te sporen. In de praktijk blijkt vaak dat wc-artikelen zoals vochtig toiletpapier en dameshygiëne producten de verstopping hebben veroorzaakt. Gelukkig hebben wij alle kennis, materialen en technieken in huis om uw wc snel te ontstoppen. Zo is uw ontstopping binnen de kortste keren verholpen. Bovendien voorzien wij u graag van advies op maat om in de toekomst een verstopte wc te voorkomen.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wij ontstoppen uw verstopte doucheput verstopt in Rotterdam Prins Alexander

Ook voor een verstopte doucheput in Rotterdam Prins Alexander draaien de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland hun hand niet om. Dus is uw doucheput verstopt? Schakel ons dan snel in om uw riool te ontstoppen. Een doucheput kan snel verstopt raken door zeep- en shampoo resten die zich vermengen met haren en zo een blokkade vormen in het riool. Onze vakmensen kunnen verstopping vaak snel opsporen en verhelpen. Omdat wij altijd gebruik maken van de meest effectieve materialen en technieken, kunnen wij uw doucheput ontstoppen zonder hierbij de leidingen te beschadigen. Dus zit u met een verstopte doucheput in Rotterdam Prins Alexander? Neem dan snel contact met ons op! We zijn te bereiken zowel telefonisch als via het contactformulier op onze website.

Laat uw afvoer ontstoppen door ons ontstoppingsbedrijf

Wanneer u in Rotterdam Prins Alexander last heeft van een verstopte afvoer, dan bent u misschien geneigd om hier een chemische ontstoppingsvloeistof voor te gebruiken. Dit soort middelen kunnen echter een flinke schade aanrichten aan uw leidingen. Daarom is het verstandiger om de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland in te schakelen om uw afvoer te ontstoppen. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam Prins Alexander om uw rioolproblemen te verhelpen.

Rioolservice Afvoer

Contact opnemen met Rioolservice Zuid-Holland

Voor snelle en effectieve reparatie of ontstopping van uw riool in Rotterdam Prins Alexander bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Is uw wc, riool, afvoer of gootsteen verstopt? Neem dan snel contact met ons op door een bericht voor ons achter te laten of een vrijblijvende offerte op te vragen via het online formulier hier op de site. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar: 010-7600101. Rioolservice Zuid-Holland gaat graag in Rotterdam Prins Alexander voor u aan de slag om uw riool voor u te ontstoppen!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte