skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Pernis

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Wc verstopt in Rotterdam Pernis? Benader Rioolservice Zuid-Holland in

Bent u in Rotterdam Pernis op zoek naar een ontstoppingsbedrijf dat u kunt inschakelen bij een riool, wc, afvoer of gootsteen die verstopt is? Rioolservice Zuid-Holland is u graag van dienst. Wij helpen u op het gebied van rioleringen en verstoppingen. Zo kunt u ons inhuren voor een rioolinspectie, rioolreiniging en het ontstoppen van een wc, afvoer, gootsteen of riool. Rioolproblemen zoals een verstopping of lekkage en breuk zorgen voor veel overlast. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vieze rioollucht, water dat niet goed wegspoelt en rioolvliegjes die overal in uw huis en pand te vinden zijn. Gelukkig zorgen onze vakkundige rioolontstoppers ervoor dat deze rioolproblemen binnen no-time verleden tijd zijn. Wilt u ook met spoed onze hulp inschakelen in Rotterdam Pernis? Bel dan direct een ons ontstoppingsbedrijf en maak een afspraak. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Centrum

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Het rioolontstoppingsbedrijf in Rotterdam Pernis met een goede service

Als u in Rotterdam Pernis te maken heeft met een wc, afvoer of riool die verstopt is, wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden door een professional. U kunt dan altijd terecht bij ons ontstoppingsbedrijf. Wij bieden graag een uitstekende service en zijn daarom bereikbaar voor spoedgevallen. U belt ons op en wij maken direct een afspraak met u. Wij komen langs en starten met een rioolinspectie. Tijdens deze inspectie gaan wij op zoek naar de verschillende rioolproblemen en proberen deze te lokaliseren. Hierbij voeren wij geen breekwerk uit. Vervolgens kunnen wij doelgericht onze middelen inzetten om de verstopping te verhelpen. Ook een eventuele lekkage, breuk of verzakking wordt direct gerepareerd door onze vakmensen. Tot slot voorzien wij u graag van advies op maat. Zo informeren wij u over het voorkomen van een verstopping in de toekomst. Wilt u in Rotterdam ook gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op door te bellen. Ook kunt dan ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Afvoer of gootsteen ontstoppen door ons ontstoppingsbedrijf

Is in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam Pernis uw gootsteen of afvoer verstopt? Dan heeft u door de overlast die dit oplevert waarschijnlijk zelf al geprobeerd om de verstopping te verwijderen. Wij raden echter ten zeerste af om zelf met chemische ontstopper aan de slag te gaan. Chemische ontstopper kan namelijk ernstige schade brengen aan uw leidingen. Wanneer uw huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer mogen baten, kunt u beter direct de hulp ons ontstoppingsbedrijf inschakelen. Met de juiste materialen hebben wij snel de verstopping verwijdert. Verstoppingen in de gootsteen worden vaak veroorzaakt door grove etensresten die worden weggespoeld en zich vasthechten aan het sifon. Kies er daarom voor om etensresten direct in de prullenbak te gooien in plaats van door de gootsteen weg te spoelen.

Doucheput verstopt? Rioolservice Zuid-Holland helpt

Ook bij een doucheput die verstopt is kunnen wij u helpen in Rotterdam Pernis. Verstoppingen in een doucheput worden vaak veroorzaakt door haren vermengt met zeepresten die zich ophopen. Een redelijk onschuldige oorzaak die snel en effectief kan worden opgelost door onze vakkundige rioolontstoppers. Door gebruik te maken van de juiste materialen en technieken zorgen wij ervoor dat de leidingen tijdens de werkzaamheden niet beschadigd raken. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Pernis

Ziet u steeds vaker vliegjes rondvliegen in uw wc, badkamer of andere plekken van uw woning of pand in Rotterdam Pernis? En ruikt u een vervelende rioollucht? Dan zijn dit waarschijnlijk rioolvliegjes. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd. Hun aanwezigheid wordt gerelateerd aan een rioolgeur in huis. Deze vliegjes komen uit het riool en brengen daarom ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Het is dus van belang dat u de rioolvliegjes laat bestrijden. Ons ontstoppingsbedrijf kan u daarbij helpen. We bestrijden ze door de voedingsbodem en broeihaard van de vliegjes weg te nemen. Daarom gaan wij op zoek naar de rioolproblemen. Dit doen wij door een rookinspectie uit te voeren. We zetten het riool onder druk met rook en vinden zo direct de lekkage. We verwijderen vervolgens de verstopping en repareren het riool. Het aantal rioolvliegjes in huis zal dan afnemen, aangezien de voedingsbodem niet meer aanwezig is. Wilt u ook effectief rioolvliegjes laten bestrijden in Rotterdam Pernis? Bel ons dan!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wc verstopt? Zo pakken wij het aan

Is uw wc in Rotterdam Pernis verstopt? Dan ervaart u hier veel overlast van. Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot, er hangt een vervelende rioollucht in huis en uw toilet spoelt slecht of helemaal niet door. Om een einde te maken aan deze problemen schakelt u een specialist als Rioolservice Zuid-Holland in. Wij hebben alle kennis, materialen en technieken in huis om snel uw wc te ontstoppen. We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van de verstopping. We zien vaak dat grote wc-artikelen zoals vochtig wc-papier en dameshygiëne als maandverband en tampons de verstopping veroorzaken. De verstopping wordt vakkundig verwijderd, zodat uw toilet weer naar behoren werkt. Heeft u behoefte aan tips? Onze rioolontstoppers voorzien u graag van advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak met ons om uw wc te laten ontstoppen in Rotterdam Pernis.

Riool ontstoppen in Rotterdam Pernis

Riool verstopt in Rotterdam Pernis? Laat dan onze rioolontstoppers langskomen. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. De rioolproblemen zullen namelijk na verloop van tijd verergeren. Een verstopping kan zelfs leiden tot een lekkage, breuk of scheur. Wij moeten het riool dan niet alleen ontstoppen, maar ook repareren. Om uw rioolproblemen te lokaliseren voeren wij een rioolinspectie. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontstoppen van het riool en eventuele reparatiewerkzaamheden. Ook uw riool laten ontstoppen door onze vakkundige rioolontstoppers in Rotterdam Pernis? Bel ons dan en maak een afspraak.

Rioolservice Afvoer

Neem contact met ons op

Schakel bij een wc, riolering of afvoer die verstopt is zo snel mogelijk de vakkundige rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland in. Wij helpen met een snelle en effectieve ontstopping en reparatie. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 010-7600101. Tevens kunt u het contactformulier invullen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij gaan dan graag aan de slag met uw gootsteen, wc, riool, doucheput of afvoer ontstoppen in Rotterdam Pernis.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte