skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool ontstoppen in Rotterdam Overschie? Bel Rioolservice Zuid-Holland!

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Overschie

Bent u in Rotterdam Overschie op zoek naar een vakkundig ontstoppingsbedrijf? Maak dan kennis met Rioolservice Zuid-Holland. Al jaren zijn wij een begrip als het gaan om ontstoppingswerkzaamheden in Rotterdam en omgeving. Heeft u in Rotterdam Overschie te maken met een verstopte wc, afvoer, gootsteen of riool? En heeft u last van rioolvliegjes? Dan belt u direct onze rioolontstoppers voor adequate hulp. Met de juiste kennis, vaardigheden en materialen kunnen zij binnen no-time uw riool, wc, afvoer of gootsteen ontstoppen. Om het rioolprobleem te achterhalen en te lokaliseren voeren wij een rioolinspectie uit. Is uw riool verzakt of gescheurd? Dan zullen wij een reparatie uitvoeren en het riool herstellen. Voor meer informatie over het werk van ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Overschie leest u verder. Tevens kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een rioolinspectie door onze rioolontstoppers.

Ontstoppingsbedrijf Overschie

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Maak kennis met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Overschie

Heeft u in Rotterdam Overschie last van een verstopte afvoer, wc, gootsteen of riool? Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres.  Bij een verstopping is het aan te raden om zo snel mogelijk de hulp van een expert in te schakelen. Wacht u te lang, dan wordt de overlast alleen maar groter en kunt u zelfs te maken krijgen met verzakt of gescheurd riool. Wanneer u onze rioolontstoppers belt, komen wij zij zo snel mogelijk bij u langs om een rioolinspectie uit te voeren. Tijdens een rioolinspectie kijken we met geavanceerde apparatuur naar het probleem. We gaan op zoek naar de verstopping en lokaliseren een eventuele breuk. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw riool, afvoer, wc of gootsteen. Is er ook sprake van een breuk? Dan zullen wij deze direct repareren. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze aanpak en scherpe tarieven.

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Overschie

Heeft u in uw woning of pand in Rotterdam Overschie overlast van rioolvliegjes? En wilt u deze rioolvliegjes effectief laten bestrijden? Dan kunt u op de hulp rekenen van ons ontstoppingsbedrijf. Rioolvliegjes in uw badkamer of toilet zijn vaak een indicatie van een rioolprobleem. Het duidt vaak op een verstopping of breuk, maar de problemen zijn niet altijd zichtbaar. Daarom zullen wij eerst een rioolinspectie uitvoeren. Vervolgens ontstoppen wij uw riool en repareren de breuk. Dit is een effectieve manier om rioolvliegjes te bestrijden bij de bron. Voor meer informatie over het bestrijden van rioolvliegjes neemt u contact met ons op.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Uw wc laten ontstoppen

U spoelt uw wc door in Rotterdam Overschie, maar het water loopt niet goed weg en komt weer terug naar boven. Daarnaast ruikt u een vervelende rioollucht in uw woning of pand. Grote kans dat u een verstopte wc heeft. Onderneem zo snel mogelijk actie en schakel een vakkundig ontstoppingsbedrijf in om het probleem aan te pakken. Een ontstoppingsbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland zal direct uw wc ontstoppen en een eventuele breuk repareren.

Wat kunt u in Rotterdam Overschie doen om een verstopte wc in de toekomst te voorkomen? Een verstopping in uw toilet wordt vaak veroorzaakt door producten als vochtige doekjes en dameshygiëne als tampons en maandverband. Deze producten worden in het toilet gegooid terwijl ze daarvoor niet geschikt zijn. Gooi ze daarom in een prullenbak en voorkom een verstopte wc in de toekomst.

Afvoer en gootsteen verstopt in Rotterdam Overschie

Een verstopte afvoer of gootsteen kunt u herkennen aan een vervelende rioolstank in uw woning of pand. Daarnaast komt het water weer terug in uw gootsteen. Herkent u deze problemen en bent u op zoek naar een effectieve en blijvende oplossing? Dan is het aan te raden om een ontstoppingsbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland in te schakelen. Door de juiste methode toe te passen kunnen wij uw afvoer en gootsteen ontstoppen. Een verstopping in uw afvoer of gootsteen komt vaak door grove etensresten die we proberen weg te spoelen. Deze etensresten hechten zich aan het sifon en zorgen zo voor een verstopping. Met de juiste aanpak werkt uw afvoer weer naar behoren. Benader ons vandaag nog om uw gootsteen of afvoer te laten ontstoppen in Rotterdam Overschie.

Rioolservice Afvoer

Riool verstopt? Bel ons voor een rioolinspectie

Een verstopt riool in uw woning of pand in Rotterdam Overschie zorgt voor veel ongemak en irritatie. Er hangt een vervelende rioollucht in huis, u heeft misschien last van rioolvliegjes in huis en daarnaast kunt u het water niet goed wegspoelen. Om het probleem aan te pakken is het dus verstandig om zo snel mogelijk een deskundig ontstoppingsbedrijf in te schakelen als Rioolservice Zuid-Holland. Door een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij het probleem achterhalen en lokaliseren. Vaak worden verstoppingen veroorzaakt door doorgespoelde grove etensresten, dameshygiëne en vochtige wc papier die blijven hangen. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp, anders kunt u te maken krijgen met een verzakking, breuk, lekkage of scheur. Het riool dient dan niet alleen ontstopt te worden, maar moet ook gerepareerd worden. Neem in Rotterdam Overschie contact met ons op en laat onze rioolontstoppers zo snel mogelijk langskomen voor een rioolinspectie.

De doucheput ontstoppen

U ruikt een vervelende rioolgeur in uw badkamer, daarnaast loopt het bad- of douchewater niet goed meer weg. U heeft dan waarschijnlijk te maken met een verstopte doucheput. Een verstopte doucheput komt vaak door haren en zeepresten die zich in het afvoer ophopen. Een onschuldige oorzaak die voor veel overlast kan zorgen. Bel daarom zo snel mogelijk ons ontstoppingsbedrijf om uw doucheput direct te ontstoppen in Rotterdam Overschie.

Bel de rioolontstoppers in Rotterdam Overschie

Schakel bij een verstopte wc, afvoer, riolering, gootsteen of doucheput in Rotterdam Overschie snel ons ontstoppingsbedrijf in voor adequate hulp.  Maar direct een afspraak, stel uw vraag of ontdek onze scherpe tarieven door te bellen naar 010-7600101. Daarnaast kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Na het maken van een afspraak komt ons ontstoppingsbedrijf zo snel mogelijk langs in Rotterdam Overschie om uw wc, riool, doucheput, gootsteen of afvoer te ontstoppen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte