skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Oost

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost? Bij Rioolservice Zuid-Holland bent u aan het juiste adres. Wanneer uw riool verstopt is, schieten onze specialisten u te hulp. Wij zullen snel het riool ontstoppen om verdere schade aan uw pand te voorkomen. Blijft een riool namelijk te lang verstopt, dan kan er zelfs een rioolbreuk ontstaan! Heeft u last van een rioollucht in uw woning of bedrijfspand (al dan niet gepaard met rioolvliegjes), water dat niet wegloopt in de gootsteen of doucheput of andere tekenen van een riool dat verstopt is? Neem dan direct contact op met Rioolservice Zuid-Holland, het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost. Onze spoedservice kunt u bereiken via 010-7600101.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Oost

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar!Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Laat uw riool ontstoppen door de specialist

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost, belt u Rioolservice Zuid-Holland. Wij komen snel bij u langs voor het ontstoppen van de riolering van uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen we onder andere hulp bieden wanneer de wc, de afvoer of de gootsteen verstopt is. Het snel oplossen van dit soort problemen is zeer belangrijk, omdat ze veel waterschade aan kunnen richten. Onze specialist voert eerst een grondige rioolinspectie uit in Rotterdam Oost. Zo kunnen we de oorzaak van het probleem vinden. Voor deze rioolinspectie is geen breekwerk nodig. Vervolgens zullen we het riool doelgericht ontstoppen.

Afvoer of gootsteen verstopt in Rotterdam Oost

Heeft u een afvoer die verstopt is in Rotterdam Oost? Ga in dat geval niet zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen. Die zullen uw gootsteen tijdelijk ontstoppen, maar op de lange termijn is er grote kans dat het probleem weer terugkomt. Bovendien kunnen chemische ontstoppers de leidingen beschadigen en voor nog meer problemen zorgen. Daarom is het veel verstandiger om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wij komen graag bij u langs om de afvoer te ontstoppen in Rotterdam Oost. Bovendien geven we praktische tips die ervoor zorgen dat uw gootsteen niet meer verstopt in de toekomst. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om geen etensresten door de gootsteen te spoelen. Na verloop van tijd komen die namelijk vast te zitten, wat betekent dat de afvoer verstopt.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Rioolstank en rioolvliegjes bestrijden

Is er sprake van rioollucht in uw pand? Grote kans dat u dan ook last heeft van rioolvliegjes in Rotterdam Oost. Deze twee komen namelijk vaak samen voor. Heeft u last van rioolstank en rioolvliegjes? Dat zijn tekenen van rioolproblemen, wat betekent dat u het beste snel een ontstoppingsbedrijf in kunt schakelen. Rioolvliegjes zijn namelijk niet alleen irritant, maar brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Ze kunnen namelijk bacteriën en schimmels bij zich dragen. Wij kunnen de rioolvliegjes effectief bestrijden in Rotterdam Oost. Dit doen we door de broeihaard en de voedingsbodem te verwijderen. We gebruiken een rookinspectie methode waarbij we het riool onder druk zetten. Een lekkage of verstopping (de oorzaak van rioolstank en rioolvliegjes) is zo snel gevonden. Vervolgens repareren we de leidingen. Voorkom gezondheidsrisico’s en laat rioolvliegjes direct bestrijden en uw riool ontstoppen. Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost.

Wc verstopt in Rotterdam Oost

Wanneer uw wc verstopt is in Rotterdam Oost, kunt u terecht bij Rioolservice Zuid-Holland om uw wc te laten ontstoppen. Bel onze specialisten om uw wc te ontstoppen wanneer er sprake is van onder andere:

 • Een vervelende rioollucht die in huis hangt
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Water borrelt regelmatig omhoog in de wc-pot

Is uw wc verstopt? Dit kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen gaat het om wc-artikelen, zoals vochtig toiletpapier, die de afvoer verstoppen. Dit soort producten kunnen niet door de leidingen en vormen een blokkade. Hierdoor raakt het riool verstopt. Het is dan ook belangrijk om, behalve wc-papier, geen producten door het toilet te spoelen. De rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland hebben de nodige kennis, kunde en natuurlijk de materialen die nodig zijn om de wc te ontstoppen in Rotterdam Oost. Door middel van een rioolinspectie vinden we de exacte locatie van de verstopping en kunnen we doelgericht aan de slag. Natuurlijk voorzien we u graag van vrijblijvend advies over hoe u kunt voorkomen dat de wc verstopt raakt in de toekomst.

Direct contact opnemen met rioolontstopper

Is er sprake van rioolproblemen in uw woning of bedrijfspand? Wacht dan niet te lang, maar schakel direct een professionele rioolontstopper in Rotterdam Oost om het probleem op te lossen. De schade van een riool dat verstopt is kan namelijk hoog oplopen. Het is dan ook van groot belang om het riool snel te ontstoppen. Rioolservice Zuid-Holland gaat aan de slag met spoedgevallen. Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost voor onder andere:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Ook voor meer informatie, of wanneer u voor een later moment een afspraak wilt inplannen, kunt u ons altijd bereiken. We voeren een grondige rioolinspectie in Rotterdam Oost uit om de bron van het probleem vast te stellen. Omdat we moderne, geavanceerde materialen en technieken gebruiken voor de rioolinspectie, is breekwerk niet nodig. Is er sprake van lekkage, breuken of verzakking? Dan zullen we dit natuurlijk ook snel oplossen. Ook geven we persoonlijk advies over hoe u een verstopt riool in de toekomst kunt voorkomen. Maak direct een afspraak voor onze diensten als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost.

Rioolservice Afvoer

Doucheput snel ontstoppen

Heeft u een doucheput die verstopt is in Rotterdam Oost? Dit is een probleem dat bij veel mensen voorkomt. De verstopping van de doucheput wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een combinatie van haar en zeepresten. De specialisten van Rioolservice Zuid-Holland weten hoe ze de effectief de doucheput kunnen ontstoppen. Om een doucheput te ontstoppen gebruiken we geavanceerde materialen en technieken. Zo kunnen we de doucheput ontstoppen en tegelijk voorkomen dat de leidingen beschadigd raken. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam Oost? Dan belt u dus met Rioolservice Zuid-Holland!

Bel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost

Is er sprake van een wc, riool, afvoer of gootsteen die verstopt is in Rotterdam Oost in uw pand? Heeft u last van rioolstank of rioolvliegjes? Neem direct contact op met Rioolservice Zuid-Holland. Onze spoedservice is bereikbaar via 010-7600101. Wilt u eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dan kunt u bellen of hier op de site het contactformulier invullen. Als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Oost gaan we direct voor u aan de slag.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte