skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Ommoord

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool verstopt in Rotterdam Ommoord

Wilt u de hulp inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord omdat uw riool verstopt is? U kunt rekenen op de hulp van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zullen het riool snel ontstoppen. Dit is belangrijk omdat een riool dat verstopt is grote schade aan kan richten. Zo kunt u last krijgen van een stinkende rioollucht en rioolvliegjes in uw woning of bedrijfspand. Er kan zelfs een rioolbreuk ontstaan. Om die schade (en de bijkomende kosten) te voorkomen, zorgt u snel voor een rioolontstopper in Rotterdam Ommoord. Rioolservice helpt u graag verder, wij zullen het riool ontstoppen en zo nodig repareren. Onze spoedservice is bereikbaar via 010-7600101. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord dat snel bij u aan het werk gaat.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Ommoord

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Ontstoppingsbedrijf snel bij u aanwezig

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord, kunt u rekenen op de snelle service van Rioolservice Zuid-Holland. Wij lossen problemen aan de riolering van uw woning of bedrijfspand snel op. Zo schieten we te hulp wanneer het riool, de wc of de gootsteen verstopt is. In deze gevallen is het belangrijk om direct de afvoer te ontstoppen. Wij voeren eerst een grondige rioolinspectie in Rotterdam Ommoord uit, waarbij we de bron van het probleem lokaliseren. Omdat we gebruik maken van geavanceerde technieken, is hiervoor geen breekwerk nodig. Vervolgens gaat de rioolontstopper doelgericht aan het werk om het riool te ontstoppen.

Laat uw afvoer of gootsteen ontstoppen

Wanneer de afvoer verstopt is in de woning of een bedrijfspand, gaan veel mensen zelf aan de slag met een chemische ontstoppingsmiddelen om de gootsteen te ontstoppen. Dit raden wij sterk af. Deze ontstoppingsmiddelen zullen de afvoer wel ontstoppen, maar vaak is het effect slechts tijdelijk. Bovendien kunnen de chemische bestanddelen schade aanrichten aan de leidingen. Daarom is het veel verstandiger om een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord in te schakelen wanneer uw gootsteen of afvoer verstopt is. Wij zullen de afvoer goed ontstoppen, en geven bovendien handige, persoonlijke tips om te voorkomen dat uw gootsteen opnieuw verstopt raakt. Een eerste tip: spoel nooit etensresten door de gootsteen, maar gooi ze in de prullenbak. Etensresten zorgen namelijk dat de afvoer verstopt omdat ze in de leidingen blijven hangen en een blokkade vormen.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Wc verstopt? Rioolservice Zuid-Holland lost het op

Gaat het niet om de afvoer, gootsteen of doucheput, maar is uw wc verstopt? Ook dan kunt u natuurlijk op ons rekenen. Kenmerken dat u uw wc moet laten ontstoppen zijn onder andere:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat een wc verstopt raakt. In veruit de meeste gevallen zien we echter dat het probleem veroorzaakt wordt door producten die doorgespoeld worden terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is. Hierbij kunt u denken aan vochtig toiletpapier of dameshygiëne producten. Deze producten kunnen niet door de leidingen, en zorgen zo dat de wc verstopt. De rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland hebben de juiste kennis, kunde en materialen om de wc te ontstoppen in Rotterdam Ommoord. We voeren een rioolinspectie uit om de exacte locatie van het probleem te vinden, en pakken het vervolgens doelgericht aan om de wc te ontstoppen. Ook geven we handige, persoonlijke tips over hoe u kunt voorkomen dat uw wc verstopt.

Rioolontstopper in Rotterdam Ommoord

Heeft u te maken met rioolproblemen? Zorg snel voor een rioolontstopper in Rotterdam Ommoord! Rioolservice Zuid-Holland is de specialist die snel bij u aan het werk gaat. Wees er snel bij wanneer uw riool verstopt is om ernstige schade aan uw pand te voorkomen. U kunt ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord ook bereiken voor spoedgevallen. We verzorgen voor u onder andere de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neemt u contact op met ons ontstoppingsbedrijf, dan kunnen we direct een afspraak maken in Rotterdam Ommoord. We voeren dan een rioolinspectie uit. Bij die rioolinspectie (waar geen breekwerk voor nodig is), vinden we de bron van de rioolproblemen. We zetten onze middelen vervolgens doelgericht in om het riool te ontstoppen. Bijkomende problemen als lekkage, breuken of verzakking lossen onze specialisten ook snel voor u op. Maak gebruik van onze service als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord en maak direct een afspraak.

Rioolservice Afvoer

Doucheput ontstoppen

Een doucheput die verstopt is, veel mensen krijgen er wel eens last van. Haren en zeepresten vormen een blokkade die zorgt dat de doucheput verstopt. Maar geen nood! Onze specialisten zijn snel bij u om de doucheput te ontstoppen in Rotterdam Ommoord. Hiervoor gebruiken we de meest effectieve materialen en technieken. Zo kunnen we de doucheput goed ontstoppen zonder dat de leidingen hierbij beschadigd raken. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam Ommoord en wilt u het laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland.

Contact opnemen met ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord

Is uw wc, riool, gootsteen of afvoer verstopt in Rotterdam Ommoord? Bel direct ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland! Bij spoedgevallen zijn wij  bereikbaar via 010-7600101. Heeft uw klus geen spoed? Wilt u meer informatie? Of wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dan kunt u ons natuurlijk telefonisch bereiken. Het is ook mogelijk om in dat geval het contactformulier hier op de site in te vullen. Rioolservice Zuid-Holland gaat snel bij u aan het werk als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Ommoord.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte