skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

In Rotterdam Noord uw Riool ontstoppen? Bel Rioolservice Zuid-Holland!

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Noord

Wanneer u in Rotterdam Noord op zoek bent naar een vakkundig ontstoppingsbedrijf, bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Al lange tijd zijn wij een begrip in Rotterdam en omstreken als het gaat om ontstoppingsdiensten. U kunt onze vakmensen inschakelen voor het ontstoppen van een wc, afvoer, gootsteen of riool. Voordat zij aan de slag gaan met het ontstoppen van uw riool, voeren zij eerst een rioolinspectie uit. We bekijken dan de oorzaak van uw rioolprobleem. Is het riool gebroken? Dan wordt het riool direct gerepareerd. Met onze kennis, vaardigheden en materialen hebben wij binnen no-time uw rioolprobleem opgelost. Voor meer informatie over de aanpak van onze rioolontstoppers bij een verstopte wc, riolering, afvoer, doucheput of gootsteen leest u verder. Tevens kunt u direct een afspraak maken met ons ontstoppingsbedrijf. Wij helpen u in Rotterdam Noord dan zo snel mogelijk met het ontstoppen van uw riool.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Noord

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Maak kennis met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Noord

Wanneer u in Rotterdam Noord te maken heeft met een verstopte afvoer, wc, gootsteen of riool, belt u direct Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland.  Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp, want dan zal de overlast en schade alleen maar verergeren. U kunt bijvoorbeeld naast een verstopping ook te maken krijgen met een verzakt of gescheurd riool. Laat onze rioolontstoppers daarom direct langskomen in Rotterdam Noord om een rioolinspectie uit te voeren. Tijdens de rioolinspectie inspecteren en lokaliseren wij de rioolproblemen. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met het ontstoppen van het riool, de afvoer, doucheput, gootsteen of wc. Ook de nodige reparaties worden door ons ontstoppingsbedrijf uitgevoerd. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze aanpak kunt u contact met ons opnemen. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven.

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Noord

Last van rioolvliegjes in uw woning of pand in Rotterdam Noord? En zoekt u een bedrijf dat de rioolvliegjes adequaat kan bestrijden? Dan zit u goed bij ons ontstoppingsbedrijf. Rioolvliegjes in een ruimte zijn vaak een indicatie dat er iets mis is met uw riool. Uw riool is bijvoorbeeld verstopt of gescheurd.

Door een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij achterhalen waar de rioolvliegjes op afkomen. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om het probleem te verhelpen. Door de oorzaak aan te pakken, kunnen wij de fruitvliegjes effectief bestrijden. Meer weten over hoe wij fruitvliegjes bestrijden? Neem dan contact met ons op.

Uw wc laten ontstoppen

Heeft u in Rotterdam Noord te maken met een verstopte wc? Schakel dan onze rioolontstoppers in om uw wc te ontstoppen. U kunt een verstopte wc herkennen aan een vieze rioollucht. Daarnaast kunt u te maken krijgen met rioolvliegjes in de toiletruimte en water dat niet goed wegspoelt en terugkomt in de wc-pot. Herkent u deze problemen? Dan raden wij aan om zo snel mogelijk ons ontstoppingsbedrijf langs te laten komen in Rotterdam Noord voor een rioolinspectie. Met onze geavanceerde technieken bekijken we de oorzaak en beginnen daarna direct met het ontstoppen van de wc. Moet er een breuk gerepareerd worden? Dan zorgen wij daar ook voor. Hoe kunt u voorkomen dat uw toilet in de toekomst weer verstopt raakt? Een verstopping wordt meestal veroorzaakt door producten als vochtige doekjes en dameshygiëne als tampons en maandverband die in het toilet worden gegooid en zich ophopen. Gooi deze producten voortaan in de prullenbak en voorkom verstopping.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

De doucheput ontstoppen

Schakel bij een vervelende rioolgeur in de badkamer snel een ontstoppingsbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland in. Bij een verstopte doucheput loopt het water water niet goed meer weg. Soms borrelt het ook weer omhoog. Een verstopte doucheput komt vaak door haren en zeepresten die in het afvoer terecht komen en zich ophopen. Een onschuldige oorzaak die toch voor veel overlast kan zorgen. Wilt u ons ontstoppingsbedrijf inschakelen voor het ontstoppen van uw doucheput in Rotterdam Noord? Bel dan onze rioolontstoppers.

Afvoer en gootsteen verstopt in Rotterdam Noord

Ook bij een verstopte afvoer of gootsteen in Rotterdam Noord kunt u bij ons ontstoppingsbedrijf aankloppen. Een verstopte gootsteen of afvoer herkent u aan een vervelende stank en water dat terugstroomt in de gootsteen. Rioolservice Zuid-Holland is in staat om met de juiste aanpak de gootsteen en afvoer effectief en blijvend te ontstoppen. Een verstopte afvoer of gootsteen komt vaak door grove etensresten die we proberen weg te spoelen, maar zich vasthechten aan het sifon. Probeer dit in de toekomst te voorkomen. Heeft u nog vragen over het voorkomen van verstoppingen bij u thuis in Rotterdam Noord? Neem dan gerust contact met ons op.

Rioolservice Afvoer

Riool verstopt? Bel voor een rioolinspectie

Heeft u in Rotterdam Noord te maakt met een verstopt riool? Dan kan dit voor behoorlijk wat overlast zorgen in het huishouden. De vervelende rioollucht die in huis hangt zorgt voor irritatie. Daarnaast kunt u ook niet meer goed gebruik maken van de gootsteen, wc en douche. Schakel bij een verstopt riool snel de rioolontstoppers van ons ontstoppingsbedrijf in. Wacht u te lang? Dan zullen de problemen alleen maar verergeren. Het kan na verloop van tijd zelfs leiden tot een verzakking, breuk, lekkage of scheur. Het riool dient dan niet alleen ontstopt te worden, maar heeft ook een reparatie nodig. Laat ons ontstoppingsbedrijf daarom zo snel mogelijk langskomen om een rioolinspectie uit te voeren en uw riool te ontstoppen. Een eventuele breuk zullen wij ook direct repareren in Rotterdam Noord.

Bel de rioolontstoppers in Rotterdam Noord

Wilt u ons ontstoppingsbedrijf inschakelen voor het ontstoppen van uw wc, afvoer, riolering, gootsteen of doucheput in Rotterdam Noord? Of wilt u een rioolinspectie uit laten voeren door onze rioolontstoppers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-7600101. Meer weten over onze tarieven? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij maken als ontstoppingsbedrijf graag een afspraak met u en komen zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam Noord om uw wc, riool, doucheput, gootsteen of afvoer te ontstoppen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte