skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Nieuwe Westen

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen om uw riool te ontstoppen? Kies voor de hulp van Rioolservice Zuid-Holland. Bij een riool dat verstopt is schieten wij snel te hulp. Het is belangrijk om het riool snel te ontstoppen, omdat een verstopt riool veel schade aan kan richten. U kunt last krijgen van een stinkende rioollucht in uw pand, rioolvliegjes en er kan zelfs een rioolbreuk ontstaan. Om die schade (en natuurlijk de bijkomende kosten) te voorkomen, moet u het riool snel ontstoppen. Rioolservice Zuid-Holland is de rioolontstopper die bij u in Rotterdam Nieuwe Westen het probleem oplost. U kunt onze spoedservice bereiken via 010-7600101. Wij zijn het ontstoppingsbedrijf dat in Rotterdam Nieuwe Westen snel bij u is.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Nieuwe Westen

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Snel uw riool ontstoppen

Wanneer het gaat om een spoedgeval en u direct een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen nodig heeft, kunt u rekenen op Rioolservice Zuid-Holland. Met spoed kunt u ons bereiken, en we lossen het probleem aan de riolering in uw woning of bedrijfspand snel op. Zo helpen we onder andere wanneer het riool, de wc of de gootsteen verstopt is. Dan is het namelijk nodig om snel de afvoer te ontstoppen. We voeren ten eerste een grondige rioolinspectie in Rotterdam Nieuwe Westen uit. Die rioolinspectie is nodig om de bron van het probleem te ontdekken. We hoeven hiervoor geen breekwerk uit te voeren. Wanneer de locatie van de verstopping met de rioolinspectie ontdekt is, pakt de rioolontstopper het probleem doelgericht aan. Zo kunnen we het riool nauwkeurig ontstoppen.

Afvoer of gootsteen laten ontstoppen

Wanneer de afvoer verstopt is van een woning of bedrijfspand, gebruiken veel mensen een chemische ontstopper om de gootsteen zelf te ontstoppen. Wij raden dit echter sterk af. De ontstopper zal de afvoer wel ontstoppen, maar vaak is het effect slechts tijdelijk. Erger nog, een chemische ontstopper kan de leidingen flink beschadigen. Kies daarom voor een professioneel ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen. Rioolservice Zuid-Holland komt bij u langs om de afvoer te ontstoppen. Bovendien geven we handige, persoonlijke tips hoe u kunt voorkomen dat uw gootsteen verstopt raakt. Onze eerste tip: spoel nooit etensresten door de gootsteen. Gooi ze in de prullenbak. De etensresten zorgen er namelijk voor dat de afvoer verstopt raakt omdat ze in de leidingen een blokkade vormen. U zult dan uw gootsteen weer moeten ontstoppen.

Last van rioolstank en rioolvliegjes

Heeft u last van rioolstank en/of rioolvliegjes in uw pand in Rotterdam Nieuwe Westen? Deze twee symptomen komen (vaak samen) voor wanneer er rioolproblemen zijn. Het is erg belangrijk om de rioolvliegjes te bestrijden, want ze zijn onhygiënisch. Rioolvliegjes (ook wel motmuggen genoemd) kunnen bacteriën en schimmels bij zich dragen. Rioolservice Zuid-Holland kan de rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Nieuwe Westen. Dit doen we door het probleem bij de bron aan te pakken: de broeihaard en de voedingsbodem van de rioolvliegjes. Dit is vaak een verstopping of lekkage. Door middel van de rookinspectie methode zetten we het riool onder druk en vinden zo de bron. Vervolgens zullen we het riool ontstoppen of een lekkage repareren. Op die manier kunnen we de bron van de rioolvliegjes bestrijden. Voorkom gezondheidsrisico’s en neem bij rioolstank en/of rioolvliegjes contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Rioolservice Zuid-Holland wanneer uw wc verstopt is

Is het uw wc die verstopt is in Rotterdam Nieuwe Westen? Ook dan kunt u op onze service rekenen. Kenmerken dat u ons in moet schakelen om de wc te ontstoppen zijn onder andere:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wc verstopt raakt, maar in veruit de meeste gevallen merken we dat het komt door producten die door het toilet gespoeld worden terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is. Denk hierbij onder andere aan vochtig toiletpapier en dameshygiëne producten. Deze artikelen kunnen niet door de leidingen, en zorgen dat de wc verstopt raakt. Met een rioolontstopper van Rioolservice Zuid-Holland beschikt u over de nodige kennis, ervaring en materialen om de wc te ontstoppen in Rotterdam Nieuwe Westen zonder schade aan te richten en zonder breekwerk. We voeren een rioolinspectie uit om de exacte locatie te vinden en zullen de wc doelgericht ontstoppen. Ook geven we handige tips om te voorkomen dat de wc verstopt in de toekomst.

Rioolontstopper in Rotterdam Nieuwe Westen

Is er sprake van rioolproblemen in uw woning of bedrijfspand? Zorg snel voor een rioolontstopper in Rotterdam Nieuwe Westen. Rioolservice Zuid-Holland is de expert die snel bij u aan het werk gaat. Door snel actie te ondernemen wanneer het riool verstopt is, kunt u (verdere) schade aan uw pand voorkomen. U kunt dus altijd terecht bij een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen. We verzorgen onder andere de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Neem direct contact op om een afspraak te maken in Rotterdam Nieuwe Westen met ons ontstoppingsbedrijf. We voeren dan een rioolinspectie uit. Hiermee kunnen we de bron van het rioolprobleem vinden. Bij deze rioolinspectie is geen breekwerk nodig omdat we gebruik maken van geavanceerde materialen. We zullen vervolgens het riool ontstoppen. Zijn er nog andere problemen als lekkage, breuken of verzakkingen? Ook daar gaan we vakkundig mee aan de slag. Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen en maak direct een afspraak.

Rioolservice Afvoer

Doucheput ontstoppen in Rotterdam Nieuwe Westen

Een doucheput die verstopt is, is ontzettend vervelend. Veel mensen krijgen er wel eens mee te maken. De doucheput raakt verstopt door een combinatie van haren en zeepresten die een blokkade veroorzaken. Geen nood, de specialisten van ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland schieten u te hulp. Ze kunnen uw doucheput ontstoppen zonder hierbij de leidingen te beschadigen. Is uw doucheput verstopt in Rotterdam Nieuwe Westen? Bel dan direct naar Rioolservice Zuid-Holland, het ontstoppingsbedrijf dat het probleem snel oplost.

Contact opnemen met ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen

Wanneer uw wc, riool, gootsteen of afvoer verstopt is in Rotterdam Nieuwe Westen, belt u direct ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland! U kunt ons bij spoedgevallen bereiken via 010-7600101. Ook wanneer uw klus geen spoed heeft, als u meer informatie wilt ontvangen of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u ons bellen. Het is dan ook mogelijk om het contactformulier hier op de site in te vullen. Rioolservice Zuid-Holland gaat snel bij u aan de slag als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Nieuwe Westen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte