skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Lombardijen

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Voor al uw ontstoppingen in Rotterdam Lombardijen

Op zoek naar een deskundig ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Lombardijen om bijvoorbeeld uw riool, WC of afvoer te ontstoppen? Dan bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. Een verstopping in uw toilet, douche, wastafel of afvoer is dankzij onze kennis en kunde in een mum van tijd verholpen. Zo weten we dat een verstopt riool tot meer schade kan leiden. Daarnaast wilt u geen last hebben van een nare rioolgeur, wat ook weer leidt tot rioolvliegjes of een rioolbreuk. Daarom komt Rioolservice Zuid-Holland u snel te hulp in Rotterdam Lombardijen. Bel direct via 010-7600101. Onze rioolontstoppers zijn 24/7 bereikbaar en komen langs om uw toilet, douche of afvoer te ontstoppen!

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Lombardijen

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolvliegjes in Rotterdam Lombardijen

Het kan niet missen: een penetrante rioolgeur in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam Lombardijen duidt vaak op rioolproblemen. Deze stank komt vrij als u last heeft van rioolvliegjes. Als u rioolvliegen ziet rondvliegen, is het tijd om een ​​professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om de rioolvliegjes te bestrijden. Als u te lang wacht, kunnen er problemen ontstaan. Rioolvliegjes zijn bijvoorbeeld erg onhygiënisch. Als u rioolvliegjes niet laat bestrijden, kunnen ze schimmels en bacteriën verspreiden. Laat Rioolservice Zuid-Holland zo snel mogelijk bij u langskomen in Rotterdam Lombardijen, zodat onze rioolontstopper een rioolinspectie kan uitvoeren om het probleem op te sporen. Vervolgens verwijderen we vakkundig de broedplaats van de rioolvliegjes. Bij Rioolservice Zuid-Holland hebben we verschillende rookinspectie methodes om deze klus te klaren. Ons ontstoppingsbedrijf zet het riool onder druk om door middel van de rook de oorzaak van de rioolvliegjes op te sporen. De experts van Rioolservice Zuid-Holland ontstoppen vervolgens het riool en herstellen het indien nodig. De rioollucht uit uw woning verdwijnt en de rioolvliegjes worden bestreden zodat u weer kunt genieten van een geurloos huis. Heeft u last van rioolvliegjes en rioolgeur in Rotterdam Lombardijen? Bel dan direct een ontstoppingsbedrijf en neem contact op met Rioolservice Zuid-Holland.

Rioolontstopper voor spoedgevallen

Heeft u dringend hulp nodig van een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Lombardijen, dan kunt u te allen tijde bellen met Rioolservice Zuid-Holland. Onze deskundige rioolontstopper is binnen de kortste keren ter plaatse om uw rioolproblemen op te lossen. Wacht niet met het ontstoppen van een afvoer, douchegoot of toilet, maar schakel direct de hulp in van ons ontstoppingsbedrijf. Is uw riool verstopt? Dan komen de specialisten van Rioolservice Zuid-Holland bij u langs voor een rioolinspectie. Als we de oorzaak hebben gevonden, pakken we het probleem direct aan door uw riool te ontstoppen. Heeft u een gootsteen die verstopt is geraakt? We gebruiken alleen de nieuwste materialen en methoden om uw gootsteen te ontstoppen. Zo veroorzaken we geen schade en hoeven we geen breekwerk uit te voeren. Rioolservice Zuid-Holland helpt u 24/7 bij het oplossen van rioolproblemen in Rotterdam Lombardijen.

WC Verstopt?

Is uw WC verstopt? Ook voor uw WC ontstoppen kunt u gebruik maken van de diensten van ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Lombardijen. Een WC die verstopt is, is te herkennen aan de volgende kenmerken:

 • Er hangt een onaangename geur in uw huis of bedrijfspand
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet
 • Water borrelt op in de toiletpot

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een WC die verstopt is. Meestal wordt een verstopping van het toilet veroorzaakt door producten die niet in het toilet thuishoren. Zo kan een WC verstopt raken met vochtig toiletpapier en dameshygiëne producten. Bel een rioolontstopper in Rotterdam Lombardijen als u vermoedt dat uw WC verstopt is. Een specialist van Rioolservice Zuid-Holland komt zo snel mogelijk ter plaatse. Er zal een rioolinspectie plaatsvinden om de oorzaak vast te stellen, waarna wij uw WC ontstoppen. Ook geven wij u advies hoe u in de toekomst een WC verstopping kunt voorkomen.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Afvoer van de douche verstopt

Een verstopte doucheput is ontzettend vervelend. Het water spoelt niet weg, dus u moet in het vuile douchewater staan. Dit is niet meer nodig! Haar en zeepresten zorgen voor een verstopte doucheput. Een verstopte doucheput kan niet meer met normale middelen worden gereinigd. Gelukkig kunt u de doucheput laten ontstoppen door Rioolservice Zuid-Holland. Onze ontstoppingsbedrijf is snel ter plaatse in Rotterdam Lombardijen om door middel van een rioolinspectie de verstopping op te sporen. We werken zorgvuldig zodat we uw leidingen niet beschadigen. Zo is uw verstopte doucheput in een mum van tijd weer schoon. Twijfelt u of een ontstoppingsbedrijf nodig is om uw doucheput te ontstoppen? Bel Rioolservice Zuid-Holland voor advies!

Een verstopte afvoer oplossen

Uw afvoer verstopt? Dit is een erg vervelend probleem. Toch komt het vaak voor dat de afvoer verstopt raakt en het water niet goed wegloopt. Veel producten in de winkel beloven de afvoer te ontstoppen. Gebruik deze echter niet! Ze zijn erg schadelijk voor de leidingen. Een verstopte afvoer wordt slechts tijdelijk ontstopt. Wilt u de afvoer laten ontstoppen? Neem contact op met Rioolservice Zuid-Holland. Uw afvoer ontstoppen was nog nooit zo eenvoudig. Een professionele rioolontstopper van Rioolservice Zuid-Holland komt bij u langs in Rotterdam Lombardijen om uw afvoer te ontstoppen zonder uw leidingen te beschadigen. Profiteer van advies op maat van onze ervaren rioolontstoppers en voorkom dat uw afvoer verstopt raakt in de toekomst!

Rioolservice Afvoer

Ervaren rioolontstopper

Moet u uw WC laten ontstoppen? Ziet u rioolvliegen rondvliegen? Heeft u last van een verstopte gootsteen? Schakel dan de hulp in van een professionele rioolontstopper in Rotterdam Lombardijen. Door onze ruime ervaring in het vakkundig ontstoppen van toilet, douche, wastafel of afvoer kunnen wij u van dienst zijn bij allerhande rioolproblemen. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Onze ervaren rioolontstopper komt zo snel mogelijk naar Rotterdam Lombardijen voor een rioolinspectie. Wij zoeken de oorzaak van de problemen op en gebruiken de nieuwste technieken om uw riool te ontstoppen. Ook kunnen we problemen oplossen zoals een verstopte gootsteen, rioolvliegjes bestrijden of een WC ontstoppen. Als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Lombardijen kunt u bij ons terecht voor:

 • Riool ontstoppen
 • WC ontstoppen /li>
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Een rioolinspectie uitvoeren

Neem contact op met ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland!

Een verstopte WC, afvoer, riolering of doucheput is snel opgelost met hulp van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn 24/7 bereikbaar in Rotterdam Lombardijen om de verstopping snel en vakkundig op te lossen. Meer weten over de aanpak van onze rioolontstopper? Of heeft u een rioolinspectie, reparatie of riool ontstopping nodig? Bel ons dan op 010-7600101. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om een ​​offerte aan te vragen. Vul het formulier in op onze website. Wij vertellen u graag meer over onze scherpe tarieven. Heeft u een rioolontstopper nodig met expertise en behendigheid? Maak een afspraak met Rioolservice Zuid-Holland. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om uw toilet, riool, douchegoot, wasbak of afvoer in Rotterdam Lombardijen te ontstoppen!

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte