skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam IJsselmonde

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Wc verstopt in Rotterdam IJsselmonde? Schakel Rioolservice Zuid-Holland in

Heeft u in Rotterdam IJsselmonde te maken met een wc of afvoer die verstopt is? Schakel dan met spoed de vakmensen van Rioolservice Zuid-Holland in. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw wc, afvoer of riolering te ontstoppen. Een riolering, afvoer of wc die verstopt is, zorgt namelijk voor veel ongemak in het huishouden. Denk aan een vieze rioolgeur, een wc die niet goed doorspoelt en rioolvliegjes die rondvliegen. Gelukkig kunt u op de vakkundige hulp van onze rioolontstoppers rekenen. Zij werken snel en efficiënt, zodat alles binnen no-time naar behoren werkt. Wilt u gebruiken maken van onze spoeddienst? Bel ons dan direct.  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij het ontstoppen van uw afvoer, gootsteen, wc of doucheput in Rotterdam IJsselmonde? Lees dan verder.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Ijsselmonde

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Dit kunt u verwachten van onze rioolontstoppers in Rotterdam Feijenoord

Als ontstoppingsbedrijf hebben wij alle vele bedrijven en particulieren in Rotterdam Feijenoord mogen helpen met het ontstoppen van de wc, afvoer, doucheput of het riool. Wilt u ook onze hulp inschakelen bij het verhelpen van wc, riool of afvoer die verstopt is? Dan kunt u het volgende van ons verwachten. Wanneer u ons opbelt, maken we direct een afspraak met u. We willen graag meer weten over de situatie, zodat we altijd goed voorbereid op pad kunnen gaan. We starten met een rioolinspectie om de verschillende rioolproblemen vast te stellen en te lokaliseren. Deze rioolinspectie gebeurd zonder sloopwerk. Soms zijn de rioolproblemen een combinatie van een riool dat verstopt is en een rioolbreuk, scheur of verzakking. In dat geval moeten wij naast het ontstoppen ook reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Nadat het riool en de afvoer is ontstopt en gerepareerd voorzien wij u graag van advies op maat. Wilt u in Rotterdam IJsselmonde ook direct onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op door te bellen.

Onze aanpak bij wc die verstopt is

Een wc die verstopt is, komt altijd ongelegen. U herkent een verstopte wc onder andere aan water dat regelmatig omhoog borrelt. Daarnaast spoelt de wc slecht of helemaal niet meer door. Dit alles gaat vaak gepaard met een vervelende rioollucht in huis. Wilt u zo snel mogelijk een einde maken aan deze problemen bij u thuis of op kantoor in Rotterdam IJsselmonde. Bel dan naar Rioolservice Zuid-Holland. Onze vakmensen komen bij u langs en gaan direct op zoek naar de verstopping. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door producten die in het toilet worden gegooid en die daar niet thuishoren. Zo wordt er regelmatig vochtig wc-papier en dameshygiëne als maandverband en tampons door de wc gespoeld. Dit zorgt voor verstoppingen die niet zomaar opgelost kunnen worden met huis-, tuin- en keukenmiddelen. Voorkom dat u in de nabije toekomst weer te maken krijgt met een verstopping en gooi deze toiletproducten voortaan in de prullenbak in plaats van het toilet. Meer advies nodig van onze ontstoppers in Rotterdam IJsselmonde? Bel ons dan!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Effectief rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam IJsselmonde

Zijn er in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam IJsselmonde veel kleine vliegjes te vinden in de ruimte van uw wc of badkamer? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met rioolvliegjes. Rioolvliegjes in huis zijn zeer vervelend. Deze rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, komen oorspronkelijk uit het riool. Rioolstank en rioolvliegjes in huis zijn dan ook aan elkaar gerelateerd. Wilt u de rioolvliegjes in uw huis of pand bestrijden? Dan kan ons ontstoppingsbedrijf u helpen. Wij bestrijden de rioolvliegjes door de voedingsbodem en broeihaard van de vliegjes weg te nemen. Dit doen wij door het rioolprobleem in uw woning aan te pakken. Wij ontstoppen het riool of de afvoer en repareren de riolering. Om de lekkage in het riool te vinden, voeren wij een rookinspectie uit. Het riool wordt dan met rook onder druk gezet. Dit laat direct zien waar de lekkage zich bevindt. We starten vervolgens met de reparatie. Na de reparatie zal ook het aantal rioolvliegjes in huis afnemen. Meer tips nodig? Neem gerust contact met ons op!

Laat ons uw doucheput ontstoppen

Ook een doucheput in uw badkamer kan verstopt raken. Dit is uiteraard ontzettend vervelend, aangezien u dan niet zonder problemen kunt douchen. Vies water komt naar boven borrelen en er hangt een vieze geur in de ruimte. Voor een hardnekkige verstopping schakelt u Rioolservice Zuid-Holland in. Wij komen graag bij u langs om de verstopping snel te verhelpen. Tijdens onze werkzaamheden maken wij gebruiken van geavanceerde materialen die de leidingen niet beschadigen. Meer weten over de technieken en materialen die wij zullen inzetten tijden het ontstoppen van uw doucheput in Rotterdam IJsselmonde? Neem dan gerust contact met ons op.

Afvoer of gootsteen ontstoppen

Is uw afvoer of gootsteen in Rotterdam IJsselmonde verstopt? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een afvoer die niet goed doorspoelt. U hoort het regelmatig borrelen in de gootsteen of afvoer. In veel gevallen ruikt u ook een vervelende rioolgeur in huis. Ga bij een afvoer of gootsteen die verstopt is niet zelf aan de slag met chemische ontstopper. Dit kan de leidingen namelijk ernstig beschadigen. Schakel daarom een professional in als Rioolservice Zuid-Holland die de verstopping snel, vakkundig en effectief verwijdert. De oorzaak van een afvoer of gootsteen die verstopt is, zijn vaak grove etensresten die worden weggespoeld en zich vervolgens hechten aan het sifon. Wilt u een verstopping voorkomen in Rotterdam IJsselmonde? Gooi etensresten dan weg in uw container in plaats van ze weg te spoelen via de gootsteen.

Rioolservice Afvoer

Riool ontstoppen in Rotterdam IJsselmonde

Heeft u te maken een riool dat verstopt is in Rotterdam IJsselmonde? Schakel dan zo snel mogelijk onze hulp in om het riool te ontstoppen. Wacht u te lang met het inschakelen van professionele hulp, dan zullen de problemen alleen maar verergeren. De verstopping kan zelfs zo erg worden dat er een rioolbreuk optreed. Om een breuk, lekkage of scheur in het riool te herstellen, moet er een reparatie worden uitgevoerd. Ook daar helpen onze vakkundige rioolontstoppers u graag bij. We voeren een rioolinspectie uit, lokaliseren de lekkage en verstopping en starten met ontstoppen en repareren.

Neem contact met ons op

Wilt u in Rotterdam IJsselmonde de hulp van onze ontstoppingsbedrijf inschakelen bij het ontstoppen van uw riool, wc, afvoer of doucheput? Of wilt u direct meer weten over onze prijzen? Bel ons dan via 010-7600101. U kunt via het contactformulier op onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef ons meer informatie over uw rioolproblemen en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw gootsteen, wc, riool, doucheput of afvoer te ontstoppen in Rotterdam IJsselmonde.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte