skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Crooswijk

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Crooswijk

Heeft u met spoed de hulp van een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Crooswijk nodig? Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland is u graag van dienst. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Wij bieden een snelle en vakkundige oplossing wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met een wc, riool, afvoer, doucheput of gootsteen die verstopt is. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs en voeren een rioolinspectie uit. Wanneer wij een goed beeld hebben van het probleem, starten wij met ontstoppen van de afvoer, wc of gootsteen. Heeft u ook te maken met een rioolbreuk? Dan kunnen wij deze ook voor u repareren. Als ontstoppingsbedrijf hebben we de nodige kennis en vaardigheden in huis om snel en vakkundig te ontstoppen. Tevens beschikken wij over moderne materialen die ervoor zorgen dat een reparatie binnen korte tijd kan worden uitgevoerd. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u voor ontstopping of een reparatie in Rotterdam Crooswijk.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Crooswijk

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Laat in Rotterdam Crooswijk rioolvliegjes bestrijden

Last van rioolvliegjes in uw woning of pand in Rotterdam? Ons ontstoppingsbedrijf kan door gebruik te maken van de juiste techniek de rioolvliegjes effectief bestrijden. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd. De aanwezigheid van deze beestje is vaak gerelateerd aan rioolstank in huis. Ze komen daarom vaak voor wanneer in uw pand een rioolbreuk of verstopte wc, gootsteen, afvoer of riolering aanwezig is. Om de oorzaak te ontdekken en op zoek te gaan naar een eventuele lekkage, wordt er een rookinspectie uitgevoerd. Hiermee wordt het riool onder druk gezet, waardoor we snel de lekkage kunnen vinden. Uiteraard wordt lekkage of breuk door ons gerepareerd. De rioolvliegjes in uw woning of pand in Rotterdam Crooswijk zullen vervolgens afnemen. Voor meer informatie over de rookinspectie kunt u ons bellen.

De rioolontstoppers in Rotterdam Crooswijk

Wanneer u in Rotterdam Crooswijk te maken heeft met een verstopte wc, gootsteen, doucheput, afvoer of riolering, zorgt dit waarschijnlijk voor veel ongemak en overlast. Schakel daarom met spoed ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland in voor snelle hulp. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp, dan kan de verstopping namelijk leiden tot een breuk of verzakking. Laat onze vakkundige ontstoppers de verstopping aanpakken. Het proces begint met een rioolinspectie. Met een rioolinspectie kunnen wij de verstopping lokaliseren. Wanneer wij een passende oplossing en de juiste materialen hebben gevonden, starten we met het ontstoppen van de riolering, wc, gootsteen of afvoer. Is er ook een breuk gevonden tijdens de inspectie? Dan wordt deze ook door ons gerepareerd.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Uw wc laten ontstoppen

Is uw wc verstopt geraakt in Rotterdam Crooswijk? Ook dan kan Rioolservice Zuid-Holland u helpen. Een kenmerk van een verstopte toilet is dat het water bij het doorspoelen niet meer goed weg trekt. Daarnaast kan er af en toe vies water opborrelen in de pot. Uiteraard zorgt een wc die verstopt is voor veel irritatie. Laat daarom zo snel mogelijk onze vakkundige ontstoppers langskomen om het probleem aan te pakken. We bekijken eerst waar de verstopping zich precies bevindt en gaan vervolgens op zoek naar een passende methode om de wc te ontstoppen. Nadat de wc weer naar behoren werkt, voorzien wij u graag van advies. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat uw wc weer verstopt raakt? Zorg er dan voor dat u geen grote producten in uw wc-pot gooit. We zien namelijk vaak dat vochtig wc-papier en dameshygi├źne als maandverband en tampons de oorzaak zijn van de verstopping. Heeft u behoefte aan meer tips van onze rioolontstoppers? Neem dan gerust contact met ons op!

Afvoer en gootsteen verstopt in Rotterdam Crooswijk

Benader Rioolservice Zuid-Holland wanneer u in Rotterdam Crooswijk te maken heeft met een afvoer of gootsteen die verstopt is. Waar kunt u een dergelijke verstopping aan herkennen? Bij een gootsteen of afvoer die verstopt is, borrelt regelmatig water omhoog. Vaak is er ook een vervelende rioolgeur in huis te ruiken. De verstopping in de keuken komt vaak door grove etensresten die via de gootsteen worden weggespoeld. Deze etensresten hechten zich aan het sifon en veroorzaken zo een verstopping. Gelukkig weet ons ontstoppingsbedrijf precies hoe zij het probleem op een effectieve manier kan aanpakken. Ook onze hulp inschakelen voor het ontstoppen van een gootsteen of afvoer? Neem dan direct contact met ons op

Laat ons uw doucheput ontstoppen

Een verstopte doucheput kan tot veel ongemak leiden bij het douchen. Het water loopt niet goed weg met alle gevolgen van dien. Daarnaast kunt u ook een vervelende rioollucht in uw huis in Rotterdam Crooswijk ruiken. Rioolservice Zuid-Holland biedt gelukkig de gewenste hulp. Wanneer u met spoed onze ontstoppers inschakelt, komen zij zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. De oorzaak van een verstopte doucheput zijn vaak haren en zeepresten die in het sifon ophopen. Ga niet zelf aan de slag met chemische ontstopper, want dat kan de leidingen ernstig beschadigen. Ons ontstoppingsbedrijf gebruikt materialen om de verstopping te verwijderen, zonder dat uw leidingen wordt aangetast. Voor meer informatie over onze aanpak neemt u contact met ons op.

Rioolservice Afvoer

Verstopt riool? Laat een rioolinspectie uitvoeren

Is in uw woning in Rotterdam Crooswijk uw riool verstopt? Laat dan een van de professionele ontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland langskomen voor het ontstoppen. Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp. Hoe langer u wacht, hoe ernstiger de verstopping een verzakking, breuk, lekkage of scheur in het riool. Door adequaat het probleem aan te pakken, kan het snel worden verholpen. Uiteraard starten wij met een rioolinspectie en gaan vervolgens over op het verwijderen van de verstopping en eventueel het repareren van de riolering.

Bel onze rioolontstoppers in Rotterdam Crooswijk

Schakel vandaag nog ons ontstoppingsbedrijf in voor het ontstoppen van uw wc, afvoer, riolering, gootsteen of doucheput in Rotterdam Crooswijk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u ons via telefoonnummer 010-7600101. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij informeren u dan graag over onze werkwijze en de bijbehorende prijzen. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u langs in Rotterdam Crooswijk om uw wc, riool, doucheput, gootsteen of afvoer te ontstoppen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte