skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Wc ontstoppen in Rotterdam Centrum? Bel Rioolservice Zuid-Holland!

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Centrum

Wilt u in Rotterdam Centrum uw wc laten ontstoppen? Dan kunt u altijd terecht bij de vakmensen van Rioolservice Zuid-Holland! Ons ontstoppingsbedrijf is bereikbaar voor spoedgevallen zoals het ontstoppen van een wc, afvoer, riool of gootsteen.

Daarnaast zijn wij in staat om een rioolinspectie uit te voeren om rioolproblemen te signaleren en rioolreparaties uit te voeren. Na het uitvoeren van een rioolinspectie voorzien wij u direct van advies op maat. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij een verstopt riool, gootsteen, afvoer of wc? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct bellen om een afspraak te maken met een van onze rioolontstoppers in Rotterdam Centrum voor het verhelpen van een verstopping.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Centrum

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Centrum

Heeft u in uw bedrijf of woning in Rotterdam Centrum last van rioolvliegjes? Bel dan ons ontstoppingsbedrijf of de rioolvliegjes effectief te bestrijden door middel van een rookinspectie. Hiermee wordt het riool onder druk gezet waarmee wij controleren op lekkage. Rioolvliegjes zijn meestal het gevolg van een rioolprobleem zoals verstopping of een kapotte riolering.
Deze problemen zijn soms niet zichtbaar, maar het zijn wel plekken waar rioolvliegjes op afkomen. Wilt u de rioolvliegjes bestrijden? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een rioolinspectie uit te laten voeren. Wanneer de oorzaak van het rioolvliegjesprobleem is gevonden, kunnen wij direct aan de slag gaan met de ontstopping of reparatie bij u in Rotterdam Centrum.

Uw wc laten ontstoppen

Loopt uw wc bij het doortrekken niet meer goed door? Dan kunt u te maken hebben met een verstopte wc. Om de wc te laten ontstoppen belt u ons ontstoppingsbedrijf voor snelle hulp. Onze vakmensen zullen eerst het riool inspecteren. Vervolgens wordt het riool gereinigd en eventueel gerepareerd. Op deze manier kunnen wij een verstopte wc bij u in Rotterdam Centrum snel verhelpen. Een wc raakt vaak verstopt omdat er spullen in het toilet worden gegooid die daar niet thuis horen. Denk bijvoorbeeld aan vochtige doekjes en dameshygi├źne als tampons en maandverband. Wilt u een verstopte wc in de toekomst voorkomen? Let er dan op dat deze voorwerpen niet terecht komen in uw toilet.

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

Doucheput ontstoppen

Ook in de badkamer kunt u te maken met verstopping. Heeft u een verstopte doucheput in Rotterdam Centrum? Wij van Rioolservice Zuid-Holland komen graag zo snel mogelijk bij u langs om de doucheput te ontstoppen. Een verstopte doucheput wordt vaak veroorzaakt door haren vermengd met zeepresten. Een onschuldige oorzaak die toch voor veel overlast zorgt. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om een van onze vakmensen langs te laten komen in Rotterdam Centrum.

Afvoer en gootsteen verstopt in Rotterdam Centrum

Wanneer u in Rotterdam Centrum last heeft van een verstopte afvoer of gootsteen is het belangrijk dat u snel hulp inschakelt. Een verstopte afvoer of gootsteen herkent u vaak aan een vervelende rioolstank in huis en water dat weer terugkomt in de gootsteen. De verstopping wordt meestal veroorzaakt door grove etensresten die we via de gootsteen proberen weg te spoelen. De etensresten hechten zich vast aan het sifon of riool. Hierdoor ontstaat er een verstopping en kan het water niet meer wegspoelen. Wilt u de gootsteen en afvoer laten ontstoppen? Bel dan onze rioolontstoppers voor snelle en vakkundige hulp.

Rioolservice Afvoer

Riool verstopt? Bel voor een rioolinspectie

Heeft u thuis in Rotterdam Centrum te maken met een vervelende rioolstank? Rioolvliegjes zijn hier vaak de oorzaak van. Spoelt uw afvoer, gootsteen, doucheputje of toilet niet meer goed door? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopt riool. Grote etensresten, dameshygiene en vochtige wc papier zijn vaak de oorzaak van deze verstopping. Een verstopt riool zorgt voor veel ongemak in uw huishouden of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk onze vakkundige rioolontstoppers inschakelt om een rioolinspectie uit te voeren en het probleem aan te pakken. Wacht u te lang met het inschakelen van hulp? Dan wordt de rioolstank en de verstopping alleen maar erger. Het kan zelfs leiden tot een verzakking, breuk, lekkage of scheur. Het riool dient dan niet alleen ontstopt te worden, maar heeft ook een reparatie nodig. Gelukkig hebben wij de juiste kennis, technieken en materialen in huis om het probleem snel op te sporen en aan te pakken. Bel bij een verstopt riool in Rotterdam Centrum daarom zo snel mogelijk ons ontstoppingsbedrijf om een rioolinspectie uit te voeren.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte