skip to Main Content
 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Botlek

 • 24 uur per dag bereikbaar!
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Riool verstopt in Rotterdam Botlek

Is uw riool verstopt in Rotterdam Botlek? Voorkom ernstige schade, zoals een rioolbreuk die ontstaat wanneer u de verstopping in het riool te lang laat zitten. Dan zullen de kosten namelijk flink oplopen! Ook krijgt u last van een stinkende rioollucht in uw woning of bedrijfspand, water dat niet meer goed wegloopt door de afvoer en rioolvliegjes. Rioolservice Zuid-Holland is het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek dat u verder helpt. Wij zullen het riool ontstoppen en wanneer nodig repareren. Onze spoedservice is 24/7 te bereiken via 010-7600101. Wij gaan snel bij u in Rotterdam Botlek aan de slag.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Botlek

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Snelle service van ontstoppingsbedrijf

Bent u met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek? Rioolservice Zuid-Holland gaat snel met het ontstoppen van de riolering voor uw woning of bedrijfspand aan de slag. Wij schieten te hulp wanneer het riool, wc, de afvoer of de gootsteen verstopt is. U wilt dan namelijk zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de rioolontstoppers in Rotterdam Botlek 24/7 voor u klaar. Met een grondige rioolinspectie ontdekken we de bron van het probleem. De methode die we gebruiken voor de rioolinspectie maakt breekwerk niet nodig. Direct de hulp inschakelen van ons ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek? Bel ons dan via 010-7600101.

Afvoer of gootsteen ontstoppen in Rotterdam Botlek

Wanneer uw afvoer verstopt is in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam Botlek, raden we niet aan om zelf de gootsteen te ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen die u in de winkel kunt krijgen. Zo’n ontstoppingsmiddelen zorgen er natuurlijk wel voor dat de verstopping (in de meeste gevallen tijdelijk) opgelost is, maar ze kunnen de leidingen tegelijkertijd flink beschadigen. Daarom is het veel verstandiger om een ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek te bellen. Rioolservice Zuid-Holland komt snel bij u langs. Wij geven bovendien praktisch advies hoe u kunt voorkomen dat uw gootsteen verstopt. Zo is het belangrijk om nooit etensresten door de gootsteen te spoelen. Die komen namelijk in de afvoer vast te zitten, waardoor u na verloop van tijd de gootsteen moet laten ontstoppen. Gooi etensresten daarom gewoon in de prullenbak

Rioolstank en rioolvliegjes bestrijden met behulp van rookinspectie

Heeft u in uw pand in Rotterdam Botlek last van een vieze rioolstank en/of rioolvliegjes? Ook dit zijn tekenen van rioolproblemen, en dat betekent dat het verstandig is om snel een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen genoemd. Ze komen vaak voor in combinatie met een rioolstank in huis. De rioolvliegjes bestrijden is belangrijk, omdat ze bacteriën en schimmels bij zich dragen. Die kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Wij komen snel in Rotterdam Botlek langs om de rioolvliegjes te bestrijden. Hierbij gebruiken we de rookinspectie methode. We zetten het riool onder druk om een mogelijke lekkage, die de oorzaak is voor de rioolvliegjes en de rioollucht, op te sporen. Vervolgens repareren we het riool. De broeihaard en de voedingsbodem van de rioolvliegjes wordt zo verwijderd, waardoor ze snel zullen verdwijnen. Voorkom ook gezondheidsrisico’s, en neem snel contact met ons ontstoppingsbedrijf op om rioollucht en rioolvliegjes te bestrijden, en het riool te laten ontstoppen in Rotterdam Botlek.

Rioolservice Zuid-Holland staat 24/7 voor u klaar! Bel ons nu:

Wc verstopt? Bel ons ontstoppingsbedrijf

Laat ook uw wc ontstoppen door onze specialisten. U herkent het probleem vast snel wanneer uw wc verstopt is. Er kan dan onder andere sprake zijn van de volgende kenmerken:

 • Er hangt een vervelende rioollucht in huis
 • Het toilet spoelt slecht of helemaal niet door
 • Er borrelt regelmatig water omhoog in de wc-pot

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat de wc verstopt is. Zo kan het zijn dat wc-artikelen als vochtig toiletpapier het riool verstopt hebben. Deze producten kunnen namelijk niet goed door de leidingen. Het is dan ook belangrijk dat u ze niet door de wc spoelt. De rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland hebben de nodige kennis, kunde en de natuurlijk de juiste materialen om uw wc te ontstoppen in Rotterdam Botlek. We voeren een rioolinspectie uit om precies te achterhalen waar de bron van het probleem zich bevindt. Natuurlijk zullen we het riool ontstoppen. Ook geven we u persoonlijk advies om een verstopte wc in de toekomst te voorkomen.

Topkwaliteit rioolservice in Rotterdam Botlek

Heeft u te maken met rioolproblemen? Bel dan direct de professionele rioolontstoppers in Rotterdam Botlek van Rioolservice Zuid-Holland. Wees er snel bij, want de schade wanneer het riool verstopt is kan flink oplopen. Het is daarom belangrijk om een ontstoppingsbedrijf te bellen dat het riool snel kan ontstoppen. Voor spoedgevallen is Rioolservice Zuid-Holland 24/7 bereikbaar. Neem contact op met onze rioolontstoppers in Rotterdam Botlek voor de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen
 • Wc ontstoppen
 • Doucheput ontstoppen
 • Afvoer of gootsteen ontstoppen
 • Rioolvliegjes bestrijden
 • Rioolinspectie uitvoeren

Wanneer u contact opneemt met ons ontstoppingsbedrijf, kunnen we direct een afspraak maken in Rotterdam Botlek. We voeren dan eerst een rioolinspectie uit. Tijdens deze rioolinspectie vinden we de bron van het rioolprobleem. Hiervoor is geen breekwerk nodig. Hierna zetten we onze middelen doelgericht in om het riool te ontstoppen. Bij bijkomende problemen als lekkage, breuken of verzakking, zullen onze specialisten dit natuurlijk ook voor u oplossen. Vervolgens geven we persoonlijk advies om rioolproblemen in de toekomst te voorkomen. Maak gebruik van onze diensten als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek. Bel en maak direct een afspraak.

Rioolservice Afvoer

Doucheput ontstoppen in Rotterdam Botlek

Is uw doucheputje verstopt? Dit kan al snel gebeuren door de combinatie van haren en zeepresten. De blokkade zorgt ervoor dat de doucheput verstopt raakt. Geen nood, onze rioolontstoppers zijn snel bij u aanwezig in Rotterdam Botlek en zullen het probleem snel oplossen. Wij zullen de doucheput ontstoppen door gebruik te maken van de meest effectieve materialen en technieken. Hiermee zorgen we er altijd voor dat de leidingen niet beschadigd raken. Wilt u uw doucheput laten ontstoppen in Rotterdam Botlek? Neem dan direct contact op met ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zuid-Holland.

Contact met rioolontstoppers in Rotterdam Botlek

Is uw wc, riool, afvoer of gootsteen verstopt in Rotterdam Botlek? Bel dan direct de rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 010-7600101. Heeft uw klus geen spoed, en wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan hier op de site het contactformulier in. Rioolservice Zuid-Holland gaat snel voor u aan de slag als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Botlek.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte