skip to Main Content
 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

In Rotterdam Delfshaven uw wc ontstoppen? Bel Rioolservice Zuid-Holland!

 • Vakkundige rioolspecialisten
 • Inspecties zonder sloopwerk
 • Camera inspecties
 • Advies op maat

Het ontstoppingsbedrijf in Rotterdam Delfshaven

Wilt u in Rotterdam Delfshaven een vakkundig ontstoppingsbedrijf inschakelen dat uw wc kan ontstoppen? Dan bent u bij Rioolservice Zuid-Holland aan het juiste adres. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor ontstoppen van een afvoer wc, riool of gootsteen. Heeft u overlast van rioolvliegjes? En weet u niet precies waar het rioolprobleem zich bevindt? Dan voeren wij een rioolinspectie uit om het probleem te achterhalen en te lokaliseren. Na afloop voorzien wij u van advies op maat en kunnen wij eventueel een reparatie uitvoeren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze bij het aanpakken van een verstopt riool, gootsteen, afvoer of wc? Lees dan snel verder. Tevens kunt u direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het ontstoppen van een wc, doucheput, afvoer of riool in Rotterdam Delfshaven door onze rioolontstoppers.

Ontstoppingsbedrijf Delfshaven

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

ONTSTOPPING

Een riool- of een afvoerverstopping komt altijd ongelegen. Elk type verstopping heeft een andere aanpak. Wij zijn de specialist!

RIOOL REPARATIES

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen.

CAMERA INSPECTIES

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Hiermee kunnen we een gedegen advies geven.

Rioolvliegjes bestrijden in Rotterdam Delfshaven

Heeft u in Rotterdam Delfshaven last van vervelende rioolvliegjes? Benader dan de rioolontstoppers van Rioolservice Zuid-Holland om de rioolvliegjes te bestrijden. Wij zetten het riool onder druk met behulp van een rookinspectie. Zo vinden we snel de lekkage. Rioolvliegjes komen vaak voor op plekken waar rioolproblemen als een kapotte riolering of verstopping zich voordoet. Soms zijn de problemen niet zichtbaar, maar zijn de rioolvliegjes een indicatie dat er iets mis is met het riool. Ook rioolstank is een goede indicator dat er rioolvliegjes zijn. Een rioolinspectie door de vakmensen van ons ontstoppingsbedrijf geeft dan inzicht in het probleem. Na de rioolinspectie gaan we direct aan de slag met het ontstoppen of repareren van het riool. Het aanpakken van het onderliggende rioolprobleem is een effectieve manier om de rioolvliegjes te bestrijden. Meer weten over het bestrijden van rioolvliegjes? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw wc laten ontstoppen

Spoelt uw wc na het doortrekken niet meer goed door? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte wc. U wilt de verstopping zo snel mogelijk verhelpen om verdere overlast en schade te voorkomen. Wij raden u dan aan om een ontstoppingsbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland in te schakelen om het probleem snel op te lossen. Onze vakmensen reinigen het riool en repareren een eventuele breuk.

Wilt u in de toekomst een verstopte wc voorkomen in Rotterdam Delfshaven? Gooi dan geen vochtige doekjes en dameshygiëne als tampons en maandverband in uw toilet. Deze spullen spoelen niet goed door en zullen voor verstopping zorgen. Dus wanneer uw wc verstopt is in Rotterdam Delfshaven, bel dan Rioolservice Zuid-Holland. Wij lossen het voor u op!

Rioolservice Zuid-Holland staat voor u klaar! Bel ons nu:

De doucheput ontstoppen

Spoelt uw bad- of douchewater niet goed meer weg in Rotterdam Delfshaven? En ruikt u een vieze geur in uw badkamer? Grote kans dat u een verstopte doucheput heeft. Een verstopte doucheput komt vaak door haren en zeepresten die zich ophopen in het afvoer. Dit zorgt voor een verstopping met alle gevolgen van dien. Gelukkig heeft ons ontstoppingsbedrijf alles in huis om het probleem snel aan te pakken en op te lossen. Neem contact met ons op en laat onze vakmensen zo snel mogelijk langskomen in Rotterdam Delfshaven om uw doucheput te ontstoppen.

Afvoer en gootsteen verstopt in Rotterdam Delfshaven

Schakel bij een verstopte afvoer of gootsteen in Rotterdam Delfshaven snel een vakbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland in. Een verstopte gootsteen en afvoer zorgt namelijk voor veel overlast in het huishouden. U kunt de verstopping onder andere herkennen aan een vervelende rioolstank en water dat weer terugkomt in de gootsteen. Een verstopte afvoer en gootsteen komt meestal door grove etensresten die via de gootsteen worden weggespoeld. Deze etensresten hechten zich vast aan het sifon of riool en zorgen op deze manier voor verstopping. Het water kan dan niet goed meer worden weggespoeld. Heeft u hulp nodig om uw gootsteen of afvoer te ontstoppen? Benader dan vanuit Rotterdam Delfshaven onze rioolontstoppers.

Rioolservice Afvoer

Riool verstopt? Bel ons voor een rioolinspectie

Spoelt uw afvoer, gootsteen, doucheputje of toilet in Rotterdam Delfshaven niet meer goed door? En ruikt u een vervelende rioolstank in uw huis of kantoor? Misschien heeft u dan wel te maken met een verstopt riool. Een verstopt riool kan allerlei oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan doorgespoelde grote etensresten, dameshygiëne en vochtige wc papier die blijven hangen en voor verstopping zorgen. Een verstopt riool zorgt voor veel ongemak en wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk hulp in te schakelen van een ontstoppingsbedrijf.

Wacht u te lang, dan zullen de problemen alleen maar verergeren met een verzakking, breuk, lekkage of scheur te gevolg. Uw riool moet dan niet alleen ontstopt worden, maar dient ook gerepareerd te worden. Schakelt u de hulp van ons vakkundige ontstoppingsbedrijf als Rioolservice Zuid-Holland in, dan kunt u er op rekenen dat uw riool snel ontstopt is en vakkundig wordt gerepareerd. Voor meer informatie over het repareren en ontstoppen van een riool in Rotterdam Delfshaven neemt u contact met ons op. Wij zullen dan direct een afspraak met u maken voor een rioolinspectie.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel met 010 - 7600101 of vul het onderstaande formulier in.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Offerte